Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

W 2011 r. zamierzamy rozpocząć budowę domu, obecnie walczymy ze sprawami papierkowymi. Projekt już w zasadzie mamy, mapki, wypisy, i warunki przyłączy też, więc w najbliższym czasie pomaszerujemy do urzędu z wnioskiem o pozwolenie na budowę. Potrzebujemy namiary na sprawdzone ekipy budowlane, będziemy wdzięczni za przekazanie namiarów.

Pozdrawiam:)

Drodzy Forumowicze,

Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie.

Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend.

Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected]

Pozdrawiamy serdecznie

Andrzej T. Papliński

Kierownik Działu Publicystyka

miesięcznika "Murator"

tel. (22) 59 05 358

-----------------------------------------------

MURATOR miesięcznik

ul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawa

e-mail: [email protected]

WWW: http://murator.pl

Witam :)

Jesteśmy na etapie wyboru działki i czy ktoś z szanownych Grupowiczów zna te tereny z działkami/moze coś o nich powiedzieć np http://www.domiporta.pl/details,193,113909637-dzia%b3ka-t%b3uszcz-ok.+mokrej+wsi.asp ?

Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie

Dzień Dobry

Błąkam się po forum i nie ma dla mnie grupy. Jestem z Radzymina ( tzn. będę się tam budował, obecnie mieszkam w Warszawie ) budowę rozpocznę w roku 2011, jestem na etapie projektu indywidualnego, oraz podpisywania umów z mediami. Czy przyjmiecie zabłąkaną duszę błąkającą się po forum, bez portu macierzystego?

Witamy Lenka20 i pirawawa u nas

Bardzo fajnie że dołączyliście do naszego forum! Ostatnio niewiele się tu dzieje, może dlatego że jesień rozgościła sie na dobre i prace na budowie ustały.

Radzymin to powiat wołomiński więc pirawawa jak najbardziej trafiłeś na swoich

czekamy na wasze posty i informacje z frontu;).

Witamy Lenka20 i pirawawa u nas

Bardzo fajnie że dołączyliście do naszego forum! Ostatnio niewiele się tu dzieje, może dlatego że jesień rozgościła sie na dobre i prace na budowie ustały.

Radzymin to powiat wołomiński więc pirawawa jak najbardziej trafiłeś na swoich

czekamy na wasze posty i informacje z frontu;).

Dzięki za miłe przyjęcie.

Janmor-ja kupiłam działeczkę w wiosce dalej. Jedno co mi się nasuwa na myśl-to najlepiej jakbyś zobaczył jak ta działka wygląda wiosną po zimowych roztopach i deszczach, czy jej nie zalewa. Czy nie jest położona w jakiejś niecce. Generalnie są to tereny z gliniastą ziemią i wysokimi wodami powierzchniowymi, więc żadna piwnica nie wchodzi w grę, a woda poopadowa stoi bardzo długo. Ale same tereny...piękne, urokliwe, cudowne. No i niestety trochę złodziei kręci się po okolicy - przynajmniej po mojej wsi. No ale do Mokrej to raptem kilka kilometrów. Więc bardzo ale to bardzo trzeba wszystkiego pilnować. Wiem z doświadczenia. Poza tym-moim zdaniem to okolica bardzo rozwojowa. Działki jeszcze są w miarę w rozsądnej cenie, ale już idą do góry. Ja kupiłam swoją w zeszłym roku za 30.000, a teraz za mniej niż 45.000 dostać takiej nie można. ..Generalnie-cisza spokój :)

Ostatnio zakochałam się w takim kredensie:

http://www.anzys.pl/nowy//image_func.php?img=gfx/838f963e83b2ddeede21952a9bfafdc8.jpg&maxwidth=160

I mam pytanie do Was - może znacie stolarza, który podjął by się wykonania mebli kuchennych na wymiar w podobnym stylu. Niestety ten kredens powstał w górach-trochę daleko ;(

UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

• 2 weeks później...