Artemika 13.05.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie:) We wrześniu będziemy z mężem rozpoczynali budowę domu w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania SSO, przeczytałam wątek od początku ale większość namiarów na ekipy szla na prv więc ponawiam pytanie. Czy ma ktoś ekipę z okolic i mógłby polecić? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 14.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam,potrzebuje na koniec lipca zorganizować jakiś garaż blaszak na budowę w Markach, ktoś coś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 18.05.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie:) We wrześniu będziemy z mężem rozpoczynali budowę domu w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania SSO, przeczytałam wątek od początku ale większość namiarów na ekipy szla na prv więc ponawiam pytanie. Czy ma ktoś ekipę z okolic i mógłby polecić? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących:) Ja mogę polecić ekipę pracowitych wesołych Mróweczek, Pana Jarka spod Siedlec /wynajmują tutaj od lat domek/, która w 2012r zbudowała mój domek, nic nie pęka, chudziak i stropy wylane idealnie /opinia firm od wylewek, wstawiających okna, potem innej-drzwi zewn, potem innej-bramę garaż/. Teraz budują w Kobyłce a w okolicy postawili przez lata dziesiątki domów. To stała ekipa, właściciel firmy pracuje razem z nimi cały czas i nadzoruje jakość, dostawy, bezpieczeństwo. Była spisana umowa na roboty, płatność po wykonanych i odebranych etapach. Do wyceny robocizny trzeba dać im emailem projekt domu w pdf, który wykona Ci projektant. U mnie robili od pierwszej łopaty, ocieplanie styrodurem fundamentu aż po więźbę, schody wylewane, ścianki działowe, deskowanie, kominy i kładli papę. Po podłogach z poddaszem jest 420 mkw=45tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 20.05.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Mój dobry znajomy ma do sprzedania kontener budowlany stojący obecnie w Wołominie. Zaproponował cenę 800zł. Może ktoś potrzebuje? Proszę się kontaktować bezpośrednio z nim: Sprzedam Kontener budowlany do lekkiego odświeżenia z zewnątrz. Na mocnej stalowej ramie. Sprzedam tanio i szybko. Kontener stoi w Wołominie.Potrzebny jest ciężki transport, kontener nie ma własnego podwozia. W celu umówienie się na obejrzenie proszę o kontakt tel. (881)411-075 http://images66.fotosik.pl/903/26bf03cb4b22daddm.jpg http://images70.fotosik.pl/902/1f8f02e772d89fabm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaG22 21.05.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witajcie,Długo mnie tutaj nie było, przeprowadzka i to co z nią związane. Odwiedziłam znajomą grupę, żeby poprosić o wsparcie i pomoc. Mam spory problem z wodą w domu. Zestaw hydroforowy 150l z pompą mh1300. No i zaczęła się zapowietrzać i nie wyłącza się automatycznie przy osiągnięciu wymaganego poziomu atmosfer w zbiorniku. Czy ktoś tutaj mógłby pomóc? albo namiar na bardzo dobrego hydraulika? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 22.05.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 GraMar - dzięki za namiary ale finalnie udało mi się dogadać z ekipą z którą chciałam się dogać chociaż z ceny nie jestem zadowolona. Mam nadzieję że chociaz z wykonania i wspólpracy będę. IwonaG22 - ja nie polecę hydraulika ale mam skopiowanego do notatnika co ktoś wyżej polecal Andrzej Szymaniak z Wołomina 0-512 757014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterb 01.06.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witajcie, poszukuję poleconej ekipy lub firmy do wykonania ogrodzenia z siatki ocynkowanej na podmurówce...W sumie około 85 metrów do ogrodzenia wraz z brama...Jeszcze nie wiem, czy przesuwna czy skrzydłowa... Czy ktoś ma kogoś poleconego i solidnego w okolicach Radzymin,Wołomin, Wyszków...Chciałbym grodzić działeczke w okolicach sierpnia- wrzesnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KorBa81 08.06.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mam do sprzedania:Stemple budowlane 3m w ilości 400 sztuk,oraz 4m - 15 sztuk. Stemple po mojej budowie, zakupione miesiąc temu świeże z tartaku.Cena 4,5 złPosiadam także deski szalunkowe ok. 12m3.Cena do ustalenia. Odbiór osobisty z okolic Radzymina.Tel. 698613273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 09.06.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam,Zacząłem porządki po budowie i mam kilka rzeczy na sprzedaż do odbioru w ChotomowieBarak budowlany na ramie stalowej- 1150zł wymiary 5x2x2,4m. dach szczelny, dwa okna z kratami. barak już swoje przeżył ale spokojnie przeżyje jeszcze niejedną budowę.Cegła czerwona pełna - ok 900szt w cenie 50gr/sztDeski po budowie w długościach 2-6m bez gwożdzi, deski pod dachem poukładane z przekładkami. mam tego ok 3m3 w cenie 250zł/m3 do tego deski poniżej 2m (tu już gwożdzi nie wyciągałem i nie układałem) w cenie 150zł/m3 tynk cementowo wapienny lekki Nida - 16 worków po 30kg w cenie 7zł/worekKilka prętów żebrowanych fi 10mm długości 12m (nie pamiętam ile) w cenei 2zł/kg (w hurtowniach są po 3zł/kg) Odbiór wszystkich towarów możliwy z Chotomowa W razie pytań proszę pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
few 15.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witajcie, poszukuję poleconej ekipy lub firmy do wykonania ogrodzenia z siatki ocynkowanej na podmurówce... W sumie około 85 metrów do ogrodzenia wraz z brama...Jeszcze nie wiem, czy przesuwna czy skrzydłowa... Czy ktoś ma kogoś poleconego i solidnego w okolicach Radzymin,Wołomin, Wyszków... Chciałbym grodzić działeczke w okolicach sierpnia- wrzesnia... Mam sprawdzonych wykonawców,oprócz ogrodzenia wykonali mi sso,mogę dać namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azjatka18u 08.07.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam! Sprzedam stemple budowlane drewniane 3,50/szt 150szt - 270cm30szt - 280cm20szt - 300cm Jasienica koło Tłuszcza. W razie pytań proszę o kontakt 514-984-345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
few 17.07.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Szukam ekipy do wykonania docieplenia i elewacji,budowa w okolicach Dąbrówki,dla większości firm polecanych na forum Dąbrówka leży nie po tej stronie W-wy(..za daleko..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andypj 27.07.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 witam,mam do sprzedania deski szalunkowe z tegorocznej budowy około 10 m3 , w Rembertowie - cena 230 pln za metr. tel.:668 324 573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olii 04.08.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Dzien dobry.Trafilam na bardzo ciekawy i praktyczne forum.Dziekuje zalozycielowi watku.To milo czytac wpisy bez wyzwisk,zbednych komentarzy.W koncu odnalazlam to,co szukalam od dawna.Zamieszkalam w domu oddalonego niedaleko Tluszcza.Chce dom rozbudowac,dlatego tez poszukuje niedrogiego architekta ktory jest kreatywny.Bylabym wdzieczna za pomoc.Poszukuje tez jakas firme,badz ze 2 panow ktorzy przerobia mi strych na 2 sypialnie oraz lazienke.Jesli drodzy forumowicze mozecie mi pomoc za podanie namiarow, bede niezmiernie wdzieczna Wam.Pozdrawiam i zycze milego dnia.olii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 17.08.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Szukam kogoś rzetelnego do zamontowania 10 parapetów z konglomeratu o szerokości 30 cm (8 szt po 182 cm oraz 2 szt po 92 cm).Jakie są ceny za taką usługę? Czy kogoś polecicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 08.09.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Sprzedam po budowie około 220 stempli o długości około 2,9m. Świeżo rozszalowane. Odbiór osobisty Marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 20.09.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 witam Poszukuje namiary na wykonawce bramy przejezdnej wraz z furtkąMozecie kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 29.09.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 PiotrWawa - stemple aktualne? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 29.09.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 PiotrWawa - stemple aktualne? Jaka cena? 4PLN/sztuka będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekwa 05.10.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja mogę polecić ekipę pracowitych wesołych Mróweczek, Pana Jarka spod Siedlec /wynajmują tutaj od lat domek/, która w 2012r zbudowała mój domek, nic nie pęka, chudziak i stropy wylane idealnie /opinia firm od wylewek, wstawiających okna, potem innej-drzwi zewn, potem innej-bramę garaż/. Teraz budują w Kobyłce a w okolicy postawili przez lata dziesiątki domów. To stała ekipa, właściciel firmy pracuje razem z nimi cały czas i nadzoruje jakość, dostawy, bezpieczeństwo. Była spisana umowa na roboty, płatność po wykonanych i odebranych etapach. Do wyceny robocizny trzeba dać im emailem projekt domu w pdf, który wykona Ci projektant. U mnie robili od pierwszej łopaty, ocieplanie styrodurem fundamentu aż po więźbę, schody wylewane, ścianki działowe, deskowanie, kominy i kładli papę. Po podłogach z poddaszem jest 420 mkw=45tys. czy możesz mi podać namiary na tą ekipę będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts