Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa wielkopolska 2009

Recommended Posts

jerzyki dziękuję za link.

Czekam na wyceny od kilku firm,jak tylko coś będę miała,to dam znac.

pozdrawiam

Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem :wink:

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pozdrawiam

Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem :wink:

pozdrawiam.

dzieki za pamięć.

Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno).

ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych.

pozdrawiam

pozdrawiam.

dzieki za pamięć.

Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno).

ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych.

Witam,

Jakich sprzedawcow z rejonu Poznania polecacie do zakupu bramy garazowej segmentowej ?

Pozdrawiam,

TMK52

witam!

mam do sprzedania dachówke RUSTYKALNĄ ROBENA 2200 szt.

gąsiory 60szt , skrajna lewa i prawa120szt - wszystko na około 170 m2 dachu.

dachówka jest nowa lecz była juz rozpakowana na budowie , dostarczona przez pomyłke na moją budowe , obecnie spaletowana gotowa do transportu , mozliwy transport hdsem, JA zapłaciłem za dachówke podstawową 3.20 zł -chcę tylko 70% tej ceny

http://lh6.ggpht.com/_lkQ5PGKALxU/S49yAytf4fI/AAAAAAAAALY/bbyKxMxIVQU/s640/S6305131.JPG

• 2 weeks później...

Witam,

Jesteśmy na etapie poszukiwań przydomowej oczyszczalni ścieków.

Wolałbym się opierać na firmach już sprawdzonych i poleconych przez forumowiczów, żeby uniknąć przykrych niespodzianek ;)

Czy jest ktoś, kto u siebie już zamontował albo także się przymierza i może polecić wykonawcę?

Dołączam do grupy, chociaż trochę późno, bo jesteśmy gdzieś w połowie drogi :)

Czas zacząć rozglądać się za płytkarzami. Macie jakieś sprawdzone ekipy?

Mam fajną ekipę z Gniezna ale bez problemu dojadą w okolice Poznania. Fakt faktem 2 lata temu u mnie skończyli ale jestem bardzo zadowolona. Jak chcesz to prześlę nr tel na maila.

Pozdrawiam

Witam. Mogę podać namiar na płytkarza - Piotr 509-47-26-39

Mam pytanie - nie zostało komuś kilka pustaków teriva - potrzebuję jakieś 20 sztuk.

Mam trochę terivy ale jest to teriva II o wysokości 26cm. Jeśli takie pasują proszę dać znać.

Pozdrawiam.