Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie:)

We wrześniu będziemy z mężem rozpoczynali budowę domu w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania SSO, przeczytałam wątek od początku ale większość namiarów na ekipy szla na prv więc ponawiam pytanie. Czy ma ktoś ekipę z okolic i mógłby polecić? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących:)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich serdecznie:)

We wrześniu będziemy z mężem rozpoczynali budowę domu w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania SSO, przeczytałam wątek od początku ale większość namiarów na ekipy szla na prv więc ponawiam pytanie. Czy ma ktoś ekipę z okolic i mógłby polecić? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących:)

Ja mogę polecić ekipę pracowitych wesołych Mróweczek, Pana Jarka spod Siedlec /wynajmują tutaj od lat domek/, która w 2012r zbudowała mój domek, nic nie pęka, chudziak i stropy wylane idealnie /opinia firm od wylewek, wstawiających okna, potem innej-drzwi zewn, potem innej-bramę garaż/.

Teraz budują w Kobyłce a w okolicy postawili przez lata dziesiątki domów. To stała ekipa, właściciel firmy pracuje razem z nimi cały czas i nadzoruje jakość, dostawy, bezpieczeństwo. Była spisana umowa na roboty, płatność po wykonanych i odebranych etapach.

Do wyceny robocizny trzeba dać im emailem projekt domu w pdf, który wykona Ci projektant.

U mnie robili od pierwszej łopaty, ocieplanie styrodurem fundamentu aż po więźbę, schody wylewane, ścianki działowe, deskowanie, kominy i kładli papę. Po podłogach z poddaszem jest 420 mkw=45tys.

Mój dobry znajomy ma do sprzedania kontener budowlany stojący obecnie w Wołominie.

Zaproponował cenę 800zł. Może ktoś potrzebuje? Proszę się kontaktować bezpośrednio z nim:

Sprzedam Kontener budowlany do lekkiego odświeżenia z zewnątrz.

Na mocnej stalowej ramie. Sprzedam tanio i szybko. Kontener stoi w Wołominie.

Potrzebny jest ciężki transport, kontener nie ma własnego podwozia.

W celu umówienie się na obejrzenie proszę o kontakt tel. (881)411-075

http://images66.fotosik.pl/903/26bf03cb4b22daddm.jpg http://images70.fotosik.pl/902/1f8f02e772d89fabm.jpg

Witajcie,

Długo mnie tutaj nie było, przeprowadzka i to co z nią związane. Odwiedziłam znajomą grupę, żeby poprosić o wsparcie i pomoc. Mam spory problem z wodą w domu. Zestaw hydroforowy 150l z pompą mh1300. No i zaczęła się zapowietrzać i nie wyłącza się automatycznie przy osiągnięciu wymaganego poziomu atmosfer w zbiorniku. Czy ktoś tutaj mógłby pomóc? albo namiar na bardzo dobrego hydraulika? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie.

GraMar - dzięki za namiary ale finalnie udało mi się dogadać z ekipą z którą chciałam się dogać chociaż z ceny nie jestem zadowolona. Mam nadzieję że chociaz z wykonania i wspólpracy będę.

IwonaG22 - ja nie polecę hydraulika ale mam skopiowanego do notatnika co ktoś wyżej polecal Andrzej Szymaniak z Wołomina 0-512 757014

• 2 weeks później...

Witajcie,

poszukuję poleconej ekipy lub firmy do wykonania ogrodzenia z siatki ocynkowanej na podmurówce...

W sumie około 85 metrów do ogrodzenia wraz z brama...Jeszcze nie wiem, czy przesuwna czy skrzydłowa...

Czy ktoś ma kogoś poleconego i solidnego w okolicach Radzymin,Wołomin, Wyszków...

Chciałbym grodzić działeczke w okolicach sierpnia- wrzesnia...

Witam,

Zacząłem porządki po budowie i mam kilka rzeczy na sprzedaż do odbioru w Chotomowie

Barak budowlany na ramie stalowej- 1150zł wymiary 5x2x2,4m. dach szczelny, dwa okna z kratami. barak już swoje przeżył ale spokojnie przeżyje jeszcze niejedną budowę.

Cegła czerwona pełna - ok 900szt w cenie 50gr/szt

Deski po budowie w długościach 2-6m bez gwożdzi, deski pod dachem poukładane z przekładkami. mam tego ok 3m3 w cenie 250zł/m3

do tego deski poniżej 2m (tu już gwożdzi nie wyciągałem i nie układałem) w cenie 150zł/m3

tynk cementowo wapienny lekki Nida - 16 worków po 30kg w cenie 7zł/worek

Kilka prętów żebrowanych fi 10mm długości 12m (nie pamiętam ile) w cenei 2zł/kg (w hurtowniach są po 3zł/kg)

Odbiór wszystkich towarów możliwy z Chotomowa

W razie pytań proszę pisać na priv

Witajcie,

poszukuję poleconej ekipy lub firmy do wykonania ogrodzenia z siatki ocynkowanej na podmurówce...

W sumie około 85 metrów do ogrodzenia wraz z brama...Jeszcze nie wiem, czy przesuwna czy skrzydłowa...

Czy ktoś ma kogoś poleconego i solidnego w okolicach Radzymin,Wołomin, Wyszków...

Chciałbym grodzić działeczke w okolicach sierpnia- wrzesnia...

Mam sprawdzonych wykonawców,oprócz ogrodzenia wykonali mi sso,mogę dać namiary na priv

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dzien dobry.

Trafilam na bardzo ciekawy i praktyczne forum.Dziekuje zalozycielowi watku.To milo czytac wpisy bez wyzwisk,zbednych komentarzy.W koncu odnalazlam to,co szukalam od dawna.

Zamieszkalam w domu oddalonego niedaleko Tluszcza.Chce dom rozbudowac,dlatego tez poszukuje niedrogiego architekta ktory jest kreatywny.Bylabym wdzieczna za pomoc.Poszukuje tez jakas firme,badz ze 2 panow ktorzy przerobia mi strych na 2 sypialnie oraz lazienke.

Jesli drodzy forumowicze mozecie mi pomoc za podanie namiarow, bede niezmiernie wdzieczna Wam.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

olii

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ja mogę polecić ekipę pracowitych wesołych Mróweczek, Pana Jarka spod Siedlec /wynajmują tutaj od lat domek/, która w 2012r zbudowała mój domek, nic nie pęka, chudziak i stropy wylane idealnie /opinia firm od wylewek, wstawiających okna, potem innej-drzwi zewn, potem innej-bramę garaż/.

Teraz budują w Kobyłce a w okolicy postawili przez lata dziesiątki domów. To stała ekipa, właściciel firmy pracuje razem z nimi cały czas i nadzoruje jakość, dostawy, bezpieczeństwo. Była spisana umowa na roboty, płatność po wykonanych i odebranych etapach.

Do wyceny robocizny trzeba dać im emailem projekt domu w pdf, który wykona Ci projektant.

U mnie robili od pierwszej łopaty, ocieplanie styrodurem fundamentu aż po więźbę, schody wylewane, ścianki działowe, deskowanie, kominy i kładli papę. Po podłogach z poddaszem jest 420 mkw=45tys.

czy możesz mi podać namiary na tą ekipę będę bardzo wdzięczny