elpaw12 04.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do SSO domek 125m2. Znam dobrą i solidną, sprawdzoną ekipę budowlaną właścicielem jest Pan Krzysztof tel. 600 029 087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwap 08.02.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Znam dobrą i solidną, sprawdzoną ekipę budowlaną właścicielem jest Pan Krzysztof tel. 600 029 087 I wcale nie jest to autoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzania 08.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam i jeszcze raz zamieszczam ogłoszenie :buduję dom w Lipinkach koło Wołomina, mam już podłączony prąd ze słupa, jeśli jest ktoś chętny to mam do odsprzedania ( cena do uzgodnienia )skrzynkę "prowizorkę" i słup betonowy. Zainteresowanych proszę o informację na prv.Pozdrawiam Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasneslonko 13.02.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witajcie ruszamy z budową domu w Wołominie jak śniegi stopnieją Przyłączamy sie do grupy silnie działającej )) Narazie jestesmy na etapie zakupu materiałów na budowę... szukam hurtowni i składów.... w poszukiwanich bardzo pomocne okazały się Wasze posty. Dzieki. Pozdrawiam Gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 13.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Czy ktoś z Was może polecić solidną firmę montującą w rozsądnych cenach rekuperatory ? Witam, U mnie wentylacje mechaniczną instalowała firma niby z Warszawy, ale właściciel mieszka w Wołominie, Pan Andrzej Świderek firma chyba Rekuwent tel.501-021-091, robili również gruntowy wymiennik. Ogólnie znają się na robocie a co do ceny tez nie wyszło najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 13.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 To masz farta, że dali Ci warunki na przyłącze kablowe, ja dostałem napowietrzne i nie chcieli mi zmienić na kablowe. W którym ZEWT składałeś wniosek, w Wołominie czy dla Tłuszcza jest gdzieś indziej? Jak widać to chyba standard z terminem 1,5 roku na przyłącze. Dla Tłuszcza mimo że podstacja znajduje się w Tłuszczu papiery trzeba składać w Wyszkowie. Ja buduję się w Tłuszczu i z tego co pamiętam to będąc w Zakładzie Energetycznym w Wyszkowie zostałem bardzo bardzo mile zaskoczony podejściem do klienta. A jeśli chodzi o przyłącze napowietrzne czy kablowe to Pan sam się zapytał jakie sobie życzę na co odpowiedziałem że chce kablowe i zero problemów mam kablowe. Warunki dostałem po miesiącu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 13.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dla Tłuszcza mimo że podstacja znajduje się w Tłuszczu papiery trzeba składać w Wyszkowie. Ja buduję się w Tłuszczu i z tego co pamiętam to będąc w Zakładzie Energetycznym w Wyszkowie zostałem bardzo bardzo mile zaskoczony podejściem do klienta. A jeśli chodzi o przyłącze napowietrzne czy kablowe to Pan sam się zapytał jakie sobie życzę na co odpowiedziałem że chce kablowe i zero problemów mam kablowe. Warunki dostałem po miesiącu. Pozdrawiam :mad::bash::cry::-? pozostawię to bez komentarza Wołomin to :sick: pi..:mad:pi..:mad:pi..:mad:pi..:mad:pi zresztą każdy wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 21.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Proszę o namiary na sprawdzonego i niedrogiego architekta celem adaptacji projektu i wykonania projektu zagospodarowania działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 21.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jasneslonko niedrogi skład mogę polecić za Wołominem w stronę Tłuszcza, miejscowość nazywa się Lipka (naprzeciwko cmentarza) dobieraliśmy tam materiały i finansowo jest na prawdę korzystnie.Brunet wieczorową ... namiar na architekta wysłałam na priv, jest najtańsza w okolicy ale musisz mieć swój pomysł, bo kreatywna to raczej nie jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 21.02.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Brunet wieczorową ... [/b]namiar na architekta wysłałam na priv, jest najtańsza w okolicy ale musisz mieć swój pomysł, bo kreatywna to raczej nie jest:yes: Dzięki! Toż właśnie ja kogoś takiego potrzebuję Kreatywność sam zapewniam, potrzebny mi tylko człowiek z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 21.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam, dawno nie gościłem na forum ale mam dużo pracy z wykończeniem domku. Obecnie poszukuję ekipy która może ułożyć kostkę przed domem w rozsądnej cenie. Jeżeli macie namiary dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 21.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Poszukuję materiałów na tymczasowe ogrodzenie: siatka (lub blacha), słupki (metalowe lub drewniane), stara brama itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 21.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Poszukuję materiałów na tymczasowe ogrodzenie: siatka (lub blacha), słupki (metalowe lub drewniane), stara brama itp. Siatkę leśną o ile taką chcesz najtaniej znajdziesz na allegro, sprawdzone, byłem we wszystkich marketach, nawet w Ząbkach u producenta gdzie jak usłyszałem cenę to mało zawału nie dostałem. Za 3 rolki po 50 mb plus przesyłka zapłaciłem chyba 70 zł więcej niż oni mi zaśpiewali za jedną rolkę czyli 50 m. Stemple też wyczaiłem na allegro, akurat gość z Kobyłki sprzedawał. Więc siatki szukaj tylko na allegro, nie pamiętam od kogo kupowałem, na pewno był ze Słupska. Jeżeli jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem to skoble czyli takie zagięte gwoździki do przybijania siatki mogę Ci sprezentować bo zostało mi ich sporo. Mam też dołownik- taki świder do wiercenia dołków- idealnie się spisywał przy zakopywaniu drewnianych słupów, mogę pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 23.02.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Piterek_Wołomin, tak też zrobię - po prostu kupię to na allegro. Na wiosnę, gdy będę grodził działkę, chętnie skorzystam z propozycji wypożyczenia świdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 23.02.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie ma problemu. Jak pisałem wcześniej skoble mogę Ci oddać walają się tylko po piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 27.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 sprzedam deski po budowie po zalewaniu stropu kilka m3 , stempli jakieś 80-90 szt dł. 2.7m w Kobyłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 28.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Siatkę leśną o ile taką chcesz najtaniej znajdziesz na allegro, sprawdzone, byłem we wszystkich marketach, nawet w Ząbkach u producenta gdzie jak usłyszałem cenę to mało zawału nie dostałem. Za 3 rolki po 50 mb plus przesyłka zapłaciłem chyba 70 zł więcej niż oni mi zaśpiewali za jedną rolkę czyli 50 m. Stemple też wyczaiłem na allegro, akurat gość z Kobyłki sprzedawał. Więc siatki szukaj tylko na allegro, nie pamiętam od kogo kupowałem, na pewno był ze Słupska. Jeżeli jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem to skoble czyli takie zagięte gwoździki do przybijania siatki mogę Ci sprezentować bo zostało mi ich sporo. Mam też dołownik- taki świder do wiercenia dołków- idealnie się spisywał przy zakopywaniu drewnianych słupów, mogę pożyczyć. Ja też będę grodził siatką leśną kupowałem ją w Siedlcach i też znalazłem na allegro płaciłem po100 za rolkę a że byłem akurat w Siedlcach więc kosztów transportu nie liczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 01.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Heh to i ja w Siedlcach . A słupki zrobiłam z łat dachowych coby nie kupować stempli. I póki co trzyma się super. Nie licząc połamanego słupka przez wandali. Koszt 120 mb ogrodzenia wyniósł mnie niecałe 400 zł nie licząc roboty mężulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 01.03.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja też będę grodził siatką leśną kupowałem ją w Siedlcach i też znalazłem na allegro płaciłem po100 za rolkę a że byłem akurat w Siedlcach więc kosztów transportu nie liczę . 100 zł to dobra cena, mi wyszło po 165 zł za rolkę (50mb) z dostawą przy 3 rolkach. Za wszystko płaciłem 500 zł, już nie pamiętam ile przesyłka jakoś 20-25 zł. Mogłem jechać do Siedlec, benzyna jakieś 70 zł ale zawsze ryzyko, że zdjęcie mi zrobią albo nagrają filmik a wtedy to już po oszczędnościach i jeszcze dopłacać by było trzeba do interesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uahcim 03.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, Szukam sprawdzonych wykonawcow tynkow wewnetrznych? Mozecie polecic kogos kto u Was je wykonal? Dziekuje Greg Przyłączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts