Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

brzuzens jak bedziesz miał zdjęcia to od razu wklejaj chętnie zobaczę

U nas jak dobrze pójdzie to jeszcze we wrzesniu zaczniemy ocieplać do z zewnątrz, tak pod klej, a tynk i kolor w przyszłym roku.

Już nie mogę sie doczekać tego jak ładnie będzie z zewnątrz nasza chałupka wyglądała.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miło widzieć kolejną osobę która bedzie się budowała w Kobyłce.

A w których okolicach się budujesz??

Przy lesie, koło drogi na Nadme. Mieliśmy zacząć w tym roku, ale chyba nam nie wyjdzie. Jeśli jest ktoś rozsądny do budowy , to proponują koniec przyszłego roku na rozpoczęcie :-?

Witam

Nikt się nie odzywa ;(

A ja wm się pochwale hehehe robią już elewację dziś może jutro będą naciągać kolor.

Dziś zakończą układanie Blachodachówki zostanie tylko montaż rynien i połozenie blachy nad wejściem.

Kolejną ekipą która lada moment będzie wchodzić to są panowie od wylewek.

Kurcze musze styropian przywieź ehhhh szykuje się spora robota na sobotę.

Juz i budynek inaczej wygląda w końcu.

A jak u was postępy przy budowie

Juz i budynek inaczej wygląda w końcu.

A jak u was postępy przy budowie

Kruz23, dawaj zdjęcia :D:D:D pochwal się kolorkami itp.

U nas znowu mały zastój, na początku października wchodzi glazurnik i ekipa do ocieplenia poddasza. A ja każdą wolną chwilę spędzam na dachu :) tzn. ocieplam i obudowuję lukarny w pokoju nad garażem, jak skończę zaproszę dekarzy, żeby dokończyli obróbki blacharskie wokół lukarn i dołożyli brakujące dachówki.

Też mam pytanie do grupy - jakie parapety zewnętrzne macie lub planujecie u siebie? My się ciągle zastanawiamy, wybór i rozpiętość cenowa jest spora.

Pozdrawiam

Brzuzens

Ehhhh chciałem wstawić fotkę ale nie umniem może ktoś mi pomóc??

Chciałem wstawić-wkleic bezpośrednio zdjęcie tu

Kruz23, bezpośrednio tutaj się nie da. Na forum wstawianie zdjęć polega na wklejaniu linków do zdjęć dostępnych w Internecie. Tym samym musisz najpierw wrzucić zdjęcie na jakiś serwer (np. fotosik) a następnie skopiować link i umieścić w swoim poście.

Jakbyś miał problemy, służę pomocą :)

Pozdrawiam

Brzuzens