splatch 09.05.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 proszę dajcie namiary na kilka firm z okolic radzymina które podejmą się wylania fundamentów. Nie wiem czy dalej aktualne bo minął miesiąc od Twojego postu, mogę polecić firmę z Długosiodła która wykonywała fundamenty u mnie - w Dąbrówce jesienią zeszłego roku. Potrafili zazbroić i wylać łuk pod wykuszem mimo. Pracują w okolicach - budują teraz w Emilianowie, u mnie zaczynają w okolicach lipca. Namiar: Hubert Gościniec 502 663 714. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 09.05.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam, poszukuję fachowca - gazownika do podłączenia kuchenki gazowej. Może ktoś zna? Ile taka usługa kosztuje i czy dostaje się jakieś potwierdzenie/dokument od gazownika? Podłączenie kuchenki gazowej z tego co kojarzę nie wymaga "papieru" - w sensie nie dostajesz na to żadnego certyfikatu że robił to uprawniony gazownik/monter instalacji gazowych. W bloku kuchenkę podłączył mi teść (notabene z zawodu hydraulik). W spółdzielni chodzą i sprawdzają co pół roku szczelność*instalacji gazowej - od 2009 roku brak jakichkolwiek problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 13.05.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 kupię stal, drut fi 12 żebrowany, może komuś zostało po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 14.05.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czwartek piątek mam mieć dostawę jak wszystko pójdzie OK to prześlę Ci na priv namiary... Cześć, możesz dać namiar na styropian? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 14.05.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Cześć, możesz dać namiar na styropian? Przesłałem na priv już dawno namiar prześlę na email jescze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 15.05.2013 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Cześć możesz też mi podać namiary na styropian. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 24.05.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Gudałka czy nadal potrzebujesz namiarów do ekipy na dach jeśli tak daj znać podeślę nr-rytymczasem podaję namiary na sprawdzonych glazurników: Tadek: 507315853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 28.05.2013 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mam na zbyciu stemple ok 220 sztuk długość od 270 do 280 cm, a także sporo krótszych. Cena 4 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpol 28.05.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Czesc, czy macie namiary do kogos kto w naszej okolicy robi altanki ogrodowe w przystepnej cenie?Mamy zamia takze wylozyc taras deska tarsaowac (modrzew) wiec jak znacie tanie miejsca gdzie mozna kupic lub kogos kto podejmie sie ulozenia to bede wdzieczny za namiary pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 28.05.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dajcie namiary na dobrego hydraulika i kogoś od CO (gaz). Proszę też o przybliżoną cenę jaką płaciliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.05.2013 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dajcie namiary na dobrego hydraulika i kogoś od CO (gaz). Proszę też o przybliżoną cenę jaką płaciliście. Pozdrawiam Pan Jarek - 698-924-302 Tanio i dobrze, jest z Ostrołęki, w piątek będzie u mnie w Radzyminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.05.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dajcie namiary na dobrego hydraulika i kogoś od CO (gaz). Proszę też o przybliżoną cenę jaką płaciliście. Pozdrawiam Ceny z materiałem Ogrzewanie podłogowe kompletne 120 m2 - 5200 CO kompletne 13 grzejników - 3300 Woda ok. 34 punktów (2x17) kanalizacja ok.15 punktów - 4100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.05.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Jak sobie radziliście z pokryciem dachu? Oddzielnie negocjowaliście robociznę a oddzielnie materiał? Jak to zrobić aby było dobrze, mam śmiesznie prosty deskowany i pokryty papą dach... Do obróbki są 3 kominy i malutki wyłaz przy kominie dymowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 31.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Poszukuję ekipy która wykona tynki metodą tradycyjną cementowo-wapienne przycierane kwarcem. Jak możecie podajcie też cenę za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 31.05.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam, Mozecie polecic dobrą szkółkę/ centrum ogrodnicze w okolicy z rozsądnymi cenami? Pozdrgreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 31.05.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Jak sobie radziliście z pokryciem dachu? Oddzielnie negocjowaliście robociznę a oddzielnie materiał? Jak to zrobić aby było dobrze, mam śmiesznie prosty deskowany i pokryty papą dach... Do obróbki są 3 kominy i malutki wyłaz przy kominie dymowym. Mi wycenę robił Dach Lux przez dekarza. Dekarz powiedział ile za robotę, Dachlux wycenił wszystkie materiały z 8% VATem Generalnie ja mam trochę problem ze znalezieniem dekarza. Na dachu papa wierzchniego krycia na deskowaniu. Pokrycie wstępne jest szczelne. Naczytałem się na forum że przy papie wierzchniego krycie należy uszczelniać kontrłaty - ze względu na posypkę na papie która daje dystans i nieszczelność. Na razie dekarz na którego miałem namiary jak się go zapytałem o to uszczelnianie to stwierdził, że nigdzie tak nie robił i jest dobrze. Więc sobie go darowałem, chociaż ogólnie sprawiał dobre wrażenie. Więc jak byś znalazła kogoś kto robi w dachówce, i będziesz zadowolona to podziel się namiarami. Będę wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 01.06.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mi wycenę robił Dach Lux przez dekarza. Dekarz powiedział ile za robotę, Dachlux wycenił wszystkie materiały z 8% VATem Generalnie ja mam trochę problem ze znalezieniem dekarza. Na dachu papa wierzchniego krycia na deskowaniu. Pokrycie wstępne jest szczelne. Naczytałem się na forum że przy papie wierzchniego krycie należy uszczelniać kontrłaty - ze względu na posypkę na papie która daje dystans i nieszczelność. Na razie dekarz na którego miałem namiary jak się go zapytałem o to uszczelnianie to stwierdził, że nigdzie tak nie robił i jest dobrze. Więc sobie go darowałem, chociaż ogólnie sprawiał dobre wrażenie. Więc jak byś znalazła kogoś kto robi w dachówce, i będziesz zadowolona to podziel się namiarami. Będę wdzięczny . Zadzwoń do szefa mojej ekipy budowlanej, p.Jarka 696 530 224 - oni znają dekarzy do ceramicznego pokrycia. Ja szukam tych polecanych od blachodachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 01.06.2013 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mi wycenę robił Dach Lux przez dekarza. Dekarz powiedział ile za robotę, Dachlux wycenił wszystkie materiały z 8% VATem Generalnie ja mam trochę problem ze znalezieniem dekarza. Na dachu papa wierzchniego krycia na deskowaniu. Pokrycie wstępne jest szczelne. Naczytałem się na forum że przy papie wierzchniego krycie należy uszczelniać kontrłaty - ze względu na posypkę na papie która daje dystans i nieszczelność. Na razie dekarz na którego miałem namiary jak się go zapytałem o to uszczelnianie to stwierdził, że nigdzie tak nie robił i jest dobrze. Więc sobie go darowałem, chociaż ogólnie sprawiał dobre wrażenie. Więc jak byś znalazła kogoś kto robi w dachówce, i będziesz zadowolona to podziel się namiarami. Będę wdzięczny . To jedziemy na jednym wózku, ja też mam deskowanie + papa wierzchniego krycia Icopal 400. To znaczy, że jeśli będziesz mieć swego dekarza-to jest możliwość przeprowadzenia zakupów ze składu na 8%? To musi wystąpić jakaś umowa między składem, inwestorem a dekarzem? Jesteś pewien o takiej możliwości? To byłoby już coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 01.06.2013 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, Mozecie polecic dobrą szkółkę/ centrum ogrodnicze w okolicy z rozsądnymi cenami? Pozdr greg Mogę Ci tylko polecić pewne Nadleśnictwo, gdzie za grosze kupowaliśmy jesionki, dąbki, jodełki do zalesienia dużego obszaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 01.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Zadzwoń do szefa mojej ekipy budowlanej, p.Jarka 696 530 224 - oni znają dekarzy do ceramicznego pokrycia. Ja szukam tych polecanych od blachodachówki mi robili blachodachówkę szybko sprawnie i cenowo przystępnie. Masz tel do dekarza 601315057 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts