rorvik 02.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Moi drodzy możecie mi na PW podesłać namiary na swoje sprawdzone ekipy od elewacji /wełna + tynk cienkowarstwowy/ Z góry dziękuje Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 06.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Drodzy sąsiedzi Ci co już są po wykończenówce: poszukuję człowieka od położenia płyt karton-gips na poddaszu w łazience i holu, ma ktoś dobry namiar z naszych okolic , nie za drogo ale sprawdzonego i znającego się na robocie???Będę zobowiązana , przy okazji od kominka też szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 06.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 brzuzens dzięki za info No dobrze ze weszłam na forum...przypomniało mi się ze też musze załatwić sprawę podłączenia z ZEWT w wolominie. Muszę zmienić warunki z napowietrznych na te w ziemi. Ciekawe ile czasu mi to zajmie my też mamy warunki napowietrze wiecie może czy da się zmienić te warunki i umowę jak już mamy podpisaną umowę i zapłaconą zaliczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 07.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 my też mamy warunki napowietrze wiecie może czy da się zmienić te warunki i umowę jak już mamy podpisaną umowę i zapłaconą zaliczkę? myśle że będzie ciężko ... ja pisałem odwołanie od otrzymanych warunków ale zaznaczyli mi wyraźnie że mogę to zrobić zanim podpiszę umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 07.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Drodzy sąsiedzi Ci co już są po wykończenówce: poszukuję człowieka od położenia płyt karton-gips na poddaszu w łazience i holu, ma ktoś dobry namiar z naszych okolic , nie za drogo ale sprawdzonego i znającego się na robocie??? Będę zobowiązana , przy okazji od kominka też szukam ... Kochani! Ja też od kominka kogoś szukam - solidnego i sprawdzonego.... plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 09.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Słuchajcie, coraz pilniej poszukuję fachowca od kominka i pomyślałam, że może ktos z Was mi poda pomocną dłoń... i kogoś poleci (raczej z naszych okolic). To jak? Pomożecie? Będę bardzo zobowiązana... Za to mogę polecic świetnego hydraulika - p. Marek - 504 337 927 (tylko nie wiem jak z terminami stoi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 09.10.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 my też mamy warunki napowietrze wiecie może czy da się zmienić te warunki i umowę jak już mamy podpisaną umowę i zapłaconą zaliczkę? myśle że będzie ciężko ... ja pisałem odwołanie od otrzymanych warunków ale zaznaczyli mi wyraźnie że mogę to zrobić zanim podpiszę umowę U nas podobnie. Najpierw umowa bez podpisu, potem odwołanie od tej umowy, a właściwie od terminu jaki nam zaproponowali, a potem (z dużo korzystniejszym/krótszym terminem przyłącza ) podpisanie umowy. A propo "kabelka w ziemi" - pisaliśmy odwołanie przed podpisaniem umowy i niestety dostaliśmy odpowiedź, że nie ma takich możliwości technicznych. Czy w takim "przypadku" mamy jeszcze jakieś szanse na "kabelek w ziemi"? Umowe już podpisaliśmy Ehh..po co pytam, przecież wyżej już sama sobie odpowiedziałam Podpisaliśmy umowe, więc teraz "klops" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Powiedzcie mi ile kosztuje robocizna za wykończenie metra 2 poddasza z płyta karton-gips ( czyli położenie wełny , foli i montaż k-g ) ??? Ile biorą może być w przedziale od >>.taniego do drogiego << za1m2 w naszych okolicach )) Co do parapetów wew.sprawdziłam dwa źródła : ten producent co wcześniej był podawany z Kresowej - Wołomin sprzedaje marmur ale syntetyczny , oczywiście zależy kto co woli ale dla mnie to wygląda troche na sztuczne, znalazłam w Kobyłce i ciut drożej ale za to faktuyczny agglomarmur , widać w nim kawałki marmuru tez robią parapety i solidnie to wygląda , mają także piękne i solidne blaty z kamienia kwarcowego do kuchni ale to już wysoka pólka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 10.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Za poddasze:wełna + folia+ profile+ przyręcenie płyt k-g + szpachlowanie+ jednokrotne malowaniepłaciliśmy 55 zł/m2 Wydaje mi się, ze to przeciętna cena.Z rezultatów jesteśmy zadowoleni, więc chyba to całkiem dobrzy fachowcy.A jak płacili inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 10.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Powiedzcie mi ile kosztuje robocizna za wykończenie metra 2 poddasza z płyta karton-gips ( czyli położenie wełny , foli i montaż k-g ) ??? Ile biorą może być w przedziale od >>.taniego do drogiego << za1m2 w naszych okolicach )) My niedawno zapłaciliśmy 55zł/m2 (robocizna). W tym było: polożenie wełny+folii+profile+płyta k-g+szpachlowanie+gruntowanie+1 raz malowanie Z efektu jesteśmy zadowoleni. A jak inni płacili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 10.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Powiedzcie mi ile kosztuje robocizna za wykończenie metra 2 poddasza z płyta karton-gips ( czyli położenie wełny , foli i montaż k-g ) ??? Ile biorą może być w przedziale od >>.taniego do drogiego << za1m2 w naszych okolicach )) My niedawno zapłaciliśmy 55zł/m2 (robocizna). W tym było: polożenie wełny+folii+profile+płyta k-g+szpachlowanie+gruntowanie+1 raz malowanie Z efektu jesteśmy zadowoleni. A jak inni płacili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benki 10.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Powiedzcie mi ile kosztuje robocizna za wykończenie metra 2 poddasza z płyta karton-gips ( czyli położenie wełny , foli i montaż k-g ) ??? Ile biorą może być w przedziale od >>.taniego do drogiego << za1m2 w naszych okolicach )) My niedawno zapłaciliśmy 55zł/m2 (robocizna). W tym było: polożenie wełny+folii+profile+płyta k-g+szpachlowanie+gruntowanie+1 raz malowanie Z efektu jesteśmy zadowoleni. A jak inni płacili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no ja znalazłam pana za 40 zł , ( coś dziś net cieżko chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 11.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Czy ktoś z was wie co to za kleinkier, jest taki jasnożółty, wygląda jak z kamienia, super myślę zrobić z tego kominy.... i później ogrodzenie http://images39.fotosik.pl/19/158f4bab5a6b6b96med.jpg widziałem na posesji niestety nie wiem co to i gdzie to help pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsobol 12.10.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 WITAM Sprzedam 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. ok. 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Tel. 0 502 08 60 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 12.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam. Czy wiecie może gdzie można kupić klinkier dobry i tani ? Chcę odrazu zrobić słupki na gotowo z klinkieru i nie wiem gdzie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 13.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Klinkier możesz dostać w hurtowni ROZBUD w Klembowie /Ostrówek , ja kupowałam u nich na kominy i wszystko ok cena też dobra , tylko trzeba zamówić wcześniej bo nie trzymają kolorów u siebie na stanie no i musisz dobrze wyliczyć ilości , bo jak CI zabraknie to potem znów trzeba czekać na transport. TEL 29-777-03-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 13.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Czy ktoś z was wie co to za kleinkier, jest taki jasnożółty, wygląda jak z kamienia, super myślę zrobić z tego kominy.... i później ogrodzenie http://images39.fotosik.pl/19/158f4bab5a6b6b96med.jpg widziałem na posesji niestety nie wiem co to i gdzie to help pliss Manieq82, na 99% to tzw. ekoklinkier z Bogdanki, wygląda mi to na Jantar Melanż ryflowany. Tu masz ich stronę internetową. Z zakupem tej cegły możesz mieć spore problemy, jakieś 2 miesiące temu rozglądałem się za cegiełką na ogrodzenie, która pasowałaby do naszej elewacji. Podoba nam się Ekoklinkier, ale jakoś w zeszłym roku spaliła im się cała linia produkcyjna i póki co podobno nie przyjmują zamówień. W Wołominie tą cegłą handlują (handlowali) m.in. w hurtowni/tartaku Drewut przy Radzymińskiej (Górki Mironowe). Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 13.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzięki @brzuzenes Dzwoniłem do ich PH i powiedział że właśnie uruchomili linię produkcyjnąMoże za 2 tyg będzie już dostępna w sprzedaży - nie wiem czy nie za późno hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 15.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam,posiadam do sprzedania po budowie:- barak budowlany 2,5x6,0m, wyposażony w 5 łóżek, lodówkę, w cenie 1500zł- Porotherm 25 P+W - 80sztuk po 3,5zł- P30 P+W - 100sztuk po 3,5zł- P18 P+W - 150sztuk po 3,0zł- P10,5 P+W - 200 sztuk po 3,0złoraz 100 pustaków stropowych terriva I bisoraz stemple drewniane 2,9-6,0m około 50 sztukblaty z desek.Odbiór w Markach.Pozdrawiam, Piotr 0608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts