looseblus 13.04.2013 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś z was kupował może ostatnio Solbet lub H+H. Chciałem zorientować się w jakich cenach kupowaliście. Czy 6,2 to dobra cena za Solbet? Buduję w okolicy Wyszkowa ale niestety w grupie wyszkowskiej nie wiele się można dowiedzieć.:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 13.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czy ktoś może ma na zbyciu używane drzwi zewnętrzne (wejściowe) szerokość 90 cm wysokość 200 cm z ościeżnicą. Musze wstawić jakieś tymczasowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czy ktoś może ma na zbyciu używane drzwi zewnętrzne (wejściowe) szerokość 90 cm wysokość 200 cm z ościeżnicą. Musze wstawić jakieś tymczasowo Pozdrawiam Ja mam, za półtora tygodnia będą do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 13.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czy ktoś może ma na zbyciu używane drzwi zewnętrzne (wejściowe) szerokość 90 cm wysokość 200 cm z ościeżnicą. Musze wstawić jakieś tymczasowo Pozdrawiam Gdzie do odbioru dokładnie i ile byś za nie sobie liczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.04.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Marki i nic nie liczę bo też je dostałam, 20-go będę miała drzwi docelowe, więc zapraszam po odbiór tymczasówek, odezwij się na priv pod koniec tygodnia to podam adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 15.04.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Czy ktoś z forumowiczów ma zamiar kupić styropian na ocieplenie - wiadomo w grupie taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 16.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 styropian kupuję w lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 16.04.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja chciałbym kupić przed weekendem majowym, może jednak znajdzie się ktoś chętny.... zostało mi niewiele czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośc1719511289 16.04.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 witam wszystkich buduje się w tej okolicy i nie polecam firmy Jaran tynki z Czarnej\k.Wołomina.pijaki i partacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 17.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja chciałbym kupić przed weekendem majowym, może jednak znajdzie się ktoś chętny.... zostało mi niewiele czasu. Jak wynegocjujesz lepszą cenę mogę się przyłączyć potrzebuję 30 m3 styropiany grafitowego 15 cm z frezem mój email - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 17.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja chciałbym kupić przed weekendem majowym, może jednak znajdzie się ktoś chętny.... zostało mi niewiele czasu. Jak wynegocjujesz lepszą cenę mogę się przyłączyć potrzebuję 30 m3 styropianu grafitowego 15 cm z frezem mój email - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 18.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oj za puźno zajrzałem, już styropian kupiony Austrotherm 0,31 18 cm bez frezu po 180 zł pewnie dało by sie wyrwać taniej w grupie ale po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 18.04.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jak będziesz zamawiał daj znać ja muszę jeszcze kupic pod wylewkę to może w tedy uda się kupic coś wspólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 18.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oj za puźno zajrzałem, już styropian kupiony Austrotherm 0,31 18 cm bez frezu po 180 zł pewnie dało by sie wyrwać taniej w grupie ale po ptokach... Gdzie taka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 19.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Czwartek piątek mam mieć dostawę jak wszystko pójdzie OK to prześlę Ci na priv namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 24.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Sprzedam wychodek (sławojkę) drewnianą na budowę. Kupiłem ją jako nową w lipcu 2011. Stan idealny, drewno zaimpregnowane. Chciałbym za nią 400zł. Gratis dorzucę 10 stempli, które zostały mi z budowy. Stemple są bardzo grube i długie (3m). Sprzedam również deski szalunkowe. Mam ich około 1m3, może nieco więcej. Kupowałem po 550zł/m3, a sprzedam za połowę ceny czyli za 275zł/m3. Zostało mi też kilka bloczków betonu komórkowego (24cm szerokości). Też za połowę ceny sprzedam (płaciłem 7zł/szt, sprzedam za 3,50zł/szt). Mam też beczkę na wodę 1000l. Już mi niepotrzebna, więc również sprzedam. Cena do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 25.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Poszukuję cegielni z okolic (lub nie), która produkuje cegłę. Zależy mi na tym aby cegła nie była czerwona. Kolor jaki poszukuję*to szary bądź piaskowy. http://cms.rego.pl/_cms_data/hoff/_cms_img/normal/img_1711_(1280_x_1024).jpghttp://www.vandersandengroup.pl/bricks/sites/default/files/styles/bricks_gallery/public/images_brick/cegly_i_plytki_recznie_formowane_155_vecto_intense%20%20_3461_img_8461.jpghttp://www.vandersandengroup.pl/bricks/sites/default/files/styles/bricks_gallery/public/images_brick/cegly_i_plytki_recznie_formowane_74_sao_paulo_impu%20%20lse_poznan_3.jpghttp://dervish.wsisiz.edu.pl/~pbrzezin/hoffmanowska/cegla.jpg - Cegła produkowana w Kraśniku. Czy ktoś*się*orientuje może która cegielnia oferuje coś*takiego? Wszystkie okoliczne produkują standardowo*max-a itd tymczasem mi zależy na czymś ładnym, niekoniecznie idealnie równym, co po zaimpregnowaniu nadawało by się na podmurówkę lub wykończenie komina systemowego. Jak patrzę na ceny cegły importowanej "ręcznie formowanej" to mnie wykręca. Mam do obłożenia jakieś*130m^2, więc przy 0,6-1€ (2,5-4,1 PLN) za sztukę i zużyciu 60 szt/m2 wychodzi przynajmniej 20 000 zł... Swoją drogą - czy ktoś z Was wykańczał coś*cegłą? Na marginesie cegła ręcznie formowana z Polski: I importowana z Holandii produkowana przez Wienerberger: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 26.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Sprzedam wychodek (sławojkę) drewnianą na budowę. Kupiłem ją jako nową w lipcu 2011. Stan idealny, drewno zaimpregnowane. Chciałbym za nią 400zł. Gratis dorzucę 10 stempli, które zostały mi z budowy. Stemple są bardzo grube i długie (3m). Sprzedam również deski szalunkowe. Mam ich około 1m3, może nieco więcej. Kupowałem po 550zł/m3, a sprzedam za połowę ceny czyli za 275zł/m3. Zostało mi też kilka bloczków betonu komórkowego (24cm szerokości). Też za połowę ceny sprzedam (płaciłem 7zł/szt, sprzedam za 3,50zł/szt). Mam też beczkę na wodę 1000l. Już mi niepotrzebna, więc również sprzedam. Cena do ustalenia. Chętnie te bloczki i deski bym wziął. Skąd do odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 27.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witajcie Mam do sprzedania prowizorkę budowlaną.Słup betonowy, z skrzynką, bezpiecznikami ale bez gniazdKable do przyłączenia też są, ale nie za długie , około 6 m. cena około 400 zł.Transport własny. I jeśli ktoś chętny oddam gruz na utwardzenie, (pustaki, beton, gips) ?transport własny około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 07.05.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam, poszukuję fachowca - gazownika do podłączenia kuchenki gazowej. Może ktoś zna? Ile taka usługa kosztuje i czy dostaje się jakieś potwierdzenie/dokument od gazownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts