Chytry 11.06.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, Prowizorka budowlana i barak/kontener dla ekipy na budowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprzedam prowizorkę budowlaną, skrzynkę prądową, erbetkę wraz ze słupem gotową do montażu. Wyposazona jest w 2 gniazda 230V oraz 1 gniazdo 400V. Posiada komplet bezpieczników i jest przygotowana do instalacji licznika. Skrzynka zamocowana na drewnianym słupie o wysokości ok 4-6metrów wraz z ok 15 metrami kabli energetycznych, służacych do podłaczenia do linii energetycznej. Odbiór osobisty Sulejówek/Długa Szlachecka k/Warszawy Zmiesi się w aucie kombi - słup będzie wystawał. http://olx.pl/oferta/prowizorka-budowlana-ze-slupem-gotowa-do-instalacji-CID628-ID64YVJ.html#668d086cff Cena 400 PLN. Sprzedam barak, kontener budowlany na budowę o wymiarach 6 x 2,5 x 2,2m. Kontener jest zamykany na kłódkę, od wewnątrz na skobel. Wyposażony jest w 2 wersalki 2 osobowe + 2 miejsca na łóżkach piętrowych. Dodatkowo szafki, stolik, krzesło, lustro. W środku jest rozprowadzona instalacja elektryczna: światło + gniazdka. Do kontenera dokładam gratis tablicę budowlaną.Transport - auto z HDS. Dla chętnych kontakt na takie auto. http://olx.pl/oferta/barak-budowlany...9-ID5iBVB.html Cena 1500 PLN. Odbiór osobisty Sulejówek/Długa Szlachecka k/Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 12.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mam do sprzedania kompletne drzwi budowlane z ościeżnicą kątową, wkładką (5 kluczy) i klamką. Drzwi plaster miodu z płaszczem z blachy ocynkowanej. Mam dwoje drzwi: 90 lewe oraz 100 prawe. Stan skrzydeł bardzo dobry. Cena 200 zł/szt, odbiór w Dąbrówce za Radzyminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anet123 22.06.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich.Gorąca prośba. Poszukuję tynkarzy z okolic Wolomina,Radzymina. Czy możecie polecić kogoś solidnego. A przed kim przestrzec.Z góry dzięki.P.S. W razie gdyby ktoś nie chciał na forum pisać kontaktu to podaję maila priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moocha 25.06.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja podłączam się do pytania Witam wszystkich. Gorąca prośba. Poszukuję tynkarzy z okolic Wolomina,Radzymina. Czy możecie polecić kogoś solidnego. A przed kim przestrzec. Z góry dzięki. P.S. W razie gdyby ktoś nie chciał na forum pisać kontaktu to podaję maila priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 25.06.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Polecam: tynki c-w zacierane piaskiem kwarcowym, Antoni Poparda 694 972 569...moja naj. najsolidniejsza ekipa.Sa z gór, maja przyczepę. Nie wiem na kiedy praca, ale trzeba rezeowować terminy.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 26.06.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Sam przeprowadzam kasting na tynkarzy jak znajdziecie kogoś solidnego to pochwalcie się kontaktem, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 13.07.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Szukam hydraulika do rozłożenia podłogówki i paru poprawek, który ogarnie też odkurzacz centralny. Macie kogoś godnego polecenia? Tylko komunikatywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam, pozostało mi z budowy kilkadziesiąt sztuk bloczków z suporeksu. Część z nich to standardowe 24x24x59 a część to 12x24x59. Niektóre bloczki mają niewielkie uszkodzenia, np. odłupane rogi. Cena to 2,80zł za większy bloczek i 1,40zł za mniejszy (40% ceny nowego bloczka). Nie wiem dokładnie ile ich jest, ale sądzę, że w sumie ok. 20-30 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 22.07.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam, pozostało mi z budowy kilkadziesiąt sztuk bloczków z suporeksu. Część z nich to standardowe 24x24x59 a część to 12x24x59. Niektóre bloczki mają niewielkie uszkodzenia, np. odłupane rogi. Cena to 2,80zł za większy bloczek i 1,40zł za mniejszy (40% ceny nowego bloczka). Nie wiem dokładnie ile ich jest, ale sądzę, że w sumie ok. 20-30 sztuk. Jestem zainteresowany bloczkami standardowymi (24x24x59), gdzie znajduje się inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 24.07.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Dokładnie tak. Opłatę przyłączeniową teoretycznie zapłaciłem 2 200, ale gazownia za zwróciła mi za przyłącze które "sam zrobiłem" 4 800 zl. Bardzo interesuje mnie ten temat. Mi PGNiG wycenili przyłącze od drogi do skrzynki na 4700. Jest już wybrana firma która będzie to przyłącze budowała, wygrali przetarg. Od skrzynki do budynku muszę zrobić sama. Czy mi też PGNiG zwróci jakąś kaskę? Co i kiedy trzeba zrobić żeby zwrócili chociaż część kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 24.07.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam, Poszukuję dobrego stolarza do zrobienia schodów z materiałem.Możecie mi kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 24.07.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Z tego co ja wywnioskowałem to trzeba najpierw zgłosić się do firmy która zrobi przyłącze do działki i budynku, a PGNIG zwróci kasę za przyłącze do działki. Na wolnym rynku ceny są inne niż na przetargach. Zresztą niech rozjaśni sytuację "pirawawa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebula221 24.07.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Muszę się dowiedzieć u źródła czy u mnie skoro był ogłoszony przetarg to już nie ma o czym mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksiunio 29.07.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam,Czy ktoś ma doświadczenia z firmą Darbud Sujkowski z Goworowa. Zastanawiam się nad zleceniem budowy SSO i chciałbym poznać opinie osób, które korzystały z ich usług. Proszę o info na priv.Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 03.08.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Muszę się dowiedzieć u źródła czy u mnie skoro był ogłoszony przetarg to już nie ma o czym mówić. Jeśli coś się dowiesz to się pochwal na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
new_rejs 04.08.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Szukam hydraulika do rozłożenia podłogówki i paru poprawek, który ogarnie też odkurzacz centralny. Macie kogoś godnego polecenia? Tylko komunikatywnego Witam, Mogę polecić - porządny hydraulik - Witold Jaroń 502-682-635. Właśnie robi u mnie całą hydraulikę razem z kotłownią, studnią, podłogówką, kanalizacją. Rozprowadził u mnie wszystkie rury, teraz jestem na etapie tynkowania, później dokończy podłogówkę i kotłownię. Dom buduję w Markach, ul. Sienkiewicza. Drugi hydraulik z polecenia - Przemysław Mędrek i jego syn - 605-133-077, 693-633-697. Obaj hydraulicy mają swoje zaprzyjaźnione hurtownie z dobrymi cenami. Instalacje odkurzacza centralnego oraz przede wszystkim instalacje wentylacji mechanicznej z rekuperatorem i gruntowymi wymiennikami ciepła - zdecydowanie polecam - fachowiec i pasjonat - Andrzej Berowski - 501-775-514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 08.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 kupię stemple budowlane ok. 100szt. najlepiej z transportem, jak się nie da to bez - damy radę oferty proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 17.08.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 skąd braliście kominy i jakie?dostałem wycenę na kominy PLEWA: Do kominka: KOMIN UNI-FE 18 cm x 18 cm (odpowiednik okrągłej fi 200) + wentylacja 8 mb 2300 złUniwersalny: KOMIN UNI-FU 18 cm x 18 cm (odpowiednik okrągłej fi 200) + wentylacja 7,66 mb 2650 złpustaki wentylacyjne 2 x 7,66 mb pustak dwukomorowy 992 zł dobra cena? to samo pytanie do terivy I gdzie najtaniej i dobrą można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 19.08.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 skąd braliście kominy i jakie? dostałem wycenę na kominy PLEWA: Do kominka: KOMIN UNI-FE 18 cm x 18 cm (odpowiednik okrągłej fi 200) + wentylacja 8 mb 2300 zł Uniwersalny: KOMIN UNI-FU 18 cm x 18 cm (odpowiednik okrągłej fi 200) + wentylacja 7,66 mb 2650 zł pustaki wentylacyjne 2 x 7,66 mb pustak dwukomorowy 992 zł dobra cena? to samo pytanie do terivy I gdzie najtaniej i dobrą można kupić? Ja kupowałam pustaczki wentylacyjne z Procerbudu w Kobyłce, a kominy mam zwykłe, z pełnej cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzaless 01.09.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ja kupowałam pustaczki wentylacyjne z Procerbudu w Kobyłce, a kominy mam zwykłe, z pełnej cegły Dostałem jeszcze lepszą cenę w Roz Bud w Lipce tam gdzie biorę prawie wszystko do budowy. Za całość dostałem cenę 5220 zł. PLEWA jeszcze urwała cenę o 5% bo przywieźli mi kominy z 3 dniowym opóźnieniem i udało mi się jeszcze ponegcjować. Jeszcze tylko ściany działowe poddasza, szczyty i więźba - to by było tyle na ten rok. Zmieściłem się w swoim budżecie. Przed rozpoczęciem budowy zrobiłem sobie szacunkowe koszty i pomyliłem się tylko o 300zł.... Dom o powierzchni całkowitej 193 m2 z poddaszem użytkowym wyjdzie mi w SSO pod papą 80 tyś z robocizną. Spisywałem dosłownie każdy paragon. Ceny miałem lepsze niż niektóre hurtownie mają w zakupie. Opłacało się poświęcić urlop na wycieczkę po składach i przejechać setki kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts