Dorotti123 22.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Moi drodzy, proszę o poradę. Gazmedia proponują mi wykonanie projektu instalacji gazowej wewnętrznej za ok. 1000zł (z vat), mówią, że unikam biorąc projekt u nich, kosztów wykonania mapki. Czy to jest faktycznie oferta godna zainteresowania? Można w okolicy znaleść osobę która wykona taki projekt taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filomena 22.09.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Hej na wiosnę-lato 2011 chcemy zacząć budowę domu w Kobyłce. Dom ok 180 m2, czy możecie polecić jakieś zaufane, a nie bardzo drogie ekipy budowlane z okolicy i ich namiary. Najbardziej zależy mi na sprawdzonych osobach, np.takich, które Wam budowały i się sprawdziły. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 23.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 filomena namiar wysłany na privbardzo dobra ekipa, od fundamentów po dach (bez deskowania) i w miarę niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 27.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam, czy ktoś orientuje się czy w naszej okolicy jest możliwość zainstalowania Przydomowej Oczyszczalni Ścieków?? Może ktoś ma u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotti123 27.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Z tą przydomową oczyszczalnią ścieków to zależy gdzie. W Radzyminie nie można. Generalnie to w miastach nastawiają się na kanalizacje i zgody nie dają. Co innego we wsiach, przy dużych działka... Ale najlepiej zadzwonić do urzędu to powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 27.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No tak Duczki to jeszcze wieś więc może jakieś szanse są, kanalizacja jest w planach tylko nikt nie wie kiedy będą te plany zrealizowana. Na razie mam w projekcie szambo ale coraz bardziej przekonuje się do oczyszczalni. Chyba będę jednak musiał przejść się do urzędu brrr..... aż mi na samą myśl, że znowu mam tam iść. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 27.09.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam szukam dobrego fachowca od cieknącego veluxa jest to robota po innym fachowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 06.10.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam, Czy ktos moze polecic dobrych dekarzy? Moze wiecie o wolnej i sprawdzonej ekipie. Moja wlasnie mnie poinformowala, iz prawdopodobnei nie wyrobia sie w tym roku z ulozeniem dachowki (zwalaja wszystko na zla pogode we wrzesniu i opoznienia z tego powodu). pozdrGreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 07.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, Czy u kogos dach kladla firma Bud-Dach Pana Biedrzyckiego z Kraszewa? Szukam opinii na temat jakosci ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wladomur 09.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam, Przyjmę za darmo ziemię do podwyższenia terenu w Zielonce (mazowieckie) - okolice ul. Ossowskiej, również duże ilości.tel. 602480060mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 17.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam nasza firma jest z Wołomina.Budujemy stany deweloperskie jak i pod kluczNasza Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2 (pod klucz)Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPONa ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remonthttp://WWW.WYBUDUJDOM.COMZapraszamy do kontaktu inwestorówBudowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł.Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 17.10.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Właśnie się zastanawiam czy nie brać ludzi do budowy z lazbud-u w Markach, coś więcie na ich temat ?? Zapraszamy na nasze budowy. Oraz do naszego biura z projektem http://www.wybudujdom.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 17.10.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej na wiosnę-lato 2011 chcemy zacząć budowę domu w Kobyłce. Dom ok 180 m2, czy możecie polecić jakieś zaufane, a nie bardzo drogie ekipy budowlane z okolicy i ich namiary. Najbardziej zależy mi na sprawdzonych osobach, np.takich, które Wam budowały i się sprawdziły. Z góry dzięki. Zapraszamy do kontaktu. Witam nasza firma jest z Wołomina. Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz Nasza Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2 (pod klucz) Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPO Na ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remont http://WWW.WYBUDUJDOM.COM Zapraszamy do kontaktu inwestorów Budowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł. Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 18.10.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Poszukuje namiarów na kogoś kto wykona kominek.Był u mnie niedawno Pan ale jak zastrzelił mnie kosztem robocizny - to się prawie przewróciłam. Może macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 19.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Poszukuje namiarów na kogoś kto wykona kominek. Był u mnie niedawno Pan ale jak zastrzelił mnie kosztem robocizny - to się prawie przewróciłam. Może macie jakieś doświadczenia?[/quote Cena kominka zależy od tego co chcesz mieć, sam wkład może kosztować 1 tyś., 5 tyś., a nawet i 10 tyś. do tego obudowa- są gotowe obudowy, a możesz sobie wymyśleć własną koncepcję i zabudowywać go płytami k-g, na to ewentualnie jakieś kamienie, imitacje piaskowca itp. więc rozpiętość cenowa jest ogromna. Najlepiej wybrać konkretnie co chcesz mieć i dać do wyceny kilku fachowcom, i wybrać najlepszą ofertę. Ja jeszcze o kominku nie myślę i nie robiłem rozeznania wśród fachowców więc niestety nie mam nikogo godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 24.10.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jeśli ma ktoś namiary na działkę do 1000m w okolicy to proszę dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 25.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam wszystkich. Pozwalam sobie przyłączyć się do grona. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym roku ruszę z budową w Kobyłce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 26.10.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Jeśli ma ktoś namiary na działkę do 1000m w okolicy to proszę dać znać. Witaj. Jaka okolica najbardziej Cię interesuje? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 27.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witaj. Jaka okolica najbardziej Cię interesuje? Pozdrawiam. Najbardziej interesuje mnie okolica Radzymina. Jeśli ktoś słyszał o fajnej działeczce proszę dać znać. Oczywiście działka w normalnej cenie tak do 80 tyś. Mokre, Łosie, Guzowatka, Kraszew, Wola Rasztowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts