joannaj75 15.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Pilnie poszukuje ekipy od miksokreta - poratujecie mnie sprawdzonym namiarem ? Ja mogę polecić ekipę od wod-kan i C.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 15.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Pilnie poszukuje ekipy od miksokreta - poratujecie mnie sprawdzonym namiarem ? Ja mogę polecić ekipę od wod-kan i C.o. Polecam ekipę o miksokreta - 501 321 439 (Konrad) Robili u mnie wylewki 140 m2, zajęło im to pół dnia (ekipa 5-osobowa). Sprawnie, kulturalnie, i równiótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 15.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Benki dzieki-mam na nich namiar od kogos innego :)zaklepalam termin Niestety ekipa nie jest godna polecenia zniszczyli mi klatkę schodową , dylatacja na dole źle wykonana, wylewka na progu schodów krzywa .....b.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 15.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Słuchajcie, coraz pilniej poszukuję fachowca od kominka i pomyślałam, że może ktos z Was mi poda pomocną dłoń... i kogoś poleci (raczej z naszych okolic). To jak? Pomożecie? Będę bardzo zobowiązana... Za to mogę polecic świetnego hydraulika - p. Marek - 504 337 927 (tylko nie wiem jak z terminami stoi...) wyslalam ci dwa telefony ale spradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 16.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 17.10.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 uff, w końcu znaleźliśmy ekipę za rozsądną cenę - w niedzielę podpisujemy umowę - a zaczniemy pewnie na przełomie X i XI i przyszły tydzień mamy na załatwienie podłączenia prądu budowlanego, wykopanie studni, wyznaczenie domu przez geodetę i zamawianie materiałów i zbieramy papierologię do kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 17.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No to z kredytem życzę powodzenia, właśnie odwalili moje dwie pozytywne decyzje na skutek zawirowań finansowych shit na maxa - a warunki nowe tragiczne ale co gorsza - nie udzielają kredytów -praktycznie - bo teoretycznie to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 17.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mam nadzieję że kolega bankowiec u którego będziemy brać ten kredyt nam pomoże jeżeli nie - to będzie krucho z ta budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwotny 17.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak ktoś będzie potrzebował to polecam moich tynkarzy z naszych okolic od tynków cem.-wap. zacieranych piaskiem kwarcowym. Wyszło równiutko i gładziutko. A poza tym bezproblemowi i rozsądni cenowoKontakt 609643503 - Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 17.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 @pierwotny a możesz dać jakieś fotki ich realizacji, może być na maila[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 19.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 a co oznacza rozsądna cena za tynki cementowo wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 19.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 powiedzcie mi jak to jest z podatkiem od umowy o roboty budowlane? jak podpiszę umowę z robotnikami to kto potem rozlicza podatek i w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwotny 19.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dla mnie rozsądna cena to było 18 PLN za robociznę. Co do fotek to mogę przesłac za tydzień jak odbiorę laptopa z serwisu, ale wcześniej można obejrzeć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 20.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 20.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich.Widze że grupa się rozrosła - fajnie że wiecej osób z okolicy sie udziela. Ja jestem juz na etapie odbioru budynku - tj uzupełniłem brakujące dokumenty w PINB i czekam na decyzje niedługo się melduje i po budowie. Bede szukał firm od wiaty blaszanej ma ktoś namiary na niedrogiego wykonawcę o niestandardowych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 20.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich.Widze że grupa się rozrosła - fajnie że wiecej osób z okolicy sie udziela. Ja jestem juz na etapie odbioru budynku - tj uzupełniłem brakujące dokumenty w PINB i czekam na decyzje niedługo się melduje i po budowie. Bede szukał firm od wiaty blaszanej ma ktoś namiary na niedrogiego wykonawcę o niestandardowych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 20.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Dzięki i tam właśnie już zamówiłem terive....facet konkretny zna sie na rzeczy i krótki czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 20.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Dzięki i tam właśnie już zamówiłem terive....facet konkretny zna sie na rzeczy i krótki czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 28.10.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_4m 28.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam, Szukam dobrej i ładnej cegły na komin. Wyszków, Tłuszcz, okolice. Chciałbym go ładnie wymurować i zastawić bez tynkowania. Jeśli takową widzieliście, proszę o namiary. Chciałbym pokryć dach gontem bitumicznym. Jeśli posiadacie kontakt ze sprawdzonym wykonawcą proszę o telefon. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts