michu12 02.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witajcie , z mężem planujemy budowe tego domu jeszcze w tym roku.... http://www.archipelag.pl/projekty-domow/rozia-g2/?Name=r%C3%B3zia&ProjectMirror=1 ale czy to sie uda okaże się za parę dni... Czekamy za pozwoleniem na budowe, podpisujemy umowe z wykonawca i zaczynamy... Zastanawiam sie nad tym czy zakończyć teraz stan zero i poczekać do wiosny czy ciągnąc mury, a dach po nowym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 02.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witajcie , z mężem planujemy budowe tego domu jeszcze w tym roku.... http://www.archipelag.pl/projekty-domow/rozia-g2/?Name=r%C3%B3zia&ProjectMirror=1 ale czy to sie uda okaże się za parę dni... Czekamy za pozwoleniem na budowe, podpisujemy umowe z wykonawca i zaczynamy... Zastanawiam sie nad tym czy zakończyć teraz stan zero i poczekać do wiosny czy ciągnąc mury, a dach po nowym roku.... Witaj! Domek bardzo ładny. Pozostawienie na zimę wymurowanych ścian bez zadaszenia nie jest dobrym pomysłem. Mury nabiorą wilgoci, przemarzną - sąsiad coś takiego przerabiał i każdemu odradza tego typu praktyki. No chyba, że w tym roku zimy nie będzie:) Natomiast zimowanie ze stanem zero jest ok. To chyba najbezpieczniejszy etap budowy, który można pozostawić na zimę.. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 03.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WitamCzy może ktoś słyszał o tych dwóch sklepach z oknami PCV :1.-sklep to OKBAS z poznania2.-sklep to DZIEMIDOWICZ z gnieznaz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izusiam 03.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam!!!! Projekt wybrany http://www.mgprojekt.com.pl/domki/faworyt2/index.php wersja H Wariant projektu z dwoma łazienkami i trzema oddzielnymi garderobami na poddaszu. Na mapki czekaliśmy tydzień 500 zł za 17 szt. Teraz czekamy na resztę dokumentów : gazownia, energetyka, itp. I oddajemy projekt do architekta celem poprawek i do urzędu po zgodę na budowę.. michu12 gdzie w Swarzędzu budujecie ?? my w Gruszczynie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu12 03.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam!!!! Projekt wybrany http://www.mgprojekt.com.pl/domki/faworyt2/index.php wersja H Wariant projektu z dwoma łazienkami i trzema oddzielnymi garderobami na poddaszu. Na mapki czekaliśmy tydzień 500 zł za 17 szt. Teraz czekamy na resztę dokumentów : gazownia, energetyka, itp. I oddajemy projekt do architekta celem poprawek i do urzędu po zgodę na budowę.. michu12 gdzie w Swarzędzu budujecie ?? my w Gruszczynie. Pozdrawiam. Witaj izusiam , mieszkamy w Swarzedzu ale budować będziemy się w Siekierkach Wielkich - 9km od Swarzędza. A Wy dokładniej?? Dość dobrze znam Gruszczyn. Czy robiłaś już jakieś wycenki? Jeżeli tak to gdzie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu12 03.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witajcie , z mężem planujemy budowe tego domu jeszcze w tym roku.... http://www.archipelag.pl/projekty-domow/rozia-g2/?Name=r%C3%B3zia&ProjectMirror=1 ale czy to sie uda okaże się za parę dni... Czekamy za pozwoleniem na budowe, podpisujemy umowe z wykonawca i zaczynamy... Zastanawiam sie nad tym czy zakończyć teraz stan zero i poczekać do wiosny czy ciągnąc mury, a dach po nowym roku.... Witaj! Domek bardzo ładny. Pozostawienie na zimę wymurowanych ścian bez zadaszenia nie jest dobrym pomysłem. Mury nabiorą wilgoci, przemarzną - sąsiad coś takiego przerabiał i każdemu odradza tego typu praktyki. No chyba, że w tym roku zimy nie będzie:) Natomiast zimowanie ze stanem zero jest ok. To chyba najbezpieczniejszy etap budowy, który można pozostawić na zimę.. Powodzenia! Witaj mort No właśnie jaka będzie ta zima.....kto to wie....i tak pomyślimy chyba nad przeczekaniem po stanie zero....Zastanawiam teź się czy znaczna różnica jest między folią i dachówką ceramiczną, a deskowaniem i papą jako tymczasowe rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izusiam 04.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam!!!! Projekt wybrany http://www.mgprojekt.com.pl/domki/faworyt2/index.php wersja H Wariant projektu z dwoma łazienkami i trzema oddzielnymi garderobami na poddaszu. Na mapki czekaliśmy tydzień 500 zł za 17 szt. Teraz czekamy na resztę dokumentów : gazownia, energetyka, itp. I oddajemy projekt do architekta celem poprawek i do urzędu po zgodę na budowę.. michu12 gdzie w Swarzędzu budujecie ?? my w Gruszczynie. Pozdrawiam. Witaj izusiam , mieszkamy w Swarzedzu ale budować będziemy się w Siekierkach Wielkich - 9km od Swarzędza. A Wy dokładniej?? Dość dobrze znam Gruszczyn. Czy robiłaś już jakieś wycenki? Jeżeli tak to gdzie?? Pozdrawiam Witam!! Wycen jeszcze nie robilismy a wy?? gruszczyn okolice ul. klonowej Macie juz kierownika budowy?? Z okolicy swarzędza?? jaka cene macie uzgodniona z nim?? jesli moge oczywiście spytac pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu12 04.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam!!!! Projekt wybrany http://www.mgprojekt.com.pl/domki/faworyt2/index.php wersja H Wariant projektu z dwoma łazienkami i trzema oddzielnymi garderobami na poddaszu. Na mapki czekaliśmy tydzień 500 zł za 17 szt. Teraz czekamy na resztę dokumentów : gazownia, energetyka, itp. I oddajemy projekt do architekta celem poprawek i do urzędu po zgodę na budowę.. michu12 gdzie w Swarzędzu budujecie ?? my w Gruszczynie. Pozdrawiam. Witaj izusiam , mieszkamy w Swarzedzu ale budować będziemy się w Siekierkach Wielkich - 9km od Swarzędza. A Wy dokładniej?? Dość dobrze znam Gruszczyn. Czy robiłaś już jakieś wycenki? Jeżeli tak to gdzie?? Pozdrawiam Witam!! Wycen jeszcze nie robilismy a wy?? gruszczyn okolice ul. klonowej Macie juz kierownika budowy?? Z okolicy swarzędza?? jaka cene macie uzgodniona z nim?? jesli moge oczywiście spytac pozdrawiam. napisałam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacza82 05.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Potrzebuje namiary na ekipy od dachów.Dzięki za wszystkie sprawdzone ekipy. Jakie są teraz stawki za m2 dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 05.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Potrzebuje namiary na ekipy od dachów. Dzięki za wszystkie sprawdzone ekipy. Jakie są teraz stawki za m2 dachu? Polecam ekipę Pana Tomka Surowca tel. 600 278 128. Polecałam ich już na białej liście. Bardzo solidni i słowni. Mogę przesłać zdjęcia naszego dachu na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 07.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 poszukuję ekipy od sufitów podwieszanych na koniec października, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 07.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam, mozecie polecic jakąś firmę zakladającą rolety okienne zewnętrzne? Ile moze kosztować montaz z materiałem 6 rolet w tym dwóch drzwiowych? Miejsce: PAJO Komorniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu12 09.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Izusiam Dolatują do Ciebie moje wiadomości?? Daj znać proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izusiam 12.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Izusiam Dolatują do Ciebie moje wiadomości?? Daj znać proszę... Witam!! Nie nie doleciały. Dostałam tylko dwie. jak masz zapytanie to pisz śmiało pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 13.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 WitamPoszujkuję (raczej pilne) namiarów na sprawdzone tartaki. Interesuje mnie- więźba (sosnowa).- deski (na deskowanie dachu), - łaty i kontrłaty Z góry dziękuje za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 13.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Z góry dziękuje za namiary.\ Tartak Piotrowo k/Steszewa mają oddział w Pecnej k/Mosiny. Pogooglaj to znajdziesz - nie mam pod ręką namiarów. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 13.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Czy ma ktoś proszę was namiary na HDS jakiegoś niedrogiego w Poznaniu lub kierunek Biedrusko, Czerwonak, Murowana Goślina? Mam okazję na kupno tanio garażu tylko problem z transportem bo to maleństwo ma przeszło 6m długości na 3 szerokości. Okazja jest, tylko na razie gdzie nie dzwonię to albo samochody za małe albo liczą 400,- Poratujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptak01 14.10.2009 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ma ktoś namiary na elektryka z okolic Tarnowo Podgórne, Szamotuł? potrzebuję podłączyć skrzynkę na prąd budowlany, a w energetyce chcą mieć świstek podstemplowany od elektryka z uprawnieniami, no i dla własnego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 14.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam. Ja z kolei poszukuję ekipy ciesielsko-dekarskiej w umiarkowanej cenie. Możecie kogoś polecić?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam. Ja z kolei poszukuję ekipy ciesielsko-dekarskiej w umiarkowanej cenie. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Moge polecic ekipę która u mnie kryła dachówką ale więźby tez robią: p.Maciej Bagrowski 604 739 593 Możesz sie powołac na Krzysztofa z Dopiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts