Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

Hej pirawawa ja brałem geodete z Kobyłki za dom 14 narożników zapłaciłem 300 zł uzgodnienia ZUD 250 zł mapy do celów projektowych 300 zł . Ogólnie żetelna firma godna polecenia jak coś to namiar na priv pozdro.

Ja także BARDZO poproszę o te namiary, jesteśmy teraz na początkowym etapie papierologii.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

Orientuje się ktoś jak dokładny musi być projekt wentylacji mech. składany do pozwolenia na budowę? Wystarczy jakiś schemat czy pełny projekt z bajerami, pieczątkami, itd,itp? Czy w Wołominie robią z tym problem?

Hej,

Orientuje się ktoś jak dokładny musi być projekt wentylacji mech. składany do pozwolenia na budowę? Wystarczy jakiś schemat czy pełny projekt z bajerami, pieczątkami, itd,itp? Czy w Wołominie robią z tym problem?

Powinien wystarczyć sam schemat z podanymi wartościami strumieni powietrza nawiewanego i wywiewanego z pomieszczeń. Oczywiście z podpisami i pieczątkami projektanta z uprawnieniami.

Mogę podać namiar na cegłę szamotową super sprawa, tylko trzeba potem czymś to ubić. U mnie najpierw koparką a potem gruszki, wywrotki itp. dokończyły dzieła.

Muszę utwardzić tymczasowy wjazd na działkę i wywrotka (może dwie) przydałyby się, bo nie idzie ciężarówką wjechać na działkę. Jak możesz to podaj namiary. Dzięki.

Muszę utwardzić tymczasowy wjazd na działkę i wywrotka (może dwie) przydałyby się, bo nie idzie ciężarówką wjechać na działkę. Jak możesz to podaj namiary. Dzięki.

Brunet wieczorową na Goldenline Pan Przemysław z Zielonki oferował gruz

http://www.goldenline.pl/forum/1612492/droga-dojazdowa/s/8

Witam,

Poszukuje namiarów na ekipę do ocieplenia budynku. Jak ktoś ma kogoś niedrogiego i sprawdzonego to niech się podzieli z ogółem ;-)

Kilka stron wcześniej czytałam coś nt bloczków z betoniarni w Tłuszczu, zdecydowanie odradzam, bloczki są krzywe, każdy inny a właściciel opryskliwy i nie chce słuchać o żadnej reklamacji. Ostatecznie bloczki domawiałam w Mar-zecie w Tłuszczu i były zdecydowanie lepsze.