martom 18.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Poszukuje pisaku zasypowego. Proszę o namiary. Ewentualnie może ktoś chce się pozbyć piasku lub ziemi bez gliny w okolicach Radzymina chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 19.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuje namiarów na ekipę do ocieplenia budynku. Jak ktoś ma kogoś niedrogiego i sprawdzonego to niech się podzieli z ogółem Ja mam super ekipkę-a dokładniej kobitkę i faceta, ale robią naprawdę dobrze. Właśnie kończą u mnie robić ocieplenie. Ściany są jak lustro, nie trzeba kłaść struktury wystarczy pomalować Tylko nie wiem jak stoją z terminami. Trzeba byłoby to z nimi uzgodnić, podobnie jak cenę. Namiar wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 19.08.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, Andziu. Przeczytałam Twój dziennik. Czy mogłabyś przesłać mi namiary na ekipy, które dobrze wspominasz? Jestem z grupy markowskiej i planuję zacząć budowę w przyszłym roku. Na razie, jak Ty-walczę z wielką wodą. Jak zdróweczko? Pozdrawiam Ja mam super ekipkę-a dokładniej kobitkę i faceta, ale robią naprawdę dobrze. Właśnie kończą u mnie robić ocieplenie. Ściany są jak lustro, nie trzeba kłaść struktury wystarczy pomalować Tylko nie wiem jak stoją z terminami. Trzeba byłoby to z nimi uzgodnić, podobnie jak cenę. Namiar wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 21.08.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, Andziu. Przeczytałam Twój dziennik. Czy mogłabyś przesłać mi namiary na ekipy, które dobrze wspominasz? Jestem z grupy markowskiej i planuję zacząć budowę w przyszłym roku. Na razie, jak Ty-walczę z wielką wodą. Jak zdróweczko? Pozdrawiam Hej GraMar wysłałam wiadomość na priv. A zdrówko-super-za dwa dni rodzę, a jeszcze wczoraj dopilnowałam wstawiania szamba, podłaczenia wody i takie tam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja1 23.08.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 MAM DO SPRZEDANIA SUPOREX-PUSTAK BIAŁY. CAŁY - 4,90ZŁ, POŁÓWKA - 2,45 ZŁ. Więcej info pod nr 505-375-404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 25.08.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472!NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob b 03.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ja bym na twoim miejscu po prostu zadzwonił i się zapytał u źródła. Albo zrób tak jak ja i przedstaw im projekt normalny taki z wentylacją grawitacyjną a potem firma która będzie ci instalację montować i tak zaplanuje to wszystko po swojemu. Dzieki Marcelus. Kto Ci instalował wentylację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal19111 04.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam Mam do sprzedania stemple sosnowe: 270 sztuk o długości od 2,8 m do 3, 10 m. Cena za sztukę: 5,00 PLN Odbiór osobisty w Tłuszczu telefon 511-897-747 (po godzinie 16:00) Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 04.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Nowe stemple 3 m. 2 tygodnie temu z dostawą kupiłem po 5,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 04.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzieki Marcelus. Kto Ci instalował wentylację? Witam, kompleksowo wentylację z GWC robił mi Pan Andrzej Świderek z Wołomina z czystym sumieniem mogę polecić. Szybko i bezproblemowo, cenowo też byli bardzo konkurencyjni. Wycenę po zapoznaniu się z planem dostaniesz gratis. U mnie po zakończeniu pracy mimo że z powodu bardzo wysokiego poziomu wody gruntowej (GWC) mieli utrudnione zadanie nie doliczyli ani grosza. Telefon do Pana Andrzeja 501021091 Pozdrawiam mmarcelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 05.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam może komuś została blacha trapezowa [ najlepiej brązowa ] , potrzebuje 7 szt. dł. 1800mm lub wielokrotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaG22 05.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam Wszystkich forumowiczów! Jestem nowa w grupie, więc chciałam się przywitać. Właśnie zakończyliśmy stan surowy otwarty - mamy zamiar wstawiać okna, czy możecie polecić sprawdzonego sprzedawcę? Gdyby był ktoś zainteresowany używanymi stemplami, to polecam się, mam do sprzedania ok 290 szt - różne długości od 3 m - do 2,7 m. Cena 4 zł, dla kupującego wszystkie 3,5 zł. Kłaniam się raz jeszcze i zapraszam do zakupów Info o deskach usunęłam, ponieważ właśnie się sprzedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 05.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Szczęśliwie w dniu dzisiejszym zakończyłem stan zero (parter ma 130 m2, fundament szalunek)- Materiały - 30 591,57 zł - Ekipa - 10 000,00 zł Od kosztu materiału można odjąć deski szalunkowe która wykorzystam na strop i schody 2 500,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 06.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 pirawawa, gratulacje! Masz dziennik budowy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nie mam dziennika, budowa zajmuje mi wystarczająco dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figer 15.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam wszystkich z grupy "wołomińskiej" Na dniach kupuję działkę w Dobczynie i chciałbym na wiosnę stawiać na niej prefabrykowanego szkieletora w technologii kanadyjskiej. Wybrałem sobie do tego Damira, bo blisko i przypadł mi do gustu bardzo projekt "Konkursowy", który oferują. Chciałbym Was prosić o namiary na: * geodetę, który szybko zrobi mi mapkę; * kierownika budowy, który nie będzie się bał konstrukcji szkieletowej; * namiary na ekipę która zrobiłaby mi ogrodzenie - na razie może to być siatka; * namiary na koparę, która zrobiłaby mi drogę dojazdową do posesji - zdjęcie warstwy wierzchniej humusu + gruz; * marcelus - czy Pan Andrzej Świderek z Wołomina ogarnie mi na etapie projektu temat wentylacji z rekuperacją i ogrzewaniem nawiewowym? Ogólnie jeżeli ktoś może mi przybliżyć tematy związane z budową w Dobczynie, to prosiłbym o PW Pozdrawiam figer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 16.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam wszystkich z grupy "wołomińskiej" Na dniach kupuję działkę w Dobczynie i chciałbym na wiosnę stawiać na niej prefabrykowanego szkieletora w technologii kanadyjskiej. Wybrałem sobie do tego Damira, bo blisko i przypadł mi do gustu bardzo projekt "Konkursowy", który oferują. Chciałbym Was prosić o namiary na: * geodetę, który szybko zrobi mi mapkę; * kierownika budowy, który nie będzie się bał konstrukcji szkieletowej; * namiary na ekipę która zrobiłaby mi ogrodzenie - na razie może to być siatka; * namiary na koparę, która zrobiłaby mi drogę dojazdową do posesji - zdjęcie warstwy wierzchniej humusu + gruz; * marcelus - czy Pan Andrzej Świderek z Wołomina ogarnie mi na etapie projektu temat wentylacji z rekuperacją i ogrzewaniem nawiewowym? Ogólnie jeżeli ktoś może mi przybliżyć tematy związane z budową w Dobczynie, to prosiłbym o PW Pozdrawiam figer Namiar na geodetę: http://www.geo-info.wolomin.pl/?file=kop1.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 17.09.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Pomogę ogrzać pompami ciepła Powietrze -Woda i powietrze -powietrze .Oraz inne olej i gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qsi 17.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Tanio sprzedam 100 szt stempli okorowanych skrzynkę prowizrokę elektryczną około 30 pustaków systemowych do komina pustaki 40X40. wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunni1 20.09.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam wszystkich z grupy "wołomińskiej" Na dniach kupuję działkę w Dobczynie i chciałbym na wiosnę stawiać na niej prefabrykowanego szkieletora w technologii kanadyjskiej. Wybrałem sobie do tego Damira, bo blisko i przypadł mi do gustu bardzo projekt "Konkursowy", który oferują. Chciałbym Was prosić o namiary na: * geodetę, który szybko zrobi mi mapkę; * kierownika budowy, który nie będzie się bał konstrukcji szkieletowej; * namiary na ekipę która zrobiłaby mi ogrodzenie - na razie może to być siatka; * namiary na koparę, która zrobiłaby mi drogę dojazdową do posesji - zdjęcie warstwy wierzchniej humusu + gruz; * marcelus - czy Pan Andrzej Świderek z Wołomina ogarnie mi na etapie projektu temat wentylacji z rekuperacją i ogrzewaniem nawiewowym? Ogólnie jeżeli ktoś może mi przybliżyć tematy związane z budową w Dobczynie, to prosiłbym o PW Pozdrawiam figer Ja właśnie kończę budowę w Rasztowie i mogę Ci polecić: ekipę od ogrodzenia (u mnie też robili kompleksowo wykończeniówkę - a robią płytki, malowanie, ocieplanie poddasza, zabudowy k/g, itd.): Pan Łukasz - 605 577 643 i Pana koparkowego (u niego też kupowałam piasek/ziemię/tłuczeń) Pan Zawistowski - 602 577 206 mam też dobrego elektryka, gdybyś chciał pozdrawiam gunni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts