Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

projekt bedzie robiony na zamowienie u architekta

mial byc Szczesliwy Los z muratora, ale w koncu bedzie inny wedlug naszych sugestii

a Ty masz juz wybrany projekt ?

a jakiego masz geodete?, my zmienialismy geodete, bo byl taki jeden co przez 2 miesiace nic nie zalatwil

wiesz ze w Klembowie bedzie robiona kanalizacja?

w naszej wsi w przyszlym roku bedzie woda :)

jesteśmy w trakcie poszukiwań projektu, ale wstępnie nam się spodobał Komfortowy z MGPROJEKT,

geodeta jest wynajęty przez właściciela działek, więc nie bardzo mogę coś z tym zrobić, cierpliwie czekam

słyszałem o wodzie i kanalizacji, ale zobaczymy kiedy to do nas dojdzie, miejscowość-Sitki, póki co to bez głębinówki sie nie obejdzie

• 4 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Ja jestem na etapie szukania ekipy do stanu surowego, może macie jakieś namiary i możecie się podzielić, chcę zacząć lipiec-sierpień

Hej printers,

nie wiem czy znalazłeś już ekipę, jeśli nie - daj znać. Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas :) Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa, u nas "wywalił" :) taką chałupę:

http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~pbrzezin/P9159509.jpg

Pozdrawiam

Brzuzens

Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas :) Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa

Witamy wszystkich, dołączamy do grupy wołomińskiej. Nasza budowa jest w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania stanu surowego (fundamenty już mamy) brzuzens czy możecie dać jakiś namiar na tego murarza?Wasza chałupka jest bardzo ładna :D Wysłaliśmy zapytanie na PW ale nie wiemy czy doszło?

Pozdrawiamy :D

Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas :) Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa

Witamy wszystkich, dołączamy do grupy wołomińskiej. Nasza budowa jest w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania stanu surowego (fundamenty już mamy) brzuzens czy możecie dać jakiś namiar na tego murarza?Wasza chałupka jest bardzo ładna :D Wysłaliśmy zapytanie na PW ale nie wiemy czy doszło?

Pozdrawiamy :D

Hej, doszło doszło :) odpowiedziałem na priv.

Pozdrawiam

Brzuzens

Ja jestem na etapie szukania ekipy do stanu surowego, może macie jakieś namiary i możecie się podzielić, chcę zacząć lipiec-sierpień

Hej printers,

nie wiem czy znalazłeś już ekipę, jeśli nie - daj znać. Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas :) Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa, u nas "wywalił" :) taką chałupę:

Pozdrawiam

Brzuzens

Witam

Dzieki za zainteresowanie, jeszcze nie znalazlem fachowca, więc jeśli możesz to podeślij mi namiary na niego.

Czy on ma całą ekipę? Czy trzeba mu zorganizować pomocników?

Pozdrawiam

Witam

Dzieki za zainteresowanie, jeszcze nie znalazlem fachowca, więc jeśli możesz to podeślij mi namiary na niego.

Czy on ma całą ekipę? Czy trzeba mu zorganizować pomocników?

Pozdrawiam

Hej,

stałej ekipy nie ma. Jeśli nie masz jak zapewnić pomocników, majster może "zasugerować" pomocników, jednak ustalenia pieniążkowe itp pozostawia gospodarzowi :)

Numer telefonu wyślę na priv.

Pozdrawiam

Brzuzens

• 2 weeks później...