T0MII 17.11.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Moi drodzy poszukuję niewielkiej ekipy z naszych okolic do zrobienia stanu zero + gwc żwirowe w fundamentach. Jeśli ktoś ma sensowną ekipę to będę wdzięczny za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 22.11.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 mikees - wolę odpowiedzieć tu niż na priv. Ekipę szanuję podobnie jak Ciebie i w tym momencie nie będę wypowiadał za ile co zrobili. Wolę abyście się dogadali sami.Z mojej ekipy jestem bardzo zadowolony i z całego serca polecam, dodatkowo na sąsiedniej działce inna ekipa buduje drugi dom na mojej ulicy - też są godni polecenia. Zapraszam na Morelową/Sybiraków w Radzyminie. Moja ekipa dziś jest ostatni dzień.Ekipa z mojego polecenie preferuje wyłącznie okolice Serock, Nieporęt, Radzymin, Wołomin, Tłuszcz. Są z Ostrołęki i nie chcą się zagłębiać w dalsze rejony.Wyceny dokonują tylko i wyłącznie z planem. Nie masz planu nie ma o czym rozmawiać.Co do kosztów jak wspomniałem dziś kończę (baz dachu, materiały na dach mam zakupione).Dom projekt indywidualny 206 m2, na bazie projektu Pola z Archipelagu. Bardzo skąplikowany, 26 narożników, 2 lukarny, dach kopertowy, cztery kominy. Fundament szalowany, materiał Ytong 24, strop tradycyjny, dach deskowany, dachówka Roben, 5 okien dachowych Fakro. Koszt SSO z ekipą, koparką, z materiałem 165 000 zł.M2 domu - 801 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 22.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 pirawawa, 206m2 powierzchni całkowitej czy użytkowej? Okna wstawiasz w tym roku czy dopiero na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Całkowitej, po podłodze od 180 cm. Okna na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 23.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 pirawawa podesłał byś namiary na ekipę na pw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed firmą BIMAR http://www.bimarmb.pl/, we wrześniu wpłaciłem zaliczkę na materiały, materiałów nie otrzymałem.Kasy oczywiście też nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 pirawawa podesłał byś namiary na ekipę na pw ? Moja ekipa dogaduje się z agrest, pytałem czy mogę dać namiary - odmówili, rok 2012 i początek 2013 mają zarezerwowane. Podjedź do mnie na ulicę Morelowa w Radzyminie, na 3 działce jest dobra ekipa i mają wolne terminy. Będą budować do stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 24.11.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed firmą BIMAR http://www.bimarmb.pl/, we wrześniu wpłaciłem zaliczkę na materiały, materiałów nie otrzymałem. Kasy oczywiście też nie !!! Kupowałeś u nich bloczki fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 25.11.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Kupowałeś u nich bloczki fundamentowe? Bloczków nie, mam fundament szalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 25.11.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Pirawawa byłem dziś w okolicach 12 u Was na Morelowej. Niestety na żadnej z z 4 budów nikt się nie kręcił. Tylko pod tym jednym już "zamkniętym" domem (drugim od Sybiraków) stało auto. Poprosił byś chłopaków o jakiś numer telefonu, albo zapytał w kiedy i w jakich godzinach można by było przyjechać - jeździć w ciemno niestety za bardzo nie mogę. Z góry dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 25.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Pirawawa byłem dziś w okolicach 12 u Was na Morelowej. Niestety na żadnej z z 4 budów nikt się nie kręcił. Tylko pod tym jednym już "zamkniętym" domem (drugim od Sybiraków) stało auto. Poprosił byś chłopaków o jakiś numer telefonu, albo zapytał w kiedy i w jakich godzinach można by było przyjechać - jeździć w ciemno niestety za bardzo nie mogę. Z góry dzięki! Pozdrawiam! Cześć, Przepraszam, faktycznie przy 2 był elektryk a ekipa z 1 się zwinęła, przerwa technologiczna. Jak będą dam znać. Ja byłem o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisbis 25.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Widzę że jestem z tych okolic wiec ładnie was powita.Ja budowałam dom w systestemie firmowym jestem z tego bardzo zadowolona. Za stan surowy z materiałem około 190 m chyba zapłaciłam 170 tys zł. firma z okolic godna polecenia Podam namiar a co p.Przemek 697 555 835 Pamiętajcie o dobrych izolacjach budynku. w tym roku pani w gminie muwiła ze nie bedzie problemów z wodą gruntową ale za rok możemy znowu mieć bagna.Czytałam gdzieś na forum o problemach jesli nie ma dobrego styropianku od ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 26.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Bloczków nie, mam fundament szalowany. Gdy startowaliśmy z budową, polecałeś od nich bloczki fundamentowe w dobrej cenie. Nawet rozmawiałem wtedy z ich handlowcem, cena okazała się średnia, ostatecznie kupiłem te bloczki gdzie indziej po lepszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Gdy startowaliśmy z budową, polecałeś od nich bloczki fundamentowe w dobrej cenie. Nawet rozmawiałem wtedy z ich handlowcem, cena okazała się średnia, ostatecznie kupiłem te bloczki gdzie indziej po lepszej cenie. I dobrze zrobiłeś. Polecałem niską cenę, i handlowca z którym to tej pory mam kontakt. Firma bankrut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 27.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam ponownie się spytammacie jakąś dobrą brygadę do polecenia .Budowa domu w Zielonce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam ponownie się spytam macie jakąś dobrą brygadę do polecenia . Budowa domu w Zielonce Pozdrawiam Pisałem wcześniej - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.11.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cześć, Przepraszam, faktycznie przy 2 był elektryk a ekipa z 1 się zwinęła, przerwa technologiczna. Jak będą dam znać. Ja byłem o 13 Daję znać - są od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 29.11.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam, Oddam za cenę dużo niższą niż w składzie:- cement I, zostało pół palety czyli ok. 20-25 worków, cena 9zł/worek czyli 360zł/tonę (płaciłem 12,50zł/worek czyli 500zł/tonę),- stemple budowlane grube, długości 2,9-3m, 200sztuk, cena 5zł/szt (przy zakupie całości nawet taniej),- stal fi6 i fi12 za 60% ceny zakupu,- beton komórkowy H+H 24cm i 12cm (będzie w sumie paleta), cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 29.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Drims ma najtaniej, bo z tego co pamiętam sprzedają IGLO z Drutexu. To zupełnie inny towar niż okienka z Krakowa. Ja sprzedaję okna z Vetrexu - bardzo dobre okna, godne polecenia. Nr 1 wg rankingu oknotest: http://oknotest.pl/1/PRO_QUALITY_PVC/vip/vip-wlasciwosci.php http://www.oknofix.pl/okna_pcv_drewniane.php Nie wiem na ile miarodajny ten ranking... Drutex jest tam bardzo wysoko, zaś dziwi niska pozycja znanych firm, np. Oknoplastu. Faktycznie Drims ma tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej__ 30.11.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam ponownie się spytam macie jakąś dobrą brygadę do polecenia . Budowa domu w Zielonce Pozdrawiam Mogę polecić ekipę, budują w okolicach Wołomina, kontakt 530-369-863. Firma bardzo solidna i godna polecenia. Ja jestem z ich pracy bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts