marcino22 21.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam poszukuje ekipy od schodow drewnianych,chcialbym sobie zrobic trepy debowe na schodach betonowych macie moze jakies namiary na fachowcow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugie1234 08.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam!!! Właśnie zaczynamy budowę naszego domku w Pasku i dowiedziałem się że jest w Klembowie taki elektryk co to załatwia podłączenie prowizorki na budowę. Warunki przyłączenia już mamy, opłata wniesiona, tylko potrzebuję prowizorkę. Jak ma ktoś do niego jakiś kontakt to będę bardzo wdzięczny. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do niwelacji terenu i jakiegoś studniarza z okolic. Będę bardzo wdzięczny za każdy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolny 08.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 bugie, elektryk z Klembowa nazywa się Pietrzyk - numer 602-158-434. Studniarza miałem bardzo OK (cenowo, terminowo, jakościowo). numer do niego: 604-776-812 lub 605-88-66-49 - ale woda w Pasku jest dziadowska strasznie, także do picia/gotowania i tak trzeba baniaki kupować. PS. Witamy w Pasku Mój staż mieszkańca to 2 miesiące i jest OK. Z nieciekawych sytuacji - parę dni temu okradli mojego sąsiada więc pilnuj rzeczy na budowie i zainwestuj w jakąś ochronę. jakbyś miał więcej pytań zapraszam do siebie - ul. Wesoła ostatni dom po lewej stronie. Marcino22 - tak się składa, że mój ojciec jest stolarzem - u mnie robił właśnie takie schody - Jerzy Karwacki tel 691-658-829. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugie1234 08.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wielkie dzięki za odpowiedź. Zaraz dzwonię do elektryka Budowę zacznę najprawdopodobniej pod koniec maja, ale jeszcze muszę wcześniej zniwelować teren, wziąść geodetę, podłączyć prąd i wywiercić studnię. Tak więc na pewno będę miał co robić przez te 2 tygodnie. Ja będę się budował w Pasku na ul. Olszowej to na końcu Wiśniowej. Jakby co będę się odzywał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 13.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witajcie po długiej przerwie, widzę że wszyscy zajęci budowaniem ----- a może macie stemple 2.80-3.00 m do sprzedania po dobrej cenie- bardzo pilne Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 13.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a będzie trochęA ile potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 14.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 potrzebuję co najmniej 150 szt., a ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 17.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Może macie kogoś do polecenia do tynków cementowo wapiennych? Muszę teraz wykonać takie w garażu zeby zamontować bramę bo podobnoie niestety bez tynku sie nie da a pozniej oczywiscie do całego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 18.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 musisz wytynkować tylko wokół otworu bramowego - chodzi o zamontowanie prowadnic które będą dolegały do ściany - a tak to póxniej je lekko zatynkują. Reszą sie nie martw - można ja zawinąć w folię i heja.... ja to sam ogarnąłem dwa worki tynku za 50 zł i trzy listwy za 5 zł prościzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 20.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy nie lepiej odrazu cały garaż wytynkowac? w sumie w garazu kotłowni i suszarni chcialem zrobic ynk cementowo wapienny a w calym domu sklaniam sie powoli do zrobienia tynku gipsowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 28.05.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Poszukuję opinii na temat firmy Nawigator z Wołomina, handlującej bramami. Odszukali moją budowę, zadzwonili, później złożyli ofertę na bramę garażową Normstahl. Może ktoś z was już z tą firmą współpracował i mógłby podzielić się doświadczeniami, ocenić ich solidność, montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 05.06.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Poszukuje geodety na inwentaryzację po wykonawczą do odbioru budynku , ma ktoś dobry namiar na sprawnego i rzetelnego fachowca w tym temacie który porusza sie w obrębie Wołominskiego okregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolny 09.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 U mnie inwentaryzację (w tym tygodniu zresztą robił: p. Andrasik z Kobyłki 608-516-412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 U mnie inwentaryzację (w tym tygodniu zresztą robił: p. Andrasik z Kobyłki 608-516-412 U mnie również. Nie raz go tu polecałem, solidny i konkurencyjny cenowo. pzdr Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcino22 23.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 WITAM , poszukuję ekipy do ocieplenia domu.Możecie mi kogoś piolecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 24.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 WITAM , poszukuję ekipy do ocieplenia domu.Możecie mi kogoś piolecić??? nie wiem czy mogę Ci polecić ... mam przynajmniej taka nadzieję ... ale za miesiąc (od około 20 lipca) będę miał robioną elewację wykonawca, forumowy leszeq z tego co widzę ma wolne terminy od października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woxtek 25.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 mąż mojej koleżanki jest właścicielem firmy produkującej okna firma jest w Warce, zamawiałem już od nich dwa razy okna PCV (do rodziców i do teściowej) ... za każdym razem byłem zadowolonydostałem tam cenę o 9 tys lepszą niż np. z firmy która jest 700 metrów od mojej działkiokien mam sporo - 21 szt (w sumie około 53m2 !!) ... na parter zamawiam antywłamy (p4 + wk2) Część Darek.Czy kupiłeś juz okna. Jesteś z nich zadowoony. Byłem w tej firmie i oferte maja dobrą, ale kilka rzeczy niespecjalnie mi się podoba. Nie wiem czy maja duże doświadczenie w produkcji okien drewnianych i jak one beda się sprawdały po kilku latach. Czy masz jakieś info na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 26.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Część Darek. Czy kupiłeś juz okna. Jesteś z nich zadowoony. Byłem w tej firmie i oferte maja dobrą, ale kilka rzeczy niespecjalnie mi się podoba. Nie wiem czy maja duże doświadczenie w produkcji okien drewnianych i jak one beda się sprawdały po kilku latach. Czy masz jakieś info na ten temat? okna kupione i wstawione ... w dzienniku mam kilka fotek lub jak chcesz to zapraszam do mnie na budowę doświadczenie chyba mają, bo robią okna drewniane od ponad 15 lat ja kupowałem od nich okna pcv do rodziców (4 lata temu) i do teściowej (2 lata temu) ... okna sprawują się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 26.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 U mnie inwentaryzację (w tym tygodniu zresztą robił: p. Andrasik z Kobyłki 608-516-412 U mnie również. Nie raz go tu polecałem, solidny i konkurencyjny cenowo. pzdr Brzuzens niestety bierze urlop i nie weźmie tej sprawy ..... Zna ktoś jescze kogoś solidnego ???? plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 26.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 niestety bierze urlop i nie weźmie tej sprawy ..... Zna ktoś jescze kogoś solidnego ???? plisss polecam Ci mojego znajomego geodetę: Adam Kowalczyk 0-501 831 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts