Sigur 28.10.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witaj martom. Niestety tu nie pomogę. W Kobyłce to co innego ale tu ceny niestety inne. Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uahcim 28.10.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gdzie kupowaliście stemple i drewno na więźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 29.10.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witajcie. Gdyby ktoś był zainteresowany działką w Kobyłce to mogę podać namiary. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 31.10.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 jeśli ktoś jest zainteresowany deskami i stemplami w Kobyłce odsprzedam za pół ceny po budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mranisz 04.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam, proszę o namiar na piach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20Lenka 04.11.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam W 2011 r. zamierzamy rozpocząć budowę domu, obecnie walczymy ze sprawami papierkowymi. Projekt już w zasadzie mamy, mapki, wypisy, i warunki przyłączy też, więc w najbliższym czasie pomaszerujemy do urzędu z wnioskiem o pozwolenie na budowę. Potrzebujemy namiary na sprawdzone ekipy budowlane, będziemy wdzięczni za przekazanie namiarów. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 09.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 uahcim Gdzie kupowaliście stemple i drewno na więźbę ? Kupowaliśmy w Zielonce (po lewej stronie przy trasie na Wołomin) i muszę przyznac ze cenowo bylismy miło zaskoczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR miesięcznikul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawa e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janmor 13.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam Jesteśmy na etapie wyboru działki i czy ktoś z szanownych Grupowiczów zna te tereny z działkami/moze coś o nich powiedzieć np http://www.domiporta.pl/details,193,113909637-dzia%b3ka-t%b3uszcz-ok.+mokrej+wsi.asp ? Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzab 14.11.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Oddam za symboliczną opłatę płyty z pianki poliuretanowej grubości 18cm. Jest 6 płyt wielkości 2400x1200x180. Zostały mi po ociepleniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 14.11.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dzień Dobry Błąkam się po forum i nie ma dla mnie grupy. Jestem z Radzymina ( tzn. będę się tam budował, obecnie mieszkam w Warszawie ) budowę rozpocznę w roku 2011, jestem na etapie projektu indywidualnego, oraz podpisywania umów z mediami. Czy przyjmiecie zabłąkaną duszę błąkającą się po forum, bez portu macierzystego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 15.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witamy Lenka20 i pirawawa u nas Bardzo fajnie że dołączyliście do naszego forum! Ostatnio niewiele się tu dzieje, może dlatego że jesień rozgościła sie na dobre i prace na budowie ustały.Radzymin to powiat wołomiński więc pirawawa jak najbardziej trafiłeś na swoichczekamy na wasze posty i informacje z frontu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 15.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20Lenka 16.11.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witamy Lenka20 i pirawawa u nas Bardzo fajnie że dołączyliście do naszego forum! Ostatnio niewiele się tu dzieje, może dlatego że jesień rozgościła sie na dobre i prace na budowie ustały. Radzymin to powiat wołomiński więc pirawawa jak najbardziej trafiłeś na swoich czekamy na wasze posty i informacje z frontu;). Dzięki za miłe przyjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 17.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam, Czy ktos ma do sprzedania drzwi zewnetrzne tzw. tymczasowe (rozmiar skrzydla 90' + oscieznica) do wstawienia przy zamknieciu stanu surowego? Pozdrawiam Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 17.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Janmor-ja kupiłam działeczkę w wiosce dalej. Jedno co mi się nasuwa na myśl-to najlepiej jakbyś zobaczył jak ta działka wygląda wiosną po zimowych roztopach i deszczach, czy jej nie zalewa. Czy nie jest położona w jakiejś niecce. Generalnie są to tereny z gliniastą ziemią i wysokimi wodami powierzchniowymi, więc żadna piwnica nie wchodzi w grę, a woda poopadowa stoi bardzo długo. Ale same tereny...piękne, urokliwe, cudowne. No i niestety trochę złodziei kręci się po okolicy - przynajmniej po mojej wsi. No ale do Mokrej to raptem kilka kilometrów. Więc bardzo ale to bardzo trzeba wszystkiego pilnować. Wiem z doświadczenia. Poza tym-moim zdaniem to okolica bardzo rozwojowa. Działki jeszcze są w miarę w rozsądnej cenie, ale już idą do góry. Ja kupiłam swoją w zeszłym roku za 30.000, a teraz za mniej niż 45.000 dostać takiej nie można. ..Generalnie-cisza spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 17.11.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ostatnio zakochałam się w takim kredensie:http://www.anzys.pl/nowy//image_func.php?img=gfx/838f963e83b2ddeede21952a9bfafdc8.jpg&maxwidth=160 I mam pytanie do Was - może znacie stolarza, który podjął by się wykonania mebli kuchennych na wymiar w podobnym stylu. Niestety ten kredens powstał w górach-trochę daleko ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 17.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cześć Planuję rozpoczęcie budowy na wiosnę 2011. Jestem na etapie poszukiwania wykonawcy, czy może ktoś polecić wykonawcę SSO. Proszę o namiary na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 18.11.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 27.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam..Poszukuję dobrych i solidnych tynkarzy..Jeśli ktoś posiada sprawdzone namiary to proszę o info..Pozdrawiam.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts