dar-ek 04.09.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam, Czy ktoś ma doświadczenia z firmą Darbud Sujkowski z Goworowa. Zastanawiam się nad zleceniem budowy SSO i chciałbym poznać opinie osób, które korzystały z ich usług. Proszę o info na priv. Z góry dzięki i pozdrawiam Witam, korzystałem z ich usługi jakiś czas temu , wszystko przebiegło dobrze.Szef firmy również pracuje wywiązali się terminowo, jestem zadowolony.Ważne było to , że nie przechodzili z budowy na budowę tylko jak zaczęli to i skończyli.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 15.09.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Moi drodzy kogoś dokładnego do elewacji szukam. Czy możecie polecić swoich wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 20.09.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 zapraszam na swojego bloga z budowy wg projektu Optymalny 2 - lustrzane odbicie.Co prawda mam już gotowe SSO, ale uzupełniam go o poszczególne etapy budowy. http://budowa-optymalny2.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 21.09.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Mam do oddania za powiedzmy czteropak piwa drzwi tymczasowe drewniane z oscieznicą (przeciętą na dole). Mam do tych drzwi 2 lub 3 klucze. tel 516066828 http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/743/XoQrEB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 22.09.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Mam do oddania za powiedzmy czteropak piwa drzwi tymczasowe drewniane z oscieznicą (przeciętą na dole). Mam do tych drzwi 2 lub 3 klucze. tel 516066828 http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/743/XoQrEB.jpg Przytulam Będę miał drzwi, będę ,miał drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 23.09.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Moi drodzy kogoś dokładnego do elewacji szukam. Czy możecie polecić swoich wykonawców? Mogę polecić swoich wykonawców. Robili u mnie (w Dąbrówce) na wełnie. Kontakt - Hubert Gościniec tel. 502 663 714, możesz powiedzieć, że kontakt od Łukasza. Nie wiem jak u nich teraz z terminami. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 23.09.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Swoją drogą - szukam kogoś do kostki. Mam do ułożenia podjazd, schody, taras itp. Będzie tego ponad 100 m2. Najlepiej jeśli da radę dogadać się co do projektu żeby moja kierowniczka zatwierdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 27.09.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mam do sprzedania: 1. stemple budowlane ok. 140 sztuk cena 3,5 zł/szt. Jak ktoś weźmie całość to puszczę po 3 zł/szt. 2. Pustaki stropowe Teriva - posiadam tego 34 sztuki w tym 17 deklowanych, 4 belki stropowe w rozmiarze 2,5m. Sprzedam za 50% ceny rynkowej. Dogadamy się. 3. Pustaki wentylacyjne (podwójne) do systemów kominowych. Pustaki są od kominów PLEWA. Mam tego tyle, że od wylewek po strop wystarczy, czyli około 3 mb. Sprzedam za 50% ceny rynkowej. kontakt 783 994 479Odbiór osobisty w Dobczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_83 17.11.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 SprzedamStal. Pozostałość po budowie, 56 sztuk prętów żebrowanych przekrój fi 12, długość 12m, zewnątrz są pokryte korozją w środku dobre, ale podobne przywożą ze składu, leżały nie cały rok, jak ktoś w temacie to wie że to nie rzutuje na ich trwałość. Cena 20 zł sztuka Styropian firmy Styropmin grafitowy o współczynniku 0.33 grubość 15 cm, 6 paczek nie rozpakowanych, trzymany pod dachem, cena 42 zł paczka. Odbiór w gm Dąbrówka, koło Trojan dokładnie podam w razie kontaktu.Transport we własnym zakresie602 428 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 25.11.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Sprzedam styropian 5 cm Knauf podłoga eps 80, współczynik 0,37 zostało mi 12 paczek, oraz 1 paczka 2 cm cena 49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaminma8 06.12.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam wszystkich, Kupiłem ruinę w Zielonce. Potrzebuję ekipę która wyburzy: dach (blacha bez odeskowania), strop (żelbet monolit jakieś 10cm grubości): piętro (cegła na zewnątrz, pustak od środka) i wywiezie gruz na wiosnę przyszłego roku. Powierzchnia piętra ok 100m2, wysokość jakieś 2,7m. Parter ma zostać w jednym kawałku, stąd potrzebne będzie wyparcie stropu pomiędzy parterem a piętrem i ekipa która wie co robi. Jakby ktoś mógł polecić fachowców to będę wdzięczny. Pozdrawiam MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 08.02.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 WitamSzukam geologa, geodety, i projektanta do projektu domu, indywidualny, jeśli macie sprawdzonych to będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 09.02.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 szukam także dobrej betoniarni , budowa będzie w Karpinie koło Dąbrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 09.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 szukam także dobrej betoniarni , budowa będzie w Karpinie koło Dąbrówki Moim zdaniem Radzymin ma dobry beton http://www.btb-radzymin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 11.02.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam Szukam geologa, geodety, i projektanta do projektu domu, indywidualny, jeśli macie sprawdzonych to będę wdzięczny za namiary Geolog , geodeta nieaktualny, znalazłem. Teraz szukam architekta, nikt nie jest zadowolony ze swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal50a 25.02.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 cóż za różnorodny wybór montaż mebli wołomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 26.02.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Moim zdaniem Radzymin ma dobry beton http://www.btb-radzymin.pl/ Popieram - na konstrukcje lałem beton z BTB. Strop lany w lipcu, upał 28C - żadnej rysy, żadnego odznaczenia zbrojenia. Mój sąsiad mi ich polecił. Są drożsi, ale jak dobrze pogadasz to da radę coś utargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal50a 20.03.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 bardzo pomocna lista ja polecam meble wołomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PacMan1988 24.03.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam wszystkich Panujemy z żoną na jesieni postawić dom w SSOi uznałem, że dobrze będzie poszukać porad właśnie tutaj Czytałem znaczną część tematu ale chciałbym jak najświeższych informacji dlatego szukam w kobyłce, wołominie i okolicy polecanych: - projektantów - kierowników budowy - elektryków - dekarzy - składów budowlanych A może ktoś z was budował z Firmą MAR-BUD Marcin Perekińczuk i mógłby coś o nich powiedzieć ???? Akurat stawiali dom u sąsiada i tata ich trochę podpatrywał rozmawiałem też z szefem i wydaje się być w porządku - jak będę miał projekt po zmianach ma mi przygotować wycenę. Namiary poproszę na priv lub e mail [email protected] Dziękuje za namiary i podpowiedzi Pozdrawiam Michał Edit: Tak dla potomnych: Gaz Media Wołomin pobierają 123 zł za warunki przyłącza gazu które można dostać w Warszawie za darmo, do tego te upoważnienia które każą sobie podpisywać to jakaś kpina a jak człowiek poskreśla wszystkie niepotrzebne punkty to się dziwnie patrzą i marudzą pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
few 14.04.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Mogę polecić firmę dekarską HANBUD z Janek,od soboty mam dach i uważam,że Panowie dekarze wykonali kawał dobrej roboty,w ogole-bardzo solidna firma. Budowa w okolicy Radzymina,można obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts