tszmit 27.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mam do sprzedania słup do prowizorki elektrycznej ze skrzynką. Mam już podłączenie docelowe i tak bez sensu ten słup stoi Ciemne ul. Urocza. Transport niestety we własnym zakresie... Jak jest ktoś zainteresowany - proszę o kontakt Szukam też kogoś do ogrodzenia działki. Macie jakiegoś sprawdzonego wykonawcę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanr0 29.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witamy wszystkich budujących z Wołomina i okolic My w zasadzie będziemy remontować (połówka bliźniaka) ale od dłuższego czasu siedzimy na forum i czytamy wszystkie ciekawe dla nas wątki (a jest tego jest). Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 30.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, Potrzebuję zakupić używane płyty betonowe, takie na drogę, najchętniej blisko Wołomina. Jakby była możliwość, żeby dostawca mógł te płyty od razu ułożyć, jakimś dźwigiem czy czymś to byłoby suuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 30.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 DarekZet ja bym była zainteresowana szopką tak jakoś za miesiąc, a może nawet i sławojką w pakiecie, więc może moglibyśmy się zgrać? Proszę o ewentualną cenę i jakąś fotkę na priw ewentualnie maila [email protected] Tszmit a czy Twój słup z erbetką to nadal kwestia aktualna? Jeśli tak to również proszę o info. A najlepiej gdyby dało się połączyć słup, erbetkę i barak w jedno. Widziałam takie cudo koło Grodziska, ale niestety z transportem sprawa stała się nieopłacalna, a i barak bardzo mały Czterech chłopa mi się tam by nie zmieściło...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 05.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam,kupię stemple budowlane długość dowolna, ok 60 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 07.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 darkuzet napisz coś więcej o hydroforze budowlanym, będę zainteresowany. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal19111 07.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mam pytanie na jakiej głębokości wierciliście studnie...interesuje mnie głównie Tłuszcz ale będę wdzieczna za inne sugestie?Sąsiedzi sugerują Nam, że wystarczy u nas głębokość 7 m...czy to nie za mało?Darek za jaką cenę będziesz chciał sprzedać swój kibelek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal19111 08.04.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 DarekZET pls o info za jaką cenę będziesz chciał sprzedać kibelek?Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 08.04.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Mam do sprzedania 2 baraki. Jeden barak - kontener budowlany o wymiarach 2,4m x 6m dla ekipy budującej i drugi barak - magazynek o wymiarach 2,5*2,4 Baraki mają konstrucję stalową czyli są na porządnej ramie ze stali a przestrzenie wypełnione są kombinacją płyt. Barak dla ekipy budującej ma jedno zakratowane okno i drzwi. W środku znajdują się 4 szafy (bez łóżek) i elektryka. Drugi barak idealny jako magazynek, zamykany na kłódke. W moim przypadku oba baraki służyły mi przez 2 lata na budowie jako magazynek i schronienie i sprawdziły się znakomicie zarówno w zimie jak i w lato. Można je transportować przekładjąc pasy pod sopdem lub za pomocą uchwytów w górnej części używając zwykłej ciężarówki z HDS (ja tak zrobiłem). Do odbioru osobistego na koszt kupującego w Markach koło Warszawy. Zdjęcia moge przesłać meilem. [email protected] Cena: 1700 zł Link do allegro: http://www.allegro.pl/item993068294_..._kontener.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 12.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, DarekZet: i jak z tą ziemią, udało Ci się dogadać z gościem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanr0 12.04.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 WItam, Czy ktoś z Was słyszał/kupował/ma OKNA z firmy JAK DREW z Wołomina ul. Akacjowa 1 ?Dostałem od nich nawet dobrą cenowo ofertę (z montażem) na okna z profilu Gealan 6-kom ale nigdzie na forum o nich nie słychać ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 13.04.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 TSzmit - przepraszam miałam odpisać na maila ale jestem jakaś strasznie zaganiana więc jakoś nie wyszło Generalnie oferta była ok, ale w międzyczasie kupiłam barak z erbetka i licznikiem, więc teraz to już tylko słupa będę potrzebowała. Ale to za jakiś czas. Jeszcze raz sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 13.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Drodzy forumowicze czy możecie polecić dobrą ekipę od wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 14.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Drodzy forumowicze czy możecie polecić dobrą ekipę od wylewek. dobrej Ci nie polecę, ale jeżeli z jakichś względów chciał być mieć krzywą, popękaną i skrzypiącą wylewkę to dam Ci namiar na swojego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 14.04.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Darek za jaką cenę będziesz chciał sprzedać swój kibelek ? darkuzet napisz coś więcej o hydroforze budowlanym, będę zainteresowany.Pozdrawiam! DarekZet ja bym była zainteresowana szopką tak jakoś za miesiąc, a może nawet i sławojką w pakiecie, więc może moglibyśmy się zgrać? Niebawem do sprzedania będę miał pakiecik startowy budowlańca, zestaw będzie się składał z: - szopka drewniana (4x3m)… nie jest zbyt urodna ale wytrzymała dwa lata i wytrzyma jeszcze kilka … szopka jest tymi ręcami robiona … solidna konstrukcja drewniana, dach kryty papą, lampa oświetleniowa na dachu, w środku oświetlenie i gniazdko elektryczne, cztery stylowe drewniane półki, stoliczek i ławka dla znużonych budowlańców - złącze elektryczne tymczasowe (ErBetka czy jak to zwą) … dwa gniazda siłowe (16 i 32), cztery gniazda na 230V, podlicznik trójfazowy (np. do rozliczeń za prąd z sąsiadem) oraz 50mb kabla ziemnego (chyba 5x4) … RBtka jest zainstalowana w szopie, ale można ją odkręcić i zamontować gdzieś indziej - jakieś 130 płyt betonowych (35x35x6cm) – ułożone na palecie … doskonałe jako podłoga do szopki - obrzydliwie brzydki ale za to przytulny kibelek z płyty warstwowej … jako wyposażenie extra deska sedesowa i dwucalowy gwóźdź na srajtaśmę - hydrofor (Al-ko)ze zbiornikiem 20l … dwa razy zamarzł podczas zimy ale wytrzymał i nadal działa super sprawnie … tynkarze zachwalali, że utrzymuje wysokie ciśnienie i agregat tynkarski działał bez problemu - dwie plandeki niebieskie 6x12m – przydają się do przykrycia w niespodziewanych sytuacjach - zardzewiała beczka metalowa z podziurawionym dnem … idealna do spalania śmieci – niestety puszki po piwie się nie palą Całość będzie dostarczona samochodem z HDSem w obrębie do 20km od Wołomina. Ceny jeszcze nie ustaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 14.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 darekzet podaj chociaż z skont ta firma bo z tą co się umówiłem jest z Zielonki. Oby nie ta sama i powiedz jak to Ci zchrzanili i czy ich pilnowałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 15.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 darekzet podaj chociaż z skont ta firma bo z tą co się umówiłem jest z Zielonki. Oby nie ta sama i powiedz jak to Ci zchrzanili i czy ich pilnowałeś . moja "ekipa" jest z Tłuszcza więc spokojnie źle rozłożyli styropian i niedokładnie rozłożyli folię ... gdybym miał to robić jeszcze raz to wziął bym trzy dni urlopu i sam rozłożył styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabata 20.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków gipsowych z agregatu.Przewidywany termin realizacji - czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 20.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 darekzet masz jeszcze erbetkę?? możesz podać jakieś szczegóły??pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinus 21.04.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Czy ktoś z Was ma może do sprzedania jakiś garaż blaszany/magazynek na czas budowy?Widzę informacje Darka, ale nie wiem, czy aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts