zgoda 20.09.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Potrzebuję zrobić badania geotechniczne na działce k./ Poświętnego, czy możecie kogoś polecić? Gdzie nie zadzwonię chcą po 600-700zł za otwór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 23.09.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam wszystkich z grupy "wołomińskiej" Na dniach kupuję działkę w Dobczynie i chciałbym na wiosnę stawiać na niej prefabrykowanego szkieletora w technologii kanadyjskiej. Wybrałem sobie do tego Damira, bo blisko i przypadł mi do gustu bardzo projekt "Konkursowy", który oferują. Chciałbym Was prosić o namiary na: * geodetę, który szybko zrobi mi mapkę; * kierownika budowy, który nie będzie się bał konstrukcji szkieletowej; * namiary na ekipę która zrobiłaby mi ogrodzenie - na razie może to być siatka; * namiary na koparę, która zrobiłaby mi drogę dojazdową do posesji - zdjęcie warstwy wierzchniej humusu + gruz; * marcelus - czy Pan Andrzej Świderek z Wołomina ogarnie mi na etapie projektu temat wentylacji z rekuperacją i ogrzewaniem nawiewowym? Ogólnie jeżeli ktoś może mi przybliżyć tematy związane z budową w Dobczynie, to prosiłbym o PW Pozdrawiam figer Witam, ciężko mi się wypowiadać czy ogarnie temat w twoim przypadku z wentylacją czy nie, najlepiej zadzwoń do niego. Ale sądzę że bez problemu jest ci to w stanie zrobić. Z tego co pamiętam zajmują się nie tylko wentylacją ale także i ogrzewaniem. Pozdrawiam mmarcelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 23.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1828144746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.09.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jak jest z przyłączem tymczasowym. Jakie koszty przyłącza i słupa? Jak mam dom w SSO - jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Gdzie kupowaliście dachówkę?, zależy mi na hurtowni która jak weźmie zaliczkę to zrealizuje zamówienie. Jaką dawaliście folię pod dach (membranę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 29.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Gdzie kupowaliście dachówkę?, zależy mi na hurtowni która jak weźmie zaliczkę to zrealizuje zamówienie. Jaką dawaliście folię pod dach (membranę)? Ja dachówkę kupowałem w Warszawie na Płochocińskiej w firmie MAŃK, mieli przynajmiej wtedy, najtańszą ofertę jaką znalazłem na dachówkę Creatona. Polecili mi również zaprzyjaźnioną ekipę do jej ułożenia która cenowo była konkurencyjna do innych ekip, a ja nie musiałem się już o nic martwić bo wszystkiego pilnowali sami, dostawy dachówki jak też sami domawiali jakieś braki. Posiadali windę którą sobie rozwozili dachówkę po dachu i w sumie bardzo szybko im to poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonnaw 06.10.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam, Mam do sprzedania styropian fasadowy prosty firmy Knauf o grubosci 15cm około 20 paczek. W paczce 2 m2. Cena za paczke 40zł. Dodatkowo posiadam 3 paczki styropianu Temoorganica 10cm - 35zł oraz jedna paczkę Austrotherm grubosc 2cm - 30zł. tez bez felca. Z uwagi na to ze styropian został mi po wykonaniu elewacji to niektore paczki nie posiadają folii lub są trochę pobrudzone. Odbior tylko osobisty w Woli Rasztowskiej. Tel. kont. 517-148-264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal19111 09.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam, Poszukuje ekipy godnej polecenia do wykonania tynków wewnętrznych Czy posiadacia namiary na kogoś solidnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 12.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Gdzie w okolicy kupię kotwy hilti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 12.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam, mam do sprzedania dwie pełne palety KRAVENTO GRANDE firmy LIBET Jedna z palet w kolorze pastello, zaś druga w kolorach jesieni. Towar pierwszego gatunku, niewykorzystany przy realizacji kostki na moim podwórku. Zależy mi na szybkiej sprzedaży dlatego cena jest promocyjna - 1 sztuka 4 zł, w palecie znajduje się 162 sztuki Nie załączam zdjęć gdyż są w każdym katalogu firmy LIBET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 13.10.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wiem że gdzieś w okolicy jest producent altan drewnianych, mebli ogrodowych - ma ktoś sprawdzone namiary. Namiar na geologa wysłałem na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 13.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mój wykonawca SSO zajmuje się produkcją altan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 13.10.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mój wykonawca SSO zajmuje się produkcją altan. Podziel się tym namiarem, ja też bym chciał zafundować sobie altanę oczywiście jak mi kasy starszy- a na pewno nie starszy ale przynajmniej namiar mi zostanie . Może w końcu kiedyś ja zgarnę pulę z totka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 15.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam, mam do sprzedania około 20 paczek (w paczce 1,5 m2) styropianu fasadowego, jest to styropian grafitowy Termoorganika Platinum 0,032, grubość 18 cm + kołki Wkręt metu około 300 szt. Polecam! jest to naprawdę porządny towar i nie można go porównywać z zwykłym styropianem. Jest to pozostałość po mojej elewacji więc sprzedam bardzo tanio, gdyż jest mi zbędny a zajmuje miejsce. W razie pytań podaje telefon 503-012-950, styropian znajduje się w Tłuszczu PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 15.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja umawiałam się na sześć wierceń za 1500 zł brutto, każde na głębokość 4 m, dwa wiercenia weszły tylko trochę-bo była głębiej cegła i gruz, czyli średnio 24 metry wiercenia za 1500 brutto. Wyszło 1150zł brutto na fakturze do zapłaty. Wiercenia były wykonywane ręcznie- nie było możliwości wjazdu na działkę ciężkim sprzętem z powodu głębokiego błota. Jeśli jeszcze szukasz- napisz i podam na prywatnej wiadomości. Potrzebuję zrobić badania geotechniczne na działce k./ Poświętnego, czy możecie kogoś polecić? Gdzie nie zadzwonię chcą po 600-700zł za otwór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 18.10.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam, Mam prosbe o podanie informacji ile kosztowalo Was podstawienie kontenera na smieci budowlane. Z jakich firm korzystaliscie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 19.10.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam, czy miał ktoś do czynienia z firmą Profil - Pan Wojciech Sobociński z Wyszkowa? Firma wykonuje dachy. Chciałbym poznać ewentualne opinie o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 19.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam, Poszukuję namiarów na kierownika budowy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 20.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, może ma ktoś namiary na niedrogą cegłę klinkierową pełną do obudowy komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 21.10.2011 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, Mam prosbe o podanie informacji ile kosztowalo Was podstawienie kontenera na smieci budowlane. Z jakich firm korzystaliscie? Pozdr. Witam, Cena kontenera w dużym stopniu zależy od lokalizacji, w Tłuszczu jak się dowiadywałem ceny się kształtują następująco firma MPK Ostrołęka za kontener 7m3 - 700 zł, Jurant za kontener 6m3 - 450, najtańsza oferta jaką znalazłem jest z firmy Grzybowski z Wyszkowa za kontener 7m3 życzą sobie 350 zł ale warunkiem jest żeby podstawić kontener załadować i odrazu zabrać śmieci, Pan z którym rozmawiałem zaproponował również za 30 zł pozbieranie i załadunek przez swoich pracowników. Firmy które wymieniłem są firmami działającymi w Tłuszczu, ale być może są jeszcze inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts