Bluszczowcy 01.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 nasze okna to pcv kolor złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 01.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 nasze okna to pcv kolor złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 04.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mamy GAZ!!!! :D:D:D:D tzn. mamy ale jeszcze nie używamy, we środę dopiero przyjedzie serwisant uruchomić kociołek. Czyli kroczek do przodu Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mamy GAZ!!!! :D:D:D:D tzn. mamy ale jeszcze nie używamy, we środę dopiero przyjedzie serwisant uruchomić kociołek. Czyli kroczek do przodu Pozdrawiam Brzuzens Gratuluję, cieszę sie razem z wami. Ja na gaz czekam do jesieni w poryach do zimy, tak obiecują z Gaz Media. Muszą wybudować całą linię, mam nadziję że zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mamy GAZ!!!! :D:D:D:D tzn. mamy ale jeszcze nie używamy, we środę dopiero przyjedzie serwisant uruchomić kociołek. Czyli kroczek do przodu Pozdrawiam Brzuzens Gratuluję, cieszę sie razem z wami. Ja na gaz czekam do jesieni w poryach do zimy, tak obiecują z Gaz Media. Muszą wybudować całą linię, mam nadziję że zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 04.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mamy GAZ!!!! :D:D:D:D No to super! My czekamy na warunki, podobno w naszej okolicy projektuje się przyłącze Ciekawe ile będziemy czekać na ten gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 04.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mamy GAZ!!!! :D:D:D:D No to super! My czekamy na warunki, podobno w naszej okolicy projektuje się przyłącze Ciekawe ile będziemy czekać na ten gaz ? No... my zaczęliśmy sprawę o ile dobrze pamiętam 17 grudnia 2006, a gazociąg mieliśmy 24 metry od granicy działki Niestety trafiliśmy na taki niefartowny moment biurokracja ciągnęła się do września bodajże... Teraz podobno jest już lepiej (czyt. krócej) więc może u Was też będzie lepiej Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2008 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Gdzies przeczytalam, ze ma byc gaz na wszystkich terenach az do Tluszcza - podobno sa na to pieniadze z Unii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 05.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Gdzies przeczytalam, ze ma byc gaz na wszystkich terenach az do Tluszcza - podobno sa na to pieniadze z Unii. Jeśli to prawda - to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 05.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Przypomniało mi się... Tylko ciekawe ile trzeba czekać na ten gaz? Podobno są też pieniądze na kanalizacje, a u nas (w naszej okolicy) będzie dopiero po 2010 roku Ale dobrze, że będzie...bo wiem, że prawie całe miasto przez tyyyle lat żyło/funkcjonowało bez kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 05.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam, czy ktoś ma może do odsprzedania garaz blaszany na budowę, lub wie że ktoś sprzedaje. Najlepiej o wymiarach 3x5m. Sprawa pilna. My budujemy pod nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 10.02.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 UWAGA! SPRZEDAM WĘŁNĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA!Po ociepleniu poddasza pozostało mi 11 rolek wełny ISOVER, którą chętnie odsprzedam w atrakcyjnej cenie.Jest to wełna o grubości 15 cm Uni-Mata. W jednej rolce jest 6,9 m2 wełny. http://www.isover.pl/_files/Product/unimata.jpg Sprzedam po 140 zł za roklę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 11.02.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam Jak u was prace??Ja moge się pochwalić układaniem parkietu, prawdopodobnie do piątku ułożą wszystko tj jakieś 160m2.Jak będe miał zdjęcia to pokaże (może w środę - bo czuję że grypa na mnie ma ochotę). A u was jak prace?? Ja jeszcze czekam na podłączenie docelowe budynku w tym tygodniu facet powinien mi robić tj stawiać skrzynkę.Tych podwykonawców ZEWT powinien dobierać trochę lepiej bo są do bani.Zawsze cos znajdzie żę nie może przyjsc w terminie a to już zaczyna być drażniące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaapril 11.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witajcie, przyłączam się do grupy. Z zazdrością prześledzilam wasze poczynania.Ja niestety jestem na samym początku drogi. 9 miesięcy temu kupiłam działkę ok 5 km od Radzymina. Na dzień dzisiejszy mam tylko uzgodnienia z elektrownią. No i dziś zamówiłam projekt domku. Długa droga do przebycia ale widzę że w razie kłopotów zawsze można liczyć na niezawodnych forumowiczów.Moje plany to wybudowanie stanu surowego otwartego z dachem na jesieni tego roku. Będzie wyglądał tak: http://projekty.z500.pl/projekt/z17.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 11.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witaj Jolaapril! Wybraliście śliczny projekt. Życzę spełnienia planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 12.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja na razie nie mam się czym chwalić bo dopiero co odebrałam pozwolenie na budowę a i tak jestem szczęśliwa bo tylee razy ile tam byłam to bałam się że mi nie dadzą brzuzenssuper łazieneczka...a płytki są w jakiś wzorek? No i gratki tym co prace się posuwają do przodu...ja nie mogę się doczeka aż zaczniemy tak naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 12.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 brzuzenssuper łazieneczka...a płytki są w jakiś wzorek? No i gratki tym co prace się posuwają do przodu...ja nie mogę się doczeka aż zaczniemy tak naprawdę To znaczy? jedyny "wzorek" widać na zdjęciach, na obudowie geberita jest kilka dekorów: http://images24.fotosik.pl/132/f7b5f689c5146d96.jpg a tu między ciemnymi dekorami będzie lustro i umywalka, wiemy już jakie ale nie powiemy zobaczycie sami niedługo... http://images23.fotosik.pl/131/d2e00f0897611ee7.jpg A od wczoraj mamy ogrzewanie gazowe, serwisant uruchomił nam kociołek. Mielibyśmy już w zeszłym tygodniu, ale mieliśmy awarię jeden zgrzew rury CWU puścił w podłodze w łazience na poddaszu i lała nam się woda przez strop na parter na szczęście szybko odnaleźliśmy punkt awarii (bez skuwania połowy podłogi) i już po krzyku. Teraz trzeba troszkę osuszyć i ogrzać budynek i może w przyszłym tygodniu zaczną się podłogi Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 13.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Brzuzens kto ci układał łazienke??Wart jest polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 13.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Brzuzens kto ci układał łazienke?? Wart jest polecenia?? Wart, ale pisałem już o nim: Zaczynam powoli przymierza się do galzury, stąd proźba do was. Podajcie mi namiary na spradzonych i dobrych glazurników. Z góry dziękuję. Mój odpada, dobry i sprawdzony ale z Siemiatycz (opłaca mu się jechać tylko do większej roboty) i terminy zajęte na pół roku... Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja jestem na etapie mapek i wyboru projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts