brunet wieczorową 04.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Będę wkrótce miał do sprzedania ok. 240 stempli trzymetrowych. Cena do uzgodnienia, na pewno kilka złotych taniej niż w tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrest_j 04.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hej. Czas się rozejrzeć za murarzami. Proszę o namiar na sprawdzoną ekipę z niewygórowanymi wymaganiami finansowymi Planowany start w drugiej połowie przyszłego roku. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 04.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hej. Czas się rozejrzeć za murarzami. Proszę o namiar na sprawdzoną ekipę z niewygórowanymi wymaganiami finansowymi Planowany start w drugiej połowie przyszłego roku. Thx Ja mam super ekipę. Gdzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrest_j 04.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam super ekipę. Gdzie budowa? Zagościeniec. pirawawa -->pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 05.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Wysłałem kontakt do ekipy na pw. Zadzwoń pilnie bo wiem że układa grafik prac na 2012. Jak będziesz potrzebował namiar na kierownika, hurtownię budowlaną, więźbę mam sprawdzone i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Agrest, ja budowałem z Ytong 24, kupiłem po 6,90 zł Brutto. Na budowie w tym tygodniu nie wiem jak będę, mam trochę pracy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 07.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej. Czas się rozejrzeć za murarzami. Proszę o namiar na sprawdzoną ekipę z niewygórowanymi wymaganiami finansowymi Planowany start w drugiej połowie przyszłego roku. Thx Swoją ekipę też raczej mogę polecić. Nie mają wygórowanych żądań finansowych, robią szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prkosz 07.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witajcie Jestem nowy i po przejrzeniu forum zapisałem się popytać WAS o różne sprawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prkosz 07.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 I właśnie słyszeliście cośo jakimśkierowniku budowy z Zielonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 09.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Uważaj na Urząd Antymonopolowy - dlaczego tylko akceptujesz kierownika z Zielonki?. Gdzie wolność rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 10.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam, Czy mógłby ktoś zarekomendować solidną i niedrogą firmę, w której kupię okna (wraz z montażem)? Co prawda montaż planuję wczesną wiosną (luty, marzec), ale już teraz chciałbym zacząć poszukiwania. Pozdrawiam,BWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 11.11.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Brunet - po ile kupiłeś okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur Śliwiński 11.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam, Czy mógłby ktoś zarekomendować solidną i niedrogą firmę, w której kupię okna (wraz z montażem)? Co prawda montaż planuję wczesną wiosną (luty, marzec), ale już teraz chciałbym zacząć poszukiwania. Pozdrawiam, BWP Witam, Właśnie się zarejestrowałem na to forum. Ostatnio kupowałem okna w firmie chyba jak dobrze pamiętam Rajs były niedrogie i niezłe od producenta z Łomży. Firma jest w Radzyminie na ulicy Wołomińskiej w okolicach stadionu. Kupowałem u nich już do dwóch budynków. Pozdrawiam, Artur http://www.artbud.cal24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 11.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam, Czy mógłby ktoś zarekomendować solidną i niedrogą firmę, w której kupię okna (wraz z montażem)? Co prawda montaż planuję wczesną wiosną (luty, marzec), ale już teraz chciałbym zacząć poszukiwania. Pozdrawiam, BWP dowiadwałem się na razie w 3 miejscachw Wołominie na ul. Geodetów, w Oknoplaście i w Ząbkach w firmie Drims2 ul. Skorupki i tam były najtańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 11.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Uważaj na Urząd Antymonopolowy - dlaczego tylko akceptujesz kierownika z Zielonki?. Gdzie wolność rynku? Będę budował w Zielonce ale jak masz kogoś dobrego to daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Brunet - po ile kupiłeś okna dachowe? Za 4 veluxy wraz z kołnierzami zapłaciłem ok. 3900zł (vat 8%). Dwa są 78x140 i dwa 78x118. Wszystko brałem z tej samej firmy co dach. Do końca listopada Velux zwraca po 50zł za okno, tak więc 200zł odzyskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gdyby ktoś potrzebował stempli, desek szalunkowych, to za "pół darmo" odsprzedam. Zostało mi też trochę stali fi12 żebrowanej i fi6 gładkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 14.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dowiadwałem się na razie w 3 miejscachw Wołominie na ul. Geodetów, w Oknoplaście i w Ząbkach w firmie Drims2 ul. Skorupki i tam były najtańsze Drims ma najtaniej, bo z tego co pamiętam sprzedają IGLO z Drutexu. To zupełnie inny towar niż okienka z Krakowa. Ja sprzedaję okna z Vetrexu - bardzo dobre okna, godne polecenia. Nr 1 wg rankingu oknotest: http://oknotest.pl/1/PRO_QUALITY_PVC/vip/vip-wlasciwosci.php http://www.oknofix.pl/okna_pcv_drewniane.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Drims ma najtaniej, bo z tego co pamiętam sprzedają IGLO z Drutexu. To zupełnie inny towar niż okienka z Krakowa. Ja sprzedaję okna z Vetrexu - bardzo dobre okna, godne polecenia. Nr 1 wg rankingu oknotest: http://oknotest.pl/1/PRO_QUALITY_PVC/vip/vip-wlasciwosci.php http://www.oknofix.pl/okna_pcv_drewniane.php Chętnie bym pogadał o oknach, wziął ofertę itd. Proszę o kontakt na nat1605 małpa interia kropka pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 15.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Chętnie bym pogadał o oknach, wziął ofertę itd. Proszę o kontakt na nat1605 małpa interia kropka pl. Info przesłałem na e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts