GraMar 30.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Hej pirawawa ja brałem geodete z Kobyłki za dom 14 narożników zapłaciłem 300 zł uzgodnienia ZUD 250 zł mapy do celów projektowych 300 zł . Ogólnie żetelna firma godna polecenia jak coś to namiar na priv pozdro. Ja także BARDZO poproszę o te namiary, jesteśmy teraz na początkowym etapie papierologii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 30.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Ja także BARDZO poproszę o te namiary, jesteśmy teraz na początkowym etapie papierologii. Pozdrawiam poszło na priv polecam tego geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 30.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 poszło na priv polecam tego geodetę Dziękuję bardzo, otrzymałam, a ten na fotce to następca tronu? ) Życzę miłego weekendu:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 31.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Potrzebuję namiary na solidnego i niedrogiego wykonawcę przyłącza wodociągowego. Jeśli ktoś mógłby polecić, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 31.07.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dziękuję bardzo, otrzymałam, a ten na fotce to następca tronu? ) Życzę miłego weekendu:stirthepot: A i owszem niech się przyzwyczaja może po ojcu przejmie pałeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 31.07.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A i owszem niech się przyzwyczaja może po ojcu przejmie pałeczkę Pałeczkę czy sikawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainaaa1 01.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam. Czy ktoś ma namiary na sprawdzonego glazurnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 02.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Pałeczkę czy sikawkę? Oczywiście miałem na myśli sikawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob b 07.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Hej,Orientuje się ktoś jak dokładny musi być projekt wentylacji mech. składany do pozwolenia na budowę? Wystarczy jakiś schemat czy pełny projekt z bajerami, pieczątkami, itd,itp? Czy w Wołominie robią z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 07.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja bym na twoim miejscu po prostu zadzwonił i się zapytał u źródła. Albo zrób tak jak ja i przedstaw im projekt normalny taki z wentylacją grawitacyjną a potem firma która będzie ci instalację montować i tak zaplanuje to wszystko po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 08.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej, Orientuje się ktoś jak dokładny musi być projekt wentylacji mech. składany do pozwolenia na budowę? Wystarczy jakiś schemat czy pełny projekt z bajerami, pieczątkami, itd,itp? Czy w Wołominie robią z tym problem? Powinien wystarczyć sam schemat z podanymi wartościami strumieni powietrza nawiewanego i wywiewanego z pomieszczeń. Oczywiście z podpisami i pieczątkami projektanta z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 09.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Poszukuję namiarów na niedrogi tłuczeń do utwardzenia drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 09.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Poszukuję namiarów na niedrogi tłuczeń do utwardzenia drogi. Mogę podać namiar na cegłę szamotową super sprawa, tylko trzeba potem czymś to ubić. U mnie najpierw koparką a potem gruszki, wywrotki itp. dokończyły dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 10.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania pozostałości po tynkach 30 szt. narożników 3m długości 2zł/szt. kilka listew do okien 2zł/mb tyle że zapomniałem zmierzyć ile mają długości.Po posadzkach zostało mi 3 paczki styropianu gr. 5cm w paczce 6m2 i paczka 3cm w paczce 10 m2 30zł/paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 11.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Mogę podać namiar na cegłę szamotową super sprawa, tylko trzeba potem czymś to ubić. U mnie najpierw koparką a potem gruszki, wywrotki itp. dokończyły dzieła. Muszę utwardzić tymczasowy wjazd na działkę i wywrotka (może dwie) przydałyby się, bo nie idzie ciężarówką wjechać na działkę. Jak możesz to podaj namiary. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 11.08.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, może macie kogoś sprawdzonego do układania kostki brukowej ??? Mam do ułożenia ok 130m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 11.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Muszę utwardzić tymczasowy wjazd na działkę i wywrotka (może dwie) przydałyby się, bo nie idzie ciężarówką wjechać na działkę. Jak możesz to podaj namiary. Dzięki. Brunet wieczorową na Goldenline Pan Przemysław z Zielonki oferował gruz http://www.goldenline.pl/forum/1612492/droga-dojazdowa/s/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 13.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Brunet wieczorową na Goldenline Pan Przemysław z Zielonki oferował gruz http://www.goldenline.pl/forum/1612492/droga-dojazdowa/s/8 Dzięki. Już napisałem do niego w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 18.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuje namiarów na ekipę do ocieplenia budynku. Jak ktoś ma kogoś niedrogiego i sprawdzonego to niech się podzieli z ogółem Kilka stron wcześniej czytałam coś nt bloczków z betoniarni w Tłuszczu, zdecydowanie odradzam, bloczki są krzywe, każdy inny a właściciel opryskliwy i nie chce słuchać o żadnej reklamacji. Ostatecznie bloczki domawiałam w Mar-zecie w Tłuszczu i były zdecydowanie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 18.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 WITAM odkupie deski szlunkowe i stemple budowlane .wiad. na PRV. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts