ohm30 30.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam, kolej i na mnie Budowa rozpoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Właśnie skończyliśmy robić tynki cementowo-wapienne i zostało nam 15 ton piasku typ-02 (drobny). Gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie oddam go za darmo. mozna wiedziec jaka cena za tynki? i Czy ekipa warta polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 30.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 mozna wiedziec jaka cena za tynki? i Czy ekipa warta polecenia? Materiał kupowaliśmy we własnym zakresie, natomiast za robociznę płaciliśmy 12zł. Tynki robione są ręcznie-nie maszynowo. Ekipa wprawdzie nie jest za szybka, ale przykładają się do pracy i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.07.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Materiał kupowaliśmy we własnym zakresie, natomiast za robociznę płaciliśmy 12zł. Tynki robione są ręcznie-nie maszynowo. Ekipa wprawdzie nie jest za szybka, ale przykładają się do pracy i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. dzieki za info mozna namiar na ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubim 31.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam wszystkich, planujemy budowę wiosną 2010 w okolicach Pobiedzisk. Jesteśmy na etapie wyboru projektu. Szukamy budujących dom od Lipińskich DCP94b lub podobny projekt, a także budujących w naszych okolicach. Jeżeli macie sprawdzoną ekipę budowlaną, proszę o informację. Witajcie ! interesują mnie opinie o nastepujacych firmach działających na terenie Poznania: 1. Hell Bud 2. Schefler 3. RO-bud mam ich oferty i czas wybierać dla szukających firm które zajmuja się budową stanu devloperskiego moge jeszcze dodać; 1. Mytkowski 2. DMT 3. Investdom 4. Nowe horyzonty 5 Probud Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 01.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Czy ktoś planuje przydomową oczyszczalnię??? U nas nie ma opcji szamba, a kanalizacja najwcześniej za 3 lata, więc nie ma innego wyjścia. Możecie polecić jakieś firmy? Będę wdzięczna za info. Witaj, my będziemy robić przydomową oczyszczalnię. Nasza projektantka poleciła nam firmę z ok. Pobiedzisk (Conplast, nr tel. 61-897 77 49, 602-31 46 90). Nam zrobili wycenę (5 os. rodzina) na 2700 zł netto, transport gratis, a z Pobiedzick do naszych Czech jest ok. 30 km. Od kierownika dostaliśmy namiary na inną firmę - 61-444-8208 "Haba", prawdopodobnie nawet jadą na działką sprawdzić czy grunt nadaje się na oczyszczalnie, ale od nich nie mam wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 01.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Cześć.Czy u kogoś może zwalnia się ekipa, która buduje stan surowy? Ktoś wystawił mnie do wiatru i szukam ekipy, która by zaczęła najlepiej niedługo. Przesyłam wakacyjne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha_3 02.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pilnie poszukuje dekarza,moze polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 03.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Czy ktoś planuje przydomową oczyszczalnię??? U nas nie ma opcji szamba, a kanalizacja najwcześniej za 3 lata, więc nie ma innego wyjścia. Możecie polecić jakieś firmy? Będę wdzięczna za info. Witaj, my będziemy robić przydomową oczyszczalnię. Nasza projektantka poleciła nam firmę z ok. Pobiedzisk (Conplast, nr tel. 61-897 77 49, 602-31 46 90). Nam zrobili wycenę (5 os. rodzina) na 2700 zł netto, transport gratis, a z Pobiedzick do naszych Czech jest ok. 30 km. Od kierownika dostaliśmy namiary na inną firmę - 61-444-8208 "Haba", prawdopodobnie nawet jadą na działką sprawdzić czy grunt nadaje się na oczyszczalnie, ale od nich nie mam wyceny. Dzięki za namiary, sprawdzę na pewno. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 03.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam po długiej nieobecności! Mam pytanie odnośnie betonowego zbiornika na szambo. Czy ktoś jest już po zakupie lub rozpoznaniu terenu w tym temacie? Jeżeli tak, to ile was to kosztowało lub jakie otrzymaliście wyceny. Udało mi się znaleźć w okolicach Poznania tylko trzy firmy z czego dwie raczyły wysłać ofertę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 04.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam po długiej nieobecności! Mam pytanie odnośnie betonowego zbiornika na szambo. Czy ktoś jest już po zakupie lub rozpoznaniu terenu w tym temacie? Jeżeli tak, to ile was to kosztowało lub jakie otrzymaliście wyceny. Udało mi się znaleźć w okolicach Poznania tylko trzy firmy z czego dwie raczyły wysłać ofertę. Pozdrawiam Ja mam tylko jednego producenta. http://fach-bet.com.pl/contact_us.html Na ich stronie można znaleźć cennik Podzielisz się swoimi znaleziskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 04.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 04.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam W którymś wątku widziałem, że ludzie starają się zgrać w większe zamówienie i ściągają z zagłębia szamb betonowych: z Radomia. Kiedy chciałbyś montować u siebie? Może warto się nad tym zastanowić i zamawiać wspólnie? Widziałem radomskie szamba za niewiele ponad 2 tys PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 05.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Możesz zdradzić, co to za druga firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 05.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich!Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 05.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Możesz zdradzić, co to za druga firma? Szczerze mówiąc nie wiem co to za firma, przez przypadek znalazłem w internecie ogłoszenie http://www.kupsprzedaj.pl/budownictwo/pozostale/showAdvert3249390.html Po krótkiej rozmowie i ustaleniu miejsca dostawy oraz rozładunku otrzymałem taką ofertę cenową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. ja moge polecic moja siostre, ale nie do konca jestem obiektywny z racji pokrewienstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micox 06.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich serdecznie, Czy sznowne Koleżanki i Koledzy możecie polecic jakąś solidną firmę/wykonawce do tynków oraz posadzek? Interesuje mnie też sprawdzony dekarz - do pokrycie prawie 400m2 dachówki, na odeskowanym dachu- domek parterowy Jestem wtrakcie wyboru dachówki, wszystkie znaki na niebie wskazują na RuppCeramike Syrius Antracyt...może ktoś ma na swoim dachu i podzieli się opiną? Pozdrawiam serdecznie! Komfortowy C34a L Kamionki/k.Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. ja moge polecic moja siostre, ale nie do konca jestem obiektywny z racji pokrewienstwa. Ja mogę polecić moich architektów, ale nie wiem, w jakim stylu planujesz dom. Szczegóły znajdziesz w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 06.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam. Czy ma ktoś sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza urzytkowego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts