suomi 15.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakieś pozostałości styropianu (najlepiej 15 lub 18cm) ? Potrzebuję ocieplić kawałek ściany szczytowej i lukarny przed pokryciem dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANULKAPAWEŁEK 17.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witaj suomi nam zostało po dociepleniu budynku cztery paczki styropianu 15 z grafitem firmy Styropmin my płaciliśmy 150netto możemy odsprzedać za 100 zł paczka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 23.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam, Może ktoś poleciłby sprawną i niedrogą ekipę do ocieplenia i zabudowy poddasza? Pozdrawiam,BWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.11.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Brunet wieczorową, jak tam casting ? W marcu ja ruszam z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 30.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Brunet wieczorową, jak tam casting ? W marcu ja ruszam z poddaszem Ja chcę zacząć jeszcze w grudniu, aczkolwiek aż tak bardzo się mi nie spieszy i być może przesunie się to na styczeń. Mam kilka ekip na oku, ale jeszcze nie wybrałem. Firma, która robiła mi wylewki, zajmuje się również wykończeniówką, więc oni jak na razie są faworytem, aczkolwiek wiele zależy od ceny jaką mi krzykną. Wylewki zrobili dobrze, jestem zadowolony, ale wykończeniówkę będą robić inni ludzie niż wylewki. Właściciel firmy konkretny i sympatyczny, posiada dużą wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 30.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Jakie masz ceny ?Możemy negocjować razem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 06.12.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jakie masz ceny ? Możemy negocjować razem ! Jaki masz pomysł na wspólne negocjacje cenowe? Wkrótce będę miał całościową wycenę od mojego wykonawcy. Wstępnie dał cenę 45zł/m2 plus 100zl za okno dachowe. To nie jest tanio, nie jest też jednak bardzo drogo. Jak zaczną robić, to wpadnij do mnie i ocenisz jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 13.12.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, czy zna ktoś i mógłby podać kontakt do kominiarza, który wystawi opinię kominiarską? Ile taka usługa kosztuje? Chodzi mi o wstępną opinię, dla gazowni celem podłączenia gazu. Pozdrawiam,BWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 14.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Witam, czy zna ktoś i mógłby podać kontakt do kominiarza, który wystawi opinię kominiarską? Ile taka usługa kosztuje? Chodzi mi o wstępną opinię, dla gazowni celem podłączenia gazu. Pozdrawiam, BWP Witam, Koszt opinii kominiarskiej to 230 zł, numer tel. do kominiarza z okolic Tłuszcza który mi wystawiał dokument to 604848110. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 30.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Potrzebuje fachowca do wykonania schodów drewnianych samonośnych drewnianych. Żeby był w miarę cenowo rozsądny, bo jak się pytałem jednego to mi krzyknął 1200 zł za stopień przy 16-17 stopniach. Pozdrawiam i życzę Dużo Zdrowia Szczęścia Pomyślności z Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 30.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Potrzebuje fachowca do wykonania schodów drewnianych samonośnych drewnianych. Żeby był w miarę cenowo rozsądny, bo jak się pytałem jednego to mi krzyknął 1200 zł za stopień przy 16-17 stopniach. Pozdrawiam i życzę Dużo Zdrowia Szczęścia Pomyślności z Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as72 03.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 TO wszystko zależy od tego jakie mają być proste czy trochę skomplikowane ja u siebie mam proste stopnie nie zabudowane słupki proste i jestem z nich bardzo zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as72 03.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam To zależy jakie schody chcesz proste czy trochę bardziej skomplikowane .U mnie są bardzo proste i jestem z nich bardzo zadowolona a cena bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 14.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 To podaj jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as72 15.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oni nie są z tego terenu , jak chcesz prześlę numer ,ja jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 17.01.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam wszystkich sympatyków forum:) Moja budowa w Pasku gm Klembów, jak na razie mogę polecić tylko ekipę od dachu (Stan Surowy 0). Dostawców betonu miałem chyba 4 o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 19.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam wszystkich sympatyków forum:) Moja budowa w Pasku gm Klembów, jak na razie mogę polecić tylko ekipę od dachu (Stan Surowy 0). Dostawców betonu miałem chyba 4 o ile dobrze pamiętam A ekipa od dachu w czym robi (w jakich pokryciach się specjalizują) ? Ja z chęcią przyjmę namiary gdyż chciałbym w tym roku zrobić dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 19.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 To podaj albo tutaj albo na prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 19.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Mi robili blacho-dachówkę ruukki finera kolor czarny, korzystnie wychodzi bo blacha jest w modułach chyba 0,8 m x 1,2 m, przy bardziej skomplikowanym dachu (ilość załamań) jest mało odpadu. Blacha dosyć droga w zakupie, ma głębokie fale (z daleka wygląda jak dachówka) i ma 30 lat gwarancji. Dzwoniłem do siedziby głównej w Żyrardowie wystarczy fv zakupu i podstawowe zasady jakie mają na stronie co do montażu (wydaje mi się że nie będzie problemu z gwarancją), majster mi mówił że jeszcze się nie spotkał z jakimiś problemami... Nie wiem czy mogę podać publicznie namiary prześlę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 19.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 poszło...Chętnie skorzystałbym z namiarów do solidnej osoby chcę kupić trochę dobrej ziemi (nie zmieszanej z gliną) na podniesienie działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts