masz36 05.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Masz juz ta firme do alarmu ? Na jakim systemie chcesz to zrobić ? Nie nie mam. Co do systemu to jestem całkowicie zielony w temacie. Coś tam próbuje podczytywać na forach ale myślę że tu potrzeba fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 05.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Polecam Alnet z Wołomina, ceny przystępne i obiecany rabat jak się na mnie powołacie Norbert z Radzymina.tel. 500-200-123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 06.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Polecam Alnet z Wołomina, ceny przystępne i obiecany rabat jak się na mnie powołacie Norbert z Radzymina. tel. 500-200-123 No dobra, ale co to za firma? Alarmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.03.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No dobra, ale co to za firma? Alarmy? Alarmy, kamery, elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masz36 11.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Zdziwiłbym się jak by powiedział Ci coś innego Ale ściemiają przecież mamy początek roku i kasa w budżecie jest... Może i tak... ale nie chce mi się z nimi walczyć. Tak czy inaczej temat załatwiony. My materiał oni maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masz36 11.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Polecam Alnet z Wołomina, ceny przystępne i obiecany rabat jak się na mnie powołacie Norbert z Radzymina. tel. 500-200-123 Dzięki za namiar - zadzwonię do Nich. Tymczasem mam już jedną ofertę. W międzyczasie napatoczył się też człowiek z Solidu - czekam na ofertę. Będzie co porównywać. A tak znowu z innej beczki. Macie jakieś zdanie o oknach Stolbudu Włoszczowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 16.03.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Szukam elektryka do położenia całej instalacji. Dajcie jakieś namiary i podajcie ile brali za punkt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 16.03.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Szukam elektryka do położenia całej instalacji. Dajcie jakieś namiary i podajcie ile brali za punkt. Pozdrawiam Wyżej masz informację że polecam Alnet. Cena za punkt Ci nic nie powie, nie ma określone co to jest punkt, a nawet jak punk będzie najtańszy kasa idzie na podłączeniu domu, na podłączeniu bramy, oświetlenie ogrodu, skrzynka, itp. Na budowie miałem 5 elektryków, wybrałem Alnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 16.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Wyżej masz informację że polecam Alnet. Cena za punkt Ci nic nie powie, nie ma określone co to jest punkt, a nawet jak punk będzie najtańszy kasa idzie na podłączeniu domu, na podłączeniu bramy, oświetlenie ogrodu, skrzynka, itp. Na budowie miałem 5 elektryków, wybrałem Alnet. masz adres siedziby może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 16.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 masz adres siedziby może? Niestety nie mam, przy montażu instalacji nie potrzebowałem oglądać ich biur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 16.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Niestety nie mam, przy montażu instalacji nie potrzebowałem oglądać ich biur. a nie wiesz czy mają może strone internetową bo wpisując w google nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 16.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nie wiem czy mają stronę. Są z Wołomina, miałem ich z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 17.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Podajcie jeszcze jakieś namiary na ekipy eletryków Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 19.03.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pan Franek z Wołomina 501198802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 19.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 p. Ławryk skrupulatny aż do przesady.601-914-589 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diodonna 20.03.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pan Franek z Wołomina 501198802 Witam. Już oni u Was robili? Czy dałoby się jakoś założyć alarm bez instalacji elektr w budynku, mam tylko skrzynkębudowlaną elektr na słupie? Chciałabym zrobić coś z zamówieniem okien. Boję się,że pójdą w siną dal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekk2000 20.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam. Już oni u Was robili? Czy dałoby się jakoś założyć alarm bez instalacji elektr w budynku, mam tylko skrzynkębudowlaną elektr na słupie? Chciałabym zrobić coś z zamówieniem okien. Boję się,że pójdą w siną dal! Tak możesz zalozyć alarm taki prowizoryczny najpierw . Ja jestem na takim samym etapie Robisz w srodku cetrale i na razie tylko czyjki wrzucasz i prowizorycznie ciagniesz po scianach kable a potem juz robisz właściwą instalacje. Ze skrzynki normalnie idziesz kablem do centrali Poźniej jak już masz robisz eletryke to eleganccko puszczasz kable od czujek kontraktronów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekk2000 20.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam Jaka teraz w oolicy wołomina jest średnia cena na sufit podwieszany bo jestem na etapie negocjaji i chciałem sie zorientować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 20.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wyżej masz informację że polecam Alnet. Cena za punkt Ci nic nie powie, nie ma określone co to jest punkt, a nawet jak punk będzie najtańszy kasa idzie na podłączeniu domu, na podłączeniu bramy, oświetlenie ogrodu, skrzynka, itp. Na budowie miałem 5 elektryków, wybrałem Alnet. I co robili Ci już tą instalacje? Jaki efekt zadowolony? Mi zaproponowali stawkę 43 złote za punkt z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 20.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I co robili Ci już tą instalacje? Jaki efekt zadowolony? Mi zaproponowali stawkę 43 złote za punkt z materiałem. Zadowolony zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts