GraMar 18.02.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Czy ktoś poleci nam wiarygodną i zorganizowaną ekipę budowlaną do zbudowania SSO prostego jednopiętrowego domu-"klocka" o wymiarach 11x13m na płycie fundamentowej??.Termin od 1 lipca b.r., Marki, przy działce wszystkie media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 20.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Podjedź do mnie Radzymin, ul. Morelowa (od Sybiraków) tam ekipa kończy (sprzątają po budowie) dom sąsiada. Pierwszy wybudowany dom od Sybiraków. Z tego co wiem planują budowę na wiosnę z drugim sąsiadem, właśnie na płycie fundamentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 25.02.2012 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam, szukam firmy do okien. Czy ktoś zna firmę Haspol z Warszawy http://www.okna-haspol.pl/ ? Jakieś opinie, negatywne bądź pozytywne? Ewentualnie mógłby ktoś polecić dobrą i tanią firmę, która sprzedaje okna Vetrex lub Oknoplast (Veka plus Roto)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mranisz 25.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cześć, szukam osoby która zaprojektuje gaz na działce? Opiszcie proszę jak u was wyglądało podłączenie gazu ? DzkTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 25.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cześć, szukam osoby która zaprojektuje gaz na działce? Opiszcie proszę jak u was wyglądało podłączenie gazu ? Dzk Tomek Witam, Mi akurat projekt robił Gaz Media, a co do przebiegu całej procedury podłączania gazu od A do Z to najlepiej jest znaleźć firmę która w cenie załatwi wszystko , czyli pozwolenia, geodetę, inwenteryzację i co tam jeszcze potrzeba. Mi robił Pan który pracuje w gazowni, i tak jak napisalem załatwiał mi wszystko a cena była bardzo konkurencyjna. Za 2300 zł prowadził gazociąg ziemią od skrzynki (skrzynkę sam montowałem) do kotłowni jakieś 20 m, do kuchni także ziemią około 20 m, i plus to co w środku około 10 metrów. Oprócz tego trzeba załatwić opinie kominiarską, która jest potrzebna do podpisania umowy z gazownią. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 26.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, Mi akurat projekt robił Gaz Media, a co do przebiegu całej procedury podłączania gazu od A do Z to najlepiej jest znaleźć firmę która w cenie załatwi wszystko , czyli pozwolenia, geodetę, inwenteryzację i co tam jeszcze potrzeba. Mi robił Pan który pracuje w gazowni, i tak jak napisalem załatwiał mi wszystko a cena była bardzo konkurencyjna. Za 2300 zł prowadził gazociąg ziemią od skrzynki (skrzynkę sam montowałem) do kotłowni jakieś 20 m, do kuchni także ziemią około 20 m, i plus to co w środku około 10 metrów. Oprócz tego trzeba załatwić opinie kominiarską, która jest potrzebna do podpisania umowy z gazownią. Pozdrawiam Marcin Możesz dać namiar na gazownika ? e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mranisz 28.02.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Możesz dać namiar na gazownika ? e-mail [email protected] Też proszę o namiar na gaz: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 28.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Też proszę o namiar na gaz: [email protected] Witam, prościej będzie jak zamieszczę tutaj kontakt: p. Darek 607214966 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 02.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cześć, szukam osoby która zaprojektuje gaz na działce? Opiszcie proszę jak u was wyglądało podłączenie gazu ? Dzk Tomek Mi projekt robiła pani z Zagościńca 0601353860 co do gazowników to jest ich paru.. STD Nasiłowski Zielonka Pan z Wołomina 0609618149 Nie polecam bezpośrednio gaz media bo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k-joanna 19.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 WitamMoże ktoś ma sprawdzoną ekipę która robi w okolicy dobrze tynki i posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k-joanna 19.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mi projekt robiła pani z Zagościńca 0601353860 co do gazowników to jest ich paru.. STD Nasiłowski Zielonka Pan z Wołomina 0609618149 Nie polecam bezpośrednio gaz media bo drogo dlaczego drogo? Biorąc pod uwagę ile trzeba formalności załatwić to wydaje mi się że w gaz media jest ok. Równolegle z przyłączem gazu robię wodę i kanalizacje i koszty projektu plus cała procedura ekipy nadzór itd wydaje mi się ze szkoda zdrowia a max 500 zł może się zaoszczędzi i nawet nie wie czy to a czas tez kosztuje . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 19.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dlaczego drogo? . . . Drożej o 2 razy niż pozostali - więc DROGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 19.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przepraszam nie 2 razy, prawie (a to robi różnicę !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 19.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przepraszam nie 2 razy, prawie (a to robi różnicę !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 19.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ups - przepraszam, ten bałagan to nieświadomie. Coś mi się przycięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris1980 19.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam serdecznie!Sytuacja podbramkowa. Pilnie poszukuję kogoś, kto dosłownie dokończy daszek nad gankiem- 2,3 dni pracy. Chodzi o przygotowanie pod położenie blachodachówki. Dom w Woli Rasztowskiej. Ten nieszczęsny daszek wstrzymuje przykrycie dachu. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 19.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Skąd braliściepustaki na budowę. Potrzebuję Porotherm 25 na budowę. ?? Macie jakiś ciekawy namiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 19.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Skąd braliściepustaki na budowę. Potrzebuję Porotherm 25 na budowę. ?? Macie jakiś ciekawy namiar?? Jeśli chodzi o porotherm 25 to ja kupowałem w Wyszkowie na ulicy Serockiej 11 firma Agrobud, cenowo byli bezkonkurencyjni. Jeśli będziesz chciał do nich zadzwonić to wcześniej zorientuj się w cenach i transporcie, bo można się targować. Acha i stal mieli także najtańszą, a sprawdziłem chyba wszystkie składy w naszej okolicy, bo nie lubię przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts