Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa wielkopolska 2009

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich :)

Czy ktoś z Was brał może więźbę z tartaku w Kiszkowie ?

Nie znalazłam na białej (ani czarnej) liście żadnych opinii o nich a chciałabym od nich więźbę bo impregnują ją ciśnieniowo i nie mają długich terminów.

Z góry dzięki za info

Pozdrawiam :)

Nie wiem jak jest teraz ale jakiś kawałek czasu temu kupowaliśmy tam drewno i było wszystko OK. Ceny wtedy też były konkurencyjne. Teraz chodzą słuchy że taniej jest w Nekli :wink:

Witam. Nie jestem co prawda aktywną forumowiczką jednak chciałabym ostrzec przed złodziejami grasującymi w okolicach Gowarzewa , Kleszczewa i Siekierek. Buduję się właśnie w tych okolicach i dzisiejszej nocy panowie od kradzieży odwiedzili moją działkę. Mało przyjemna wizyta - zginęły "tylko" rusztowania dekarzy i murarzy ale to już wystarczająco żeby się martwic na zapas. Pozdrawiam

Witam. Nie jestem co prawda aktywną forumowiczką jednak chciałabym ostrzec przed złodziejami grasującymi w okolicach Gowarzewa , Kleszczewa i Siekierek. Buduję się właśnie w tych okolicach i dzisiejszej nocy panowie od kradzieży odwiedzili moją działkę. Mało przyjemna wizyta - zginęły "tylko" rusztowania dekarzy i murarzy ale to już wystarczająco żeby się martwic na zapas. Pozdrawiam

My mieliśmy włamanie 1 kwietnia i od tego czasu mamy spokój...

Ale nie zmienia to faktu , że koniecznie muszę ogrodzic budowę

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dopisuję się do grupy, jestem na etapie finalizowania zakupu działki. W Skokach niedaleko Poznania.

Może ktoś polecić jakieś dobre (i tanie ;) ) biuro projektowe, które zajmuje się też załatwianiem formalności?

Witam świeżynkę ;)

Na początku tego wątku jest podanych kilka firm projektowych...

Czy Twoje Skoki to sa te Skoki za Murowaną?

Witam kolegę rozpoczynającego,

ja jestem 1 krok dalej i mogę już polecić moich projektantów, tzn, tych co mi robią adaptację. Młode chłopaki, więc za dużo nie biorą a i szybko się uwijają (pracują na komputerach w CADie, a nie za pomocą czerwonej kreski na papierze jak co nie którzy :)). Załatwiają też wszystko do pozwolenia, tylko tak jak wszystkim trzeba im siedzieć na głowie :). Generalnie jednak ok. aaa bym zapomniał to firma Comproj.pl i można powołać sie na mnie - Robert Krajewski - napewno pamietaja bo męczę ich ostro :)

Hej Wielkopolanie :wink: mam pytanie.

Musimy zrobić projekt do wewnętrznej instalcji gazowej. Troszkę się zgapiliśmy :-?

HELP!!

Znacie jakieś biura projektowe, które się tym zajmują, jakiegoś projektanta, osobę uprawnioną?

Orientujecie się ile to kosztuje? (Potrzebujemy instalacje tylko pod kocioł gazowy.)

Hej Wielkopolanie :wink: mam pytanie.

Musimy zrobić projekt do wewnętrznej instalcji gazowej. Troszkę się zgapiliśmy :-?

HELP!!

Znacie jakieś biura projektowe, które się tym zajmują, jakiegoś projektanta, osobę uprawnioną?

Orientujecie się ile to kosztuje? (Potrzebujemy instalacje tylko pod kocioł gazowy.)

Nam projekt instalacji wewnętrznej robiła Pani Joanna Sodkiewicz 502-775-715. Zapłaciliśmy 350zł i w ciągu tygodnia odebraliśmy projekty do pozwolenia na budowę. Pani Joanna dużo rzeczy podpowiada, aby klient był zadowolony. Z czystym sumieniem polecam ją.