yaco181 12.04.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam, możecie mi polecić kogoś do tynków cementowo- wapiennych? Do tynkow cem - wap polecam p.Kazimierza 505 632 620. Bardzo dokladny i solidny czlowiek. Moze byc problem z wolnym terminem Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Wszystkich Budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 14.04.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzięki za telefon, dzwoniłem do niego bardzo, bardzo zajęty, a ja mam tylko ok. 170 m do otynkowania więc nawet się nie umawialiśmy na termin odległy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 14.04.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Cześć, Polecicie kogoś do ułożenia kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 22.04.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, Sprzedam rozdzielnie erbetkę budowlaną wraz z betonowym słupem i kablem długości około 35-40 mb. Erbetka posiada 1 gniazdo siłowe i 2 gniazda zwykłe. Wszystko zabezpieczone jest bezpiecznikami i wyłącznikiem różnicowo-prądowym. Odbiór osobisty w miejscowości Długa Szlachecka gmina Halinów. Cena: 900 zł http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/811/ofxb.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/33/s9dr.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/853/cp86.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/607/jy7x.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/822/syyt.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/203/c2y6.jpg Pozdrawiam Adrian. Tel. Kontaktowy 604516320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 23.04.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dzięki za telefon, dzwoniłem do niego bardzo, bardzo zajęty, a ja mam tylko ok. 170 m do otynkowania więc nawet się nie umawialiśmy na termin odległy. Tak z ciekawości to na kiedy ma wolne terminy... Może macie do polecenia tynkarza z naszych regionów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 24.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Tak z ciekawości to na kiedy ma wolne terminy... Może macie do polecenia tynkarza z naszych regionów? U mnie tynki cementowo wapienne robi Pan Andrzej z Wyszkowa, telefon 602529906 (jak coś*powiedz że masz tel od Łukasza z Dąbrówki ). Tynki wyglądają*bardzo dobrze, zgłoszone niedoróbki poprawione bez narzekania. Mam jakieś zdjęcia jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 25.04.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 U mnie tynki cementowo wapienne robi Pan Andrzej z Wyszkowa, telefon 602529906 (jak coś*powiedz że masz tel od Łukasza z Dąbrówki ). Tynki wyglądają*bardzo dobrze, zgłoszone niedoróbki poprawione bez narzekania. Mam jakieś zdjęcia jak coś. Splatch to pytanie z innej beczki. Kto robił Ci pokrycie karpiówką? Czy jesteś zadowolony z jego usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 26.04.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Splatch to pytanie z innej beczki. Kto robił Ci pokrycie karpiówką? Czy jesteś zadowolony z jego usługi? Karpiówkę robił mi Pan Marian Górski i mogę go polecić. Robi głównie karpiówkę. Dekarz starszej daty, tel 602 853 101. Robota zrobiona solidnie, każda dachówka przykręcona, obróbki blacharskie pierwsza klasa. Miałem drobne uwagi co do okapu, co panowie poprawili (papa była wyprowadzona za deskę okapową). Jedyne zgrzyty które miałem były związane ze składem (nie polecam p. Anny Sieroty z transdachu w Kobyłce), co niepotrzebnie wydłużyło robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 07.05.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Splatch mógłbyś przesłać jakieś foty, sprawdzałeś łatą ścianę w pionie i poziomie? Jak tak winkle OK? Już się dużo nasłuchałem o tynkach, ale jak się człowiek dokładniej zagłębi w szczegóły to mało jest porządnie wykonanych tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tarsalki 11.05.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam,szukam wykonawcy i projektanta sieci/przyłącza wodociągowego w Majdanie pod Wołominem. Czy ktoś z Was orientuje się ile drożej wychodzi budowa sieci ok 70m w linii prostej w polu zamiast przyłącza?Czy projekt lub inne formalności są dużo droższe? Wodociągi na to nalegają. Będę wdzięczny za jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 11.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 witam, czy ktoś zna? poleca lub nie jako instalatora kotłowni, pieca p Lorenta, od Vaillnta firma, korex z Wołomina http://www.korex.waw.pl/ M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 12.05.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Splatch mógłbyś przesłać jakieś foty, sprawdzałeś łatą ścianę w pionie i poziomie? Jak tak winkle OK? Już się dużo nasłuchałem o tynkach, ale jak się człowiek dokładniej zagłębi w szczegóły to mało jest porządnie wykonanych tynków. Piony są, poziomy są. Latałem z łatą*2,5m, więc dłuższą*niż*standardową. Piony były zawsze, najwięcej usterek było z "brzuszkami", tzn odchyłkami od poziomów w niektórych miejscach. Początkowo czepiałem się*wszystkich. Co do winkli to murarze murowali mierząc przekątne, więc nie wszystkie działówki miały kąty. 3mm różnicy na przekątnej powoduje rozwarcie jednego z kątów. Panowie informowali w których miejscach nie ma winkla, tam gdzie miało to jeszcze sens dorzucili "materiału", tam gdzie nie miało to sensu po prostu odpuściłem. Niestety nie mogłem być*przesadnie "upierdliwy". Jest z resztą*norma budowlana na tynki, która mówi o odchyłkach. Np. na łacie 2m możesz mieć do 2mm odchylenia, czego trzymałem się przy odbiorach. Na winklach jest podobnie, jednak warto przejść*ściany przed każdymi tynkarzami i sprawdzić*co i jak, tak żeby wiedzieć*gdzie są niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 12.05.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Podobno są spece co potrafią zrobić idealnie pod łatę. Norma normą zapalisz sobie kinkiety na ścianach (o ile masz) to będziesz wiedział dla czego ludzie sprawdzają pod światło. Wszystko też zależy jak ugadasz się z tynkarzami, której kategorii ma być tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 12.05.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Witam, szukam wykonawcy i projektanta sieci/przyłącza wodociągowego w Majdanie pod Wołominem. Czy ktoś z Was orientuje się ile drożej wychodzi budowa sieci ok 70m w linii prostej w polu zamiast przyłącza?Czy projekt lub inne formalności są dużo droższe? Wodociągi na to nalegają. Będę wdzięczny za jakieś namiary. 507060667 zadzwoń zapytaj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 27.05.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Moi drodzy poszukuje dobrego montażystę do stolarki okiennej, najlepiej z doświadczeniem w montażu w warstwie ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 30.05.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Mogę polecić z czystym sumieniem forumowego "Finlandię" naprawdę zna się na rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 02.06.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mogę polecić z czystym sumieniem forumowego "Finlandię" naprawdę zna się na rzeczy... No własnie na razie jest to jedyna osoba z polecenia na którą mam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 02.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Niestety z mój Casting tylko forumowy Finlandia przeszedł 100 %, ale ja wszystkich salonów sprzedaży w okolicy nie odwiedziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 03.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja też polecam forumowego Finlandię okienka już są teraz zamawiam drzwi u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 10.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Szukam kogos od ogrodzenia z siatki., paneli i montazu bramy przesuwnej, macie kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts