tomkrzysiek 24.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dziękuję Już mi odpisali -grupa 2008.Wiem tyle że nic nie wiem.I na tak i na nie.Możesz poczytac jest tego sporo. Zaraz dam ci namiar na Swarzędz...może sie okaże że dostaniesz lepszą ofertę, i problem sie sam rozwiąże To ja tez poprosze zawsze to blizej niz Gniezno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 24.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Zaraz dam ci namiar na Swarzędz...może sie okaże że dostaniesz lepszą ofertę, i problem sie sam rozwiąże To ja tez poprosze zawsze to blizej niz Gniezno Myśle ze chodzi wam o Swarzędz - Kolmax - polecam, bardzo fajnei wyszła współpraca z nimi: [email protected] , tel 8181319. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 24.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzieki pawlok jutro dzwonie zobyczymy jak wycenia , słyszałem ze niestety Roben ma miec podwyzki od marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 25.02.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 P.S. Mam prośbę - jak ktoś ma namiary na sprawdzoną i konkurencyjną cenowo ekipę budowlaną - proszę o namiary. Budujemy ścinę jednowarstwową więc umiejętności panów murarzy muszą być na tip-top (fuszerki nie ukryją pod styropianem) Z góry bardzo dziękuję Hejka. Jeśli nadal szukasz ekipy budowlanej to mogę Ci polecić swoja, też budowałem scianę jednowarstwową a i cenowa są tez konkurencyjni. Możecie dac namiary na tą firme od dachówki w Swarzędzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.Schneider 25.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja zrobiłem wycene na dachówke w BOL ANN i musze przyznac ze mnie mile zaskoczyli chyba u nich sie zaopatrze , wiem ze sie Tobie podopba Roben czarny (Tobago) ja chyba wezme wzor Fleming (falista) , ogladałem dzisiaj dachy w Robenie Fleming (czarny )i Monza Plus (falista plus) ) mialem szczescie bo dwa domy na przeciwko siebie stały wlasnie z tymi dachowkami i w tym kolorze no i decyzja zapadla na Fleming szczerze mowiac wyglada zupelnie inaczej na dachu niz w katalogu Witam, czy mógł byś mi podesłać swoje zestawienie dachówki i obróbek. Jestem ciekaw czy mam lepsze ceny od dostawcy jako pod hurt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybau01 25.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam wszystkich Ja też chętnie się tutaj wpiszę Pozwolenie jest , ekipa też tylko ta wredna pogoda Mieliśmy zacząć już jakiś czas temu ale niestety przymroziło i przypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 25.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam wiosennych 09;p Służę namiarami na sprawdzonych wykonawców, wystarczy zapytać na privaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 26.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam WszystkichDołaczam do grupy budujacych w Wlkp a dokladnie w Gnieznie. Nie ma co prawda wielu aktywnych gnieznian ale moze dołączą...Jako ze czekam na PnB szukam poki co namiary na miejsca z dobrymi cenami materiałów oraz dekarzy. Mam juz podpisane umowy na stan surowy otwarty oraz na wykonanie konstrukcji dachu z cieślą oraz moze na wyrost jestem po rozmowie na wykonanie płotu kutego z gosciem ktory mnie powalił na nogi tym co robi. Jesli ktos chetny sluże namiaramiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacza82 26.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Szukam najtańszej oferty na Porotherm 30. Gdzie dają rabaty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmz 26.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To możemy się dopisać do Grupy:)) Na razie mamy warunki zabudowy i 4 projekty do wyboru. Ostateczną decyzję podejmiemy w ten weekend. Rozpoczęcie budowy planujemy na połowę kwietnia:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 26.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich! Przyłączam się do grupy Mam już pozwolenie na budowę, czekam na kredyt i jeżeli wszystko się uda, wiosną ruszamy z budową. Chcemy budować dom w technologii szkieletowej. Czy ktoś jeszcze ma takie plany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 26.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Szukam najtańszej oferty na Porotherm 30. Gdzie dają rabaty? Pozdrawiam Sprawdź Begier na Obornickiej 0-61 652 26 27 i Nadstagę z Obornik 0-61 296 13 03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 26.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witajcie! My co prawda jeszcze "przed lasem" czyli dopiero podjęliśmy decyzję o budowie domu ale będę podczytywać wątek, bo możliwe że w przyszłym roku zaczniemy i my Aktualnie szukamy działki w Kaliszu i okolicach czyli rodzinnych stronach mojego eM. Do wakacji chcemy ją kupić. Metraż max 1500mkw a najlepiej 1000-1200. Wszystko zależy od lokalizacji i samej działki. Jak ktoś ma info o kimś kto chce sprzedać to chętnie przyjmę Chciałabym być tutaj jak najczęściej, bo ze wzgl. na rodzaj pracy eM budowa domu spadnie na mnie Chłonę wiedzę jak gąbka. Trochę już naczytałam się i z każdym dniem coraz bliżej mi do przekonania, że JA TEŻ DAM RADĘ Trzymam kciuki za wszystkie budowy! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 27.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mam do odsprzedania kibelek dla budowlancow. Elegancka robota, ma nawet szybkę, która sprawia, że widać w srodku gdzie klapa, a gdzie podloga Cena do ustalenia, odbiór własny z Kicina koło Poznania (okolice Czerwonaka/Koziegłowy) http://images40.fotosik.pl/68/eb076b342b65750em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzieki pawlok jutro dzwonie zobyczymy jak wycenia , słyszałem ze niestety Roben ma miec podwyzki od marca... O to ja musze zadzwonic do mojego sprzedającego.Mówił że narazie nic nie wie o podwyższkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Będę wdzięczna. Wycenił nam dach również NOW-BUD z Mogilna.Bardzo dokladnie. I czekamy jeszcze za wyceną PSB "BOL ANN" z Gniezna-braliśmy u nich materiał na fundamenty i ściany.Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ale chętnie sprawdzę polecaną przez Ciebię firmę.Może będzie jeszcze lepsza Ja zrobiłem wycene na dachówke w BOL ANN i musze przyznac ze mnie mile zaskoczyli chyba u nich sie zaopatrze , wiem ze sie Tobie podopba Roben czarny (Tobago) ja chyba wezme wzor Fleming (falista) , ogladałem dzisiaj dachy w Robenie Fleming (czarny )i Monza Plus (falista plus) ) mialem szczescie bo dwa domy na przeciwko siebie stały wlasnie z tymi dachowkami i w tym kolorze no i decyzja zapadla na Fleming szczerze mowiac wyglada zupelnie inaczej na dachu niz w katalogu A ogólnie jakie wrażenie ?Piękna prawda?Nam bardzo się podoba średzka falista czarno-brązowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no to i ja sie dopiszę. start za jakiś miesiąc w zależności jak teren wyschnie. wlaśnie negocjuję materiały a w szczególności Niemieckie pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no to i ja sie dopiszę. start za jakiś miesiąc w zależności jak teren wyschnie. wlaśnie negocjuję materiały a w szczególności Niemieckie pustaki Myślisz, że za miesiąc będzie lepiej? U nas czyli koło Rokietnicy starszne gliny są, gdzie to wszystko ma wsiąkać? Skąd będziesz brał te pustaki jeśli można wiedzieć. W Mrowinie jest teraz "nowa" hurtownia. Zamierzasz brać wszystkie materiały z jednej hurtowni czy będziesz szukał okazji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zamierzam wspierać nasz przyszły lokalny rynek dostałem dobrą cenę porównywalną z cenami z Obornik. A obsługa i serwis w Rokietnicy o wiele lepsza. No i zawsze jak czegos zabraknie to sobie majster moze podskoczyć w 3 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ciesze się że zrobiliśmy fundamenty jesienią To był strzał w dziesiątkę.Jeśli chodzi o błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts