wlasnydomek 17.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam..Poszukuję wykonawcy drzwi wewnętrznych z drewna z okolic wołomina.Będę wdzięczny za sprawdzone namiary.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filomena 17.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Sprzedam stal zbrojeniową (pręty żebrowane) fi 10- pozostałość po budowie, w sumie ok. 90 szt o długości 12 mb (700 kg). Pręty są niepogięte. ODBIÓR OSOBISTY W KOBYŁCE k. Wołomina.MOŻLIWOŚĆ PRZECIĘCIA NA KRÓTSZY WYMIAR NA MIEJSCU. CENA ZA 1 kg= 2,45 zł KONTAKT: 506254510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 22.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Sprzedam stal zbrojeniową (pręty żebrowane) fi 10- pozostałość po budowie, w sumie ok. 90 szt o długości 12 mb (700 kg). Pręty są niepogięte. ODBIÓR OSOBISTY W KOBYŁCE k. Wołomina. MOŻLIWOŚĆ PRZECIĘCIA NA KRÓTSZY WYMIAR NA MIEJSCU. CENA ZA 1 kg= 2,6 zł KONTAKT: 506254510 PO DODANIU VATU KTÓRY NA PEWNO ODLICZYŁAŚ PODOBNA CENA STALI JEST NA SKŁADACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaG22 31.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dziękuję za odpowiedzi,Owszem wszystko w umowie było, i ją podpisaliśmy - zaaferowani różnicą w cenie (ok 3 tys.). Różnica ta głównie wynikała z tańszej robocizny - no i teraz wiem dlaczego była ona tańsza... Stan na dzień dzisiejszy wygląda tak, że już nie stuka i nie puka, bo Pan dekarz przyjechał i dokręcił to co nie było dokręcone, obiecał też że poprawi to co mi się nie podoba.Pirawawa - dziękuję za podanie stawek - na pewno będą b. pomocne. Czy ktoś jeszcze może podzielić się swoją wiedzą na temat stawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.d 01.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Czy może ktoś mi polecić ekipę do budowy stanu surowego budynku. Budowa w Kobyłce. Szukam sprawdzonej solidnej ekipy i niepijącej, której nie trzeba na każdym kroku pilnować.Poszukuję również kierownika budowy z tych okolic.Proszę o namiary na PW lub na forum. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 02.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Poczytaj posty a znajdziesz i ekipę i kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 05.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam. Czy może ktoś mi polecić ekipę do budowy stanu surowego budynku. Budowa w Kobyłce. Szukam sprawdzonej solidnej ekipy i niepijącej, której nie trzeba na każdym kroku pilnować. Poszukuję również kierownika budowy z tych okolic. Proszę o namiary na PW lub na forum. Z góry dziękuje. Będę miał do sprzedania pozostałości po budowie: stemple, deski, stal. Wszystko to sprzedam za 60-70% ceny normalnej. Jeśli byłbyś zainteresowany, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 05.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Szukam wełny do ocieplenia poddasza. Będzie to Isover Unimata lub Rockwool Megarock. Obydwie mają współczynnik 0,039, grubość 18cm. Nie chcę przepłacić - może zna ktoś jakiś sklep z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.d 06.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Będę miał do sprzedania pozostałości po budowie: stemple, deski, stal. Wszystko to sprzedam za 60-70% ceny normalnej. Jeśli byłbyś zainteresowany, to zapraszam. Jak możesz to napisz ile tego jest i skąd trzeba byłoby to odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Będę miał do sprzedania pozostałości po budowie: stemple, deski, stal. Wszystko to sprzedam za 60-70% ceny normalnej. Jeśli byłbyś zainteresowany, to zapraszam. Brunet z mojej strony deski są aktualne, cena, ilość, wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Brunet - masz wybrane okna, bramę, drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 06.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Brunet z mojej strony deski są aktualne, cena, ilość, wymiary Cena to połowa tego co sam płaciłem czyli 275zł/m3. Desek w sumie będzie z 5m3, ale ciężko oszacować (kupiłem dokładnie 7,5m3). Część desek (nawet powiedziałbym większość) jest długich czyli takich jak mi przywieźli z tartaku a część krótkich. Zrobię fotki i Ci prześlę, ale najwcześniej w sobotę. Brunet - masz wybrane okna, bramę, drzwi? Tylko okna, które chcę wstawić w marcu. Będą to najprawdopodobniej Vetrex na profilu Veka. Drzwi i bramy nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 06.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jak możesz to napisz ile tego jest i skąd trzeba byłoby to odebrać. Pisałem do Ciebie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 07.02.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Będę miał do sprzedania pozostałości po budowie: stemple, deski, stal. Wszystko to sprzedam za 60-70% ceny normalnej. Jeśli byłbyś zainteresowany, to zapraszam. Hej brunet jak już wcześniej pisałem ja jestem zainteresowany stalą daj znać ile tego masz i z skąd to trzeba zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek22 07.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Również mam do sprzedania troche stali, desek, bloczków. Jak ktoś jest zainteresowany to chętnie sprzedam. Czy ktoś może mi polecić dobre i przedewszystkim sprawdzone ekipy z okolic do kostki brukowej, do zrobienia łazienek w gresie i do parkietu. Będę również potrzebował kogoś do zrobienia ogrodzenia więc również proszę o namiary. Jeśli chodzi o firmę do budowy domu to mogę polecić tą, która budowała u mnie. Budowali do stanu deweloperskiego i muszę przyznać, że cała budowa przebiegła gładko i bez problemów. Bardzo solidna i dokładna ekipa, co do jakości robót ani ja ani kierownik budowy nie miał zastrzeżeń. Jak ktoś chce namiary to piszcie PW lub wyśle na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 07.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 witajcie, potrzebuje około 50szt stempli, długość min 2mpiszcie na priva jakby co ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 08.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam, Posiadam pozostałości po budowie.Stemple sosnowe 190 szt., wymiar od 270 cm, . Cena 4 zł/szt. Garaż blaszany gat1., kupiony we wrześniu 2011 stan idealny wym. 2x3 m. Możliwość rozłożenia na czas transportu, cena 600 zł.Odbiór Radzymin codziennie. email: [email protected] tel. 692-442-669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 12.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Gdzie kupić wełnę w dobrej cenie? Chcę Isover Unimata lub Rockwoll Megarock 0,039 grubości 18cm. W Efekt w Zielonce jest po 18,80zł/m2, ale cenowo to żadna rewelacja... Stemple prawie wszystkie sprzedałem, zostało ok. 50szt. Po deski kupiec przyjeżdża w sobotę, poszły po 300zł/m3. Desek będzie jeszcze z 1-1,5m3 do sprzedania. Stal sprzedam po 2200zł/t, mam 33 pręty fi12 i ze 20-30 fi6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 14.02.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jakie szambo zamontować w Radzyminie. Ktoś wie jakie są dostępne szambiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 16.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jakie szambo zamontować w Radzyminie. Ktoś wie jakie są dostępne szambiarki? Przy wiadukcie na Wołomin w Radzyminie jest zbiornik z numerem telefonu. Najlepiej to dogadać się z jakimś koparkowym. On powinien wiedzieć gdzie szukać. Najlepiej chyba około 10m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts