kasiaimarcin 29.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Darekzet serdeczne dzięki za szybką odpowiedź, wysłałam im już zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 30.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ? a może ma ktoś położonego woodentica i zechciał by mnie z żonką zaprosić na uroczyste deptanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ? Na dużej powierzchni, również w salonie mamy położony gres, wygląda bardzo ładnie , ale..."coś za coś", musimy chodzić w kapciach, bo inaczej jest zimno w stopy (nie mamy jeszcze uruchomionej podłogówki). Nawet pies nie położy się na gresie, tylko ucieka w cieplejsze miejsca Wydaje mi się, że z płytkami ceramicznymi będzie podobnie zimno ale za to będzie bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 10.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam,Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt.Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 12.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 20.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 20.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie niestety, albo i stety już nieaktualne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Wszystkich z grup. Mam do odsprzedania dwie rolki wełny do ocieplenia poddasza KNAUF.Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly1978 25.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę budowlaną do SSO ? Chcę zacząć budować na wiosnę 2010 w Zielonce k/Warszawy. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 28.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam, Interesuje mnie kontakt na tanie składy na materiałów budowlanych. Kończymy właśnie projekt u Pani Grażyny Melcher, którą udało Nam się znaleźć dzieki Waszym poleceniamo. Chcemy kupić: Maxa, K-3. Cegłe Pełną i bloczki betonowe na fundamnety. Pls o info gdzie warto sie przejechać dowiedzieć? Pozdrawiam Ewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 29.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Interesuje mnie kontakt na tanie składy na materiałów budowlanych. Kończymy właśnie projekt u Pani Grażyny Melcher, którą udało Nam się znaleźć dzieki Waszym poleceniamo. Chcemy kupić: Maxa, K-3. Cegłe Pełną i bloczki betonowe na fundamnety. Pls o info gdzie warto sie przejechać dowiedzieć? Pozdrawiam Ewela ja murowanie mam dawno za sobą więc nie wiem gdzie teraz można wyczesać najniższe ceny na tego typu materiały sprawdźcie sobie cenki w necie na allegro i w sklepach internetowych, wydrukujcie i pojedźcie do najbliższego rozsądnego składu ... na 100% dogadacie się na takie same lub podobne ceny warto żeby skład miał transport z HDSem, żeby można było płacić np. raz w tygodniu i żeby można była zamówić na telefon nie zamawiajcie towaru z zapasem lub tak jak majster wyliczy bo później zostanie Wam qpa niepotrzebnego towaru ... lepiej właśnie domówić np. 104 bloczki niż zostać z 30stoma gdzie będziecie się budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 30.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Będziemy sie budować w Tłuszczu i właśnie zaczynamy tą przygodę a ja już mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 30.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Będziemy sie budować w Tłuszczu i właśnie zaczynamy tą przygodę a ja już mam dość... ja mieszkam aktualnie w Tłuszczu ... więc witam sąsiadów pomimo tego, że buduje sie w Zagościńcu to towar biorę ze składu MAR-ZET w Tłuszczu (na Konarach) ... właściciel jest OK, można sie dogadać z cenami tak jak pisałem, sprawdźcie sobie ceny w różnych miejscach, druknijcie wyniki i pojedźcie na przykład tam ... na 99% dogadacie się i ceny będą takie same lub bardzo podobne a dodatkowo ustalcie możliwość zwrotu, płatności wydaje mi sie że czasami nie warto brać każdy towar gdzie indziej bo więcej zachodu z bieganiem po składach i załatwianiem transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamcia461 02.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kochani budujący, Potrzebna mi rb-tka (najlepiej nie z milionowym przebiegiem ). Buduję w okolicach Radzymina. Pozdrawiam, kamcia461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 03.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich budujących Mam (nie)typowe pytanie: mianowicie, może uda się nam z mężem kupić teraz działkę w Tłuszczu i jeśli ktoś się interesuje cenami, to proszę o podpowiedź ile można/trzeba zapłacić za m2 ziemii w Tłuszczu, blisko centrum. Interesują mnie ceny z tego i z zeszłego roku, bo 2-3 lata temu w porównaniu do dziś, to niemalże jak za darmo Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnnyboy 04.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam Buduje sie w Dobczynie, czy moze ktos polecic ekipe do wykonczenia SSO? Obecna ekipa jest bardzo droga (tak mi ludzie podpowiadaja, ale ci co nie buduja ) a ja dokladnie sie nie orientuje jaka cena jest dobra. Powierzchnia uzytkowa to 109 m2, wiecej w moim dzienniku. Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yania 05.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 WitamPoszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 09.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 To ja również dorzucę swoją prośbę odnośnie kontaktu na taniego fachowca do zabudowy kominka. Będę bardoz wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 11.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o działki w Tłuszcze to widziałam 2 ogłoszenia: pierwsze jak sie jedzie na Kozły (nie jestem pewna czy to już Tłuszcz) drugą koło nowo budowanego kościoła. Często są ogłoszenia na drzewie koło stacji i na forum miasta Tłuszcz. Jeśli chodzi i o cene to dokładnie zalezy od miejsca w którym się kupuje. Najlepiej dzwonić i pytać nie jest łatwo ale jaka satysfakcja jak sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 17.12.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ewela, a Wy pi razy oko, w którym miejscu stawiacie domek? Teraz w sobotę idę pytać o kolejną działkę, w spr.jednej czekamy na odpowiedź, bo się właściciele nie mogą dogadać... Cały czas nas jakiś pech prześladuje Przydałby się prezent na święta w postacji swojego miejsca na ziemii Oby tym razem było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts