blaniek 28.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam! Liczę na Waszą pomoc. Po niespodziewanej rezygnacji ekipy z kontynuowania budowy mojego domu -wybudowane ściany parteru - pilnie poszukuję ekipy do dokończenia budowy. Będę wdzięczna za sprawdzone kontakty na priv. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 29.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cześć, czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów ). Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. Dzięki, Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 30.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Cześć, czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów ). Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. Dzięki, Radzik Czasem tu warto zajrzec: http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043-1320.htm 604 064 734 35 zl/m2 z materialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 01.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witajcie Kochani Dawno mnie tutaj nie było. W międzyczasie urodziłam ślicznego synka - Antosia właśnie dziś kończy 5 tygodni Na naszej budowie praca wre Ekipa kończy glazury, gipsowanie, malowanie, kominek wkrótce schody,meble kuchenne, parkiet i drzwi wew. ... potem oddanie budynku i planujemy przeprowadzkę na początek 2009 r. Przy okazji zapytam, może ktoś będzie potrzebował, chcemy sprzedać nasz słup na prąd (prowizorkę, czy jak to się nazywa razem ze skrzynkami za pół ceny, słup był kupiony nowy, sprzedamy za połowę wartości wykopanie i transport własny tel kontaktowy: 608 011 441 pozdrawiam wszystkich budowniczych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 02.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Wykonuje schody na beton z drewna krajowego i egzotycznegotel508163118[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 02.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam sprzedamy domek na budowę lub do innych celów powierzchnia ok. 18m2 (6m x 3m) konstrukcja: szkielet drewniany, z zewnątrz płyta OSB, wewnątrz G-K ocieplony 5cm wełny dach - papa + płyta onduline, jednospadowy 3 okna, drzwi wejściowe stalowe wnętrze do dowolnego zagospodarowania, w jednym z narożników zielona płyta GK wybudowany własnymi siłami w maju b.r. służył dzielnie jako mieszkanie po nagrzaniu długo trzyma ciepło loco: Duczki więcej informacji - 509 793 100 cena - 80% kosztów materiałów, do uzgodnienia oczywiście wyjściowo 4500 PLN pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grer 02.11.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (z klinkieru albo bloczków betonowych + przęsła). Będę wdzięczny za podrzucenie jakichś namiarów. Z góry dziękuję! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 .....urodziłam ślicznego synka - Antosia Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 05.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 z cegielni Radzymin . Może komuś brakuje , oddam taniutko. mam tego 3 palety tj ok500 sztukhttp://www.cegielniaradzymin.pl/zdj/m/DZ-220.jpg288x88x220 klasy 15 Przypominam się - oddam naprawdę za grosze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 05.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pilnie poszukuje ekipy od miksokreta - poratujecie mnie sprawdzonym namiarem ? Ja mogę polecić ekipę od wod-kan i C.o. Polecam ekipę o miksokreta - 501 321 439 (Konrad) Robili u mnie wylewki 140 m2, zajęło im to pół dnia (ekipa 5-osobowa). Sprawnie, kulturalnie, i równiótko Niestety co do tej ekipy to : -1 uszkodzili mi klatkę schodową narożniki rozwalone aż tynk odpadł i widać listwy narożne , ściana po której ciągali na piętro wąż cała czarna i porysowana to co zrobili elegancko tynkarze oni niestety poniszczyli - teraz czekam na ich naprawienie szkody ale czasu teraz za bardzo nie mają żeby naprawić to co zepsuli Dylatacja tam gdzie oni robili wogóle nie jest w wylewce prawie całe 15 cm na ścianie ......Teraz czekam jak załatwią ze mną sprawę do końca ! Sprawę zatatwili pozytywnie i tu +++ poprawili błedy i wg. czasu który ustalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 07.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 uff,w końcu zaczęliśmy - dzisiaj chłopaki na działce zaczęli kopać fundament po długim czasie formalności i szukania ekipy możemy oblewać początek budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 07.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam czy macie kogoś rozsądnego do wykonania dachu z blachodachówki? i jaka jest aktualna cena za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 09.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam czy macie kogoś rozsądnego do wykonania dachu z blachodachówki? i jaka jest aktualna cena za metr Damian, a kiedy chciałbyś robić ten dach? Moi dekarze są świetni, ale na ten rok już nic nie biorą. Ceny ustalają indywidualnie, zależy od stopnia skomplikowania dachu... ale podobno nie mniej niż 12zł/m2. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 09.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Generalnie zajakieś 2 moze 3 tygydnie będę miał gotową więźbę więć chciałbym odrazu zacząć. Mam ekipę która zgodziłaby się za 10zł ale dopiero w styczniu i chyba się na nich zdecyduję bo nie jest tak długo do stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 10.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witamy wszystkich.javascript:emoticon('') Ja razem z mężem mamy już za sobą budowe fundamentów naszego domku Planeta II w Klembowie. Oczywiście wszystko poprzedzone niekończącą się papierologią i biurokracją. Jesteśmy po lekturze Waszych maili i fajnie jest popatrzeć "jak się mury pną do góry". Z wiosną planujemy dalszą budowę, chcemy budować z bk Solbet na klej---ściana trójwarstwowa. Może polecicie solidną ekipę do budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 13.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 witam wszystkich grupowiczów macie może namiary na dobrą ekipę dekarzy z naszego rejonu ? potrzebuję na grudzień/styczeń do przykrycia ceramiką może ktoś ma niepotrzebną metalową beczkę do oddania za drobne ... potrzeba mi do palenia całego okołobudowlanego syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 13.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 u nas dzisiaj ekipa skończyła wylewanie betonu do szalunku ław fundamentowych i w tym roku na tym kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 13.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam wszystkich Forumowiczow z naszej grupy, Czy mozecie polecic dobrego Kierownika Budowy z okolic Wołomina?W przyszłym tygodniu po wielu zmaganiach bedziemy mieli wszystkie dokumenty brakuje nam tylko kierownika z okolic. No i udało sie w koncu zrobic przylacze elektryczne w ziemi, choc jeszcze papierologia trwa w Energetyce kabel juz w ziemi i skrzynka na dzialce Jakie stawki obowiązują w naszych okolicach. Bede wdzieczny za namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witam wszystkich grupowiczów macie może namiary na dobrą ekipę dekarzy z naszego rejonu ? potrzebuję na grudzień/styczeń do przykrycia ceramiką może ktoś ma niepotrzebną metalową beczkę do oddania za drobne ... potrzeba mi do palenia całego okołobudowlanego syfu Darek, prześlę Ci na priv namiary na mojego dekarza. Jak chcesz obejrzeć efekty pracy, zapraszam A co do beczki - taka 200L jak po olejach samochodowych może być? Jak tak, pewnie też się da załatwić... Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Słuchajcie Grupo Jeśli ktoś potrzebowałby elektryka "na już" np. do zrobienia instalacji elektrycznej w naszej okolicy, mogę śmiało polecić znajomego. Chwilowo został bez roboty, więc może ktoś skorzysta. Namiary: p. Arek tel: +48721334530 Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts