GraMar 17.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Kierownika budowy z okolic Wołomina szukam . Ma ktoś jakieś namiary? Kierownik budowy, mój=>P. Wojtek P. tel: 536 586 720;502 230 248 Pozdrawiam http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/z700.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 26.12.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam, Oddam latrynę w dobre ręce, rocznik 2011, stan dobry. Wyposażenie: deska szybko-opadająca, drzwi na 2 zawiasy, system automatycznej wentylacji. Miejscowość Radzymin [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.12.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku dla wszystkich Forumowiczów !! Witam, Oddam latrynę w dobre ręce, rocznik 2011, stan dobry. Wyposażenie: deska szybko-opadająca, drzwi na 2 zawiasy, system automatycznej wentylacji. http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Miejscowość Radzymin [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.12.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Na tym właśnie forum znajdziesz wszystkie odpowiedz, powodzenia http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Ja polecam ekipę,p. Jarka, która postawiła mój domek-pracowite, roześmiane Mróweczki. iWitam wszystkich budujących obecnie wkrótce niebawem i tych którzy już wybudowali swoje wymarzone gniazdko. My obecnie jesteśmy na etapie załatwiania papirologii i wyborze projektu gdyż chcielibyśmy kupić gotowy . Powolutku rozglądamy się tez za ekipą która postawiła by nam stan surowy i hurtownią tanich materiałów. Murarz może być bez ekipy aby był sprawdzony i godny polecenie. Chcemy budować systemem gospodarczym i pomocników jesteśmy w stanie sami zorganizować. Jeśli możecie coś polecić i doradzić będziemy bardzo wdzięczni. Czekamy na wasze kontakty Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę.Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia.Będę wdzięczny za kontakt. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
few 13.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Podłączam się pod prośbę mik99,też szukam godnego polecenia dekarza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luniek 13.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 witam.szukam stempli budowlanych dł 3m. ok 230szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_83 17.01.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 witam. szukam stempli budowlanych dł 3m. ok 230szt. Witam Mam ponad 200 stempli, różnej długości, ale dominują 2,6m krótszych już nie ma, jest sporo dłuższych oraz rygi Zostało mi też trochę stali zbrojeniowej 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.01.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 GraMar odnośnie wylewek odpowiem na forum. Ja robiłem w następujący sposób. Styropian pod wylewki musi być przeznaczony na podłogę, po odwiedzeniu kilku składów okazało się według mnie że najbardziej twardy (nie wiem czy najlepszy) był Genderka. Folię paroizolacyjną z atestem !!! kupowałem w internecie. Włókno szklane i palstyfikator proponują wykonawcy dać swój. Kupując w internecie wyszło mnie taniej. Koszt wylewek na 280 m2 podłogi. Piach - 800 zł Cement - 1730 zł Styropian - 2600 zł Plastyfikator, włókno, dylatacja - 274,54 zł Folia - 259,70 zł Robocizna - 3150 zł Czas pracy ekipy 3 os. 10 godzin. Warstwy wylewek - dół: - chudziak - folia - styropian 10 cm (uważam że to jest bardzo min. !!!) - ogrzewanie podłogowe - wylewka 6 cm góra: - strop - folia - styropian 5 cm - folia (nie pamiętam - może folia była raz?) - wylewka 6 cm Na etapie wylewek pamiętaj o balkonie jeśli masz aby go zaizolować papą lub inną izolacją. Pamiętaj o garażu aby dać siatkę zbrojeniową. Ja garażu nie izolowałem styropianem, zamierzam go w zimę nie ogrzewać więc liczę na matkę ziemią o pomoc w utrzymaniu temperatury powyżej 0 st. Tynki skończone u mnie były w sierpniu, wylewki robione w październiku. Ważne temperatura po zrobieniu wylewek nie może być niższa niż 0 st. przez ok. 5 dni !!! Kontaktu tel. już nie pamiętam cos malo Ci wyszlo tego cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 20.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Oszczędzałem dawałem sam piach i wodę, cement dla ściemy. Oszczędności przebalowałem. PS. Nie podałem ilości cementu tylko kwotę zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Czy ktoś może polecić uczciwego stolarza? chciałabym na wiosnę zrobić tarasy wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 21.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Do tarasów potrzebny stolarz - czy tartak co zrobi deski? Jeśli stolarz polecam Pana Grzegorze Grabowskiego z Czerska (pomorze, wszystko załatwiane e-mailem, próbki koloru przesyłane kurierem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryma 30.01.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę. Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia. Będę wdzięczny za kontakt. M Polecam firmę pana Rojek szybko, sprawnie, czysto kompleksowo jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług http://www.dachy-rojek.pl/index.php Stanisław Rojek: 502 658 225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luniek 01.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 gdzie kupowaliście styropian do ocieplenia fundamentów?? jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 02.02.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 gdzie kupowaliście styropian do ocieplenia fundamentów?? jaka cena? Swego czasu (w 2012) kupowałem XPS styrodur. Ze względu na pogięte ceny w okolicy kupowałem przez internet. Wyszło mi 470 zł/m3, bo na składach nie mieli i jak już to chcieli po 550 zł/m3. Jesienią do części elewacji, na przyziemie, brałem szary EPS termoorganika i budowlańcy bardzo chwalili go że twardy. Termoorganika ma też styropian dedykowany do fundamentów jest jednak dość drogi jak na EPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 02.02.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 witam. szukam stempli budowlanych dł 3m. ok 230szt. Mam stemple w wymaganej ilości, jednak długość*< 3m. Wysokość kondygnacji mam 3m i były przycinane, jeśli mnie pamięć nie myli na 2,9m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luniek 03.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam stemple w wymaganej ilości,jednak długość*< 3m. Wysokość kondygnacji mam 3m i były przycinane, jeśli mnie pamięć nie myli na 2,9m. w jakiej cenie te stemple? Gdzie można je odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 04.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 w jakiej cenie te stemple? Gdzie można je odebrać? Sprzedam je po 3 PLN (do negocjacji). Odbiór i możliwość obejrzenia - Dąbrówka k. Radzymina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luniek 04.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Sprzedam je po 3 PLN (do negocjacji). Odbiór i możliwość obejrzenia - Dąbrówka k. Radzymina. jaka ilość tych stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luniek 05.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Sprzedam je po 3 PLN (do negocjacji). Odbiór i możliwość obejrzenia - Dąbrówka k. Radzymina. jestem zainteresowany tymi stemplami. napisz jaka ilość i jaka cena po tej negocjacji ? masz możliwość zrobienia jakiegoś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts