Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy wiecie gdzie można kuić żużel na drogę? lub jakiśinny rozsądny materiał?

Utwardziłem drogę wielkimi kawałkami asfaltu i betonu teraz muszę całość czymś przysypać zeby dało się jeździć

możesz zadzwonić do gośca, od którego ja kupuję piach ==> Robert 0-506 600 208

brałem też od niego wywrotkę takiego tłucznia czy jak to zwać ... taka czarna ziemia wymieszana z kamieniami ... on bierze ten towar jak korytują stare ulice

ja wysypywałem to przy wjeździe, znakomicie się utwardziło i żaden samochód w tym miejscu się nie kopie

Czy wiecie gdzie można kuić żużel na drogę? lub jakiśinny rozsądny materiał?

Utwardziłem drogę wielkimi kawałkami asfaltu i betonu teraz muszę całość czymś przysypać zeby dało się jeździć

możesz zadzwonić do gośca, od którego ja kupuję piach ==> Robert 0-506 600 208

brałem też od niego wywrotkę takiego tłucznia czy jak to zwać ... taka czarna ziemia wymieszana z kamieniami ... on bierze ten towar jak korytują stare ulice

ja wysypywałem to przy wjeździe, znakomicie się utwardziło i żaden samochód w tym miejscu się nie kopie

Wziąłem od pana z Zagościńca 2 wywrotki żużlu i jest super. Utwardziłem ponad 60metrów drogi. Pewnie w następnym tygodniu jeszcze jedną wywrotkę dowiozę

Dla mnie "skutecznie" przygotował kosztorys rzeczoznawca z Wyszkowa, p. Bogusław Suska, tel. (0-29) 742 37 74

Nie wiem jaki ma teren działalności ale warto spytać. Robił to 4 dni!! a skasował 600 zł. Kosztorys działki i przyszłego budynku na niej wg. projektu. Inni za takie coś chcieli pow. 1000

Witajcie

Mój synek rośnie i zna wszystkie sklepy związane z wykończeniem wnętrz w okolicy :) choć ma dopiero 2 miesiące

dziękuję za graulacje

przy okazji się przypomnę, że mamy słup betonowy na sprzedaż razem ze skrzynkami, cena do uzgodnienia, tel: 608 011 441, odbiór własny

pozdrawiam wszystkich

Witam

Mam do sprzedania:

Warszawa Międzylesie przy Centrum Zdrowia Dziecka:

1) Barak mieszkalny (wolny od nowego roku 2009) 1700zł

http://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/14553669_barak.jpg

2) Prowizorka budowlana 400zł

http://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/10749708_1.jpg

3) Porotherm 25 PW -10 palet po 3zł/szt

4) Stemple sosnowe (używane 1 raz wyłącznie na naszej budowie) 250szt (dł.2,70-3,00m) po 3zł/szt.

5) Koza metalowa w stanie b. dobrym (z rurami gotowa do podłączenia) 100zł

Witam wszystkich,

w przyszłym roku planuje rozpocząć budowę domu w rododendronach 6 w Markach. Czy może mi polecić dobrego fachowca, ewentualnie kilku, którzy wybudują dom od fundamentów po dach.

A może ktoś wybudowł już ten dom lub buduje, bo z ch chęcią bym go zobaczył na żywo.

Z góry dziękuję

Witam wszystkich,

w przyszłym roku planuje rozpocząć budowę domu w rododendronach 6 w Markach. Czy może mi polecić dobrego fachowca, ewentualnie kilku, którzy wybudują dom od fundamentów po dach.

A może ktoś wybudowł już ten dom lub buduje, bo z ch chęcią bym go zobaczył na żywo.

Z góry dziękuję

Drodzy sąsiedzi Ci co już są po wykończenówce:

poszukuję człowieka od położenia płyt karton-gips na poddaszu w łazience i holu,

ma ktoś dobry namiar z naszych okolic , nie za drogo ale sprawdzonego i znającego się na robocie???

Będę zobowiązana , przy okazji od kominka też szukam ...

Do wykończeniówki wszelakiej polecam Roberta i jego ekipę - 511 115 762. Wykańcza nasz dom w Wołominie, dom koleżanki również. Jesteśmy bardzo zadowoleni- dokładnie, starannie i uczciwie.i. Można wpaść i zobaczyć. Gdyby ktoś chciał - zapraszam na priva.

Witam wszystkich . Mam do sprzedania 2 pomieszczenia (budki gastronomiczne ) nieduze ok. 5m2 kazda , sciany i podłoga 2xblacha + pianka z aluminium i nierdzewni. Cena 800 i 700 zl słuzyły dla wypoczynku ekipom :) , ja przewiozłem je Lublinkiem. Oprócz tego mam jeszcze stęple ok 130 szt. 2,7 m dł - 4zl . Miejsce odbioru Czarnów 12km od Radzymina.

Szukam ekipy do dokończenia budynku tj. scianki działowe, kominy , welewki, tynki, instalacje .

pozdrawiam

tel.507098887

Jaxon