GLAMOURMUM 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Koledzy, Koleżanki Tnijcie cytaty, bo niedługo taki wyjdzie na całą stronę whiiii tam.... ale przynajmniej wiadomo o czym sie mówi... Może i tak, ale jak się czyta 5 razy to samo w kolejnym cytacie to można kręćka dostać whiiii tam... a kto tam czyta te nasze głupoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Koledzy, Koleżanki Tnijcie cytaty, bo niedługo taki wyjdzie na całą stronę whiiii tam.... ale przynajmniej wiadomo o czym sie mówi... Może i tak, ale jak się czyta 5 razy to samo w kolejnym cytacie to można kręćka dostać whiiii tam... a kto tam czyta te nasze głupoty.... Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Koledzy, Koleżanki Tnijcie cytaty, bo niedługo taki wyjdzie na całą stronę whiiii tam.... ale przynajmniej wiadomo o czym sie mówi... Może i tak, ale jak się czyta 5 razy to samo w kolejnym cytacie to można kręćka dostać whiiii tam... a kto tam czyta te nasze głupoty.... Ja whiiiii tam...opowiadaj jak tam bejbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 19.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja cytam. Żeście już może kupowali grzejniki i piec gazowy 2-funkcyjny, Jeśli tam to gdzie i jak to wam wyszło cenowo? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja cytam. Żeście już może kupowali grzejniki i piec gazowy 2-funkcyjny, Jeśli tam to gdzie i jak to wam wyszło cenowo? Pzdr 2 funkcyjny w domu niezbyt się będzie sprawdzał, jeśli chodzi o komfort korzystania z ciepłej wody. Najlepszą opcją jest kocioł jednofunkcyjny z zasobnikiem ciepłej wody i jak trzeba jej cyrkulacją. Ewentualnie kocioł 2 funkcyjny z wbudowany małym zasobnikiem. Kocioł 2 funkcyjny główne wady użytkowe: - dłuższy czas oczekiwania na ciepłą wodę - nie załącza się przy słabym ciśnieniu - baterie termostatyczne tak nie bardzo chcą z nim współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 whiiiii tam...opowiadaj jak tam bejbi A Bejbi się chowa dobrze, śpi jak malowana - raz w nocy się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 whiiiii tam...opowiadaj jak tam bejbi A Bejbi się chowa dobrze, śpi jak malowana - raz w nocy się budzi no proszę jaka porządna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 19.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 On robi dom w około 10-14 dni , więc może gdzieś by cię wcisnął To tempo ma bardzo ostre. A jak z jakością ? Tynkarze co u mnie robili zajęło im to prawie 3 tygodnie, a ekipa była liczna chyba z 6 chłopa. Kristo ma zasadne pytanie - jak z jakością przy takim tempie? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 On robi dom w około 10-14 dni , więc może gdzieś by cię wcisnął To tempo ma bardzo ostre. A jak z jakością ? Tynkarze co u mnie robili zajęło im to prawie 3 tygodnie, a ekipa była liczna chyba z 6 chłopa. Kristo ma zasadne pytanie - jak z jakością przy takim tempie? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. U mnie jakościowo jest na razie ok..... był facet od tynków i mówił, że ściany są proste....chodził z poziomicą... i że wszystko wygąda ok....i między innymi dlatego zurzycie materiału na tynki nie powinno być dużo. Na razie kazał mi kupić po tonie cementu i wapna. Po drugie mam niezależnego "drugiego" kierowniak budowy o którym Bartek nie wie" (i mam nadzieję sie nie dowie)....i jak do tej pory jest bardzo zadowolony z postępu i jakości prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 On robi dom w około 10-14 dni , więc może gdzieś by cię wcisnął To tempo ma bardzo ostre. A jak z jakością ? Tynkarze co u mnie robili zajęło im to prawie 3 tygodnie, a ekipa była liczna chyba z 6 chłopa. Kristo ma zasadne pytanie - jak z jakością przy takim tempie? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. U mnie jakościowo jest na razie ok..... był facet od tynków i mówił, że ściany są proste....chodził z poziomicą... i że wszystko wygąda ok....i między innymi dlatego zurzycie materiału na tynki nie powinno być dużo. Na razie kazał mi kupić po tonie cementu i wapna. Po drugie mam niezależnego "drugiego" kierowniak budowy o którym Bartek nie wie" (i mam nadzieję sie nie dowie)....i jak do tej pory jest bardzo zadowolony z postępu i jakości prac.... To tak jak ja Też mam pod ręką inspektora nadzoru i w razie co - jak potrzeba przyjeżdża i sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 19.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie jakościowo jest na razie ok..... był facet od tynków i mówił, że ściany są proste....chodził z poziomicą... i że wszystko wygąda ok....i między innymi dlatego zurzycie materiału na tynki nie powinno być dużo. Na razie kazał mi kupić po tonie cementu i wapna. Po drugie mam niezależnego "drugiego" kierowniak budowy o którym Bartek nie wie" (i mam nadzieję sie nie dowie)....i jak do tej pory jest bardzo zadowolony z postępu i jakości prac.... no to jak ma dostęp do netu i czyta to forum to sie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie jakościowo jest na razie ok..... był facet od tynków i mówił, że ściany są proste....chodził z poziomicą... i że wszystko wygąda ok....i między innymi dlatego zurzycie materiału na tynki nie powinno być dużo. Na razie kazał mi kupić po tonie cementu i wapna. Po drugie mam niezależnego "drugiego" kierowniak budowy o którym Bartek nie wie" (i mam nadzieję sie nie dowie)....i jak do tej pory jest bardzo zadowolony z postępu i jakości prac.... no to jak ma dostęp do netu i czyta to forum to sie dowie on nie ma na to czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 19.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Sprzedam bramę i furtkę Suchy Las pod Poznaniemhttp://www.allegro.pl/item639775931_okazja_brama_dwuskrzydlowa_furtka_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 19.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 on nie ma na to czasu... Nie jestem taka pewna, bo niby jakim cudem już na następny dzień jak założyłam dziennik budowy na forum on już o tym wiedział? Chyba, że ma kogoś, kto jemu donosi, co się tu dzieje. Pablo a na kiedy Ty potzrebujesz tego tynkarza, bo rozmawiałam dzisiaj z tym moim i powiedział mi, żebym sie Ciebie zapytała na kiedy miałby wejśc. On robi dom w około 10-14 dni , więc może gdzieś by cię wcisnął GLAMOURMUM a możesz zapytać swoich tynkarzy, czy mają jakiś wolny termin na początku czerwca? Widziałaś może ich prace na własne oczy? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. Jestem tego samego zdania. Biegają z budowy na budowę i trochę mnie to wkurza, że przychodzą do nas na tydzień, potem wychodzą z budowy i idą gdzie indziej. Planowo mieli skończyć całą budowę do 4 maja, a niestety mamy już 19.05, a my nie mamy ani schodów, ani kominów, a na budowie dziś świecą pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 19.05.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 On robi dom w około 10-14 dni ' date=' więc może gdzieś by cię wcisnął [/quote'] To tempo ma bardzo ostre. A jak z jakością ? Tynkarze co u mnie robili zajęło im to prawie 3 tygodnie, a ekipa była liczna chyba z 6 chłopa. Kristo ma zasadne pytanie - jak z jakością przy takim tempie? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. Tyle co pamiętam to u GLAMOURMUM tynki robi ktoś inny, ale to nie zmienia faktu iż Bartek trochę lata po tych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 19.05.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czy może ktoś polecić elektryka? Zaczynam się obawiać iż mogę zostać na lodzie (cały czas nie odbiera telefonów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czy może ktoś polecić elektryka? Zaczynam się obawiać iż mogę zostać na lodzie (cały czas nie odbiera telefonów). mogę ci polecić mojego....u mnie wyliczył robociznę z materiałem na 5.5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 on nie ma na to czasu... Nie jestem taka pewna, bo niby jakim cudem już na następny dzień jak założyłam dziennik budowy na forum on już o tym wiedział? Chyba, że ma kogoś, kto jemu donosi, co się tu dzieje. Pablo a na kiedy Ty potzrebujesz tego tynkarza, bo rozmawiałam dzisiaj z tym moim i powiedział mi, żebym sie Ciebie zapytała na kiedy miałby wejśc. On robi dom w około 10-14 dni , więc może gdzieś by cię wcisnął GLAMOURMUM a możesz zapytać swoich tynkarzy, czy mają jakiś wolny termin na początku czerwca? Widziałaś może ich prace na własne oczy? Ja się tego obawiałem i nie skorzystałem z oferty Bartka (grzecznie podziękowałem). Mam takie wrażenie, że gania swoich ludzi z budowy na budowę w tempie iście kosmicznym - radzę go sprawdzać jednak. Im szybciej się robi tym większe prawdopodobieństwo pomyłki (nikt nie jest nieomylny). Ps. Nie zrozumcie mnie źle, dobrze mu życzę ale powinien trochę zwolnić. Praca w takim tempie zawsze odbija sie na jakości. Jestem tego samego zdania. Biegają z budowy na budowę i trochę mnie to wkurza, że przychodzą do nas na tydzień, potem wychodzą z budowy i idą gdzie indziej. Planowo mieli skończyć całą budowę do 4 maja, a niestety mamy już 19.05, a my nie mamy ani schodów, ani kominów, a na budowie dziś świecą pustki. O Twoim dzienniku to chyba dowiedzieli sie ode mnie...ale nie na zasadzie donoszenia...tylko Bartek do mnie mówi, że razem z moim domem buduje w Smochowicach..a ja mu na to, że wiem...., bo widziałam, i że się z Tobą zgadałam. Na szczęście Bartek już u mnie skończył.... i nawet zrobił to w dobrym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 20.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy może ktoś polecić elektryka? Zaczynam się obawiać iż mogę zostać na lodzie (cały czas nie odbiera telefonów). mogę ci polecić mojego....u mnie wyliczył robociznę z materiałem na 5.5 tyś. Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 20.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy może ktoś polecić elektryka? Zaczynam się obawiać iż mogę zostać na lodzie (cały czas nie odbiera telefonów). mogę ci polecić mojego....u mnie wyliczył robociznę z materiałem na 5.5 tyś. Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na niego. Chciałem przypomnieć, że od polecania jest ten wątek: http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-wielkopolska,t27801-540.htm a od odradzania ten: http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-niesolidnych-wielkopolska,t27800-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts