piotrekk2000 15.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Znalazłem w naszych okolicach jeszcze jedną betoniarnie w Szczepanku. B20 krzyczeli mi z pompą po 240 zł/m3. Osobiście nie brałem u nich betonu, ale brali na budowę obok. Pytałem budującej tam ekipy jak ten beton i mówili że jest ok. Co do tego betonu byłbym bardzo ostrożny mieszkam niedaleko i różne dziwne opinie o nim słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 16.05.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam! Poszukuję ekipy do ogrodzenia z siatki. Tzn. wkopanie i zabetonowanie słupków oraz rozciągniecie siatki. Hej, koło mojej budowy w Ostrówku, właśnie jest jedna "ekipa" która robi ogrodzenie sąsiadowi (wydaje mi się że z jednej strony siatka, a od fronu będą przęsła) Mam do nich numer telefonu i mogę przez pw podać, ale chyba lepiej podjechać zobaczyć ich robotę i dogadywać się na miejscu. Namiar na budowę sąsiada mogę podać na pw. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mranisz 22.05.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cześć, proszę o namiary na ekipę do wylewek, jak zawsze tanie i sprawdzone:) DzkTko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 22.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cześć, proszę o namiary na ekipę do wylewek, jak zawsze tanie i sprawdzone:) Dzk Tko Witam, U mnie czyli w Tłuszczu wylewki robiła firma z Zielonki, koszt jesli dobrze pamiętam 11zł/m2. Robota wykonana porządnie, nie znalazłem żadnych nierówności. A co ważniejsze w porównaniu z firmami z Tłuszcza byli tańsi i terminy krótsze. Kontakt pod linkiem http://www.posadzkitynki.eu/kontakt.html Pozdrawiam marcelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 22.05.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dajcie namiary gdzie można zakupić dobry i w miarę tani cement (gruszka) będę wdzięczny. Podajcie też jeżeli znacie przybliżone ceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 25.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 witam oddam czarna ziemie z wykopu pod fundamenty, ok 20t, [ grunt przepuszczalny].transport we wlasnym zakresie. dzielnica WYGODA-UL. PODCHALAŃSKA. dla zainteresowanych tel. 506-388-107. Witam, czy oferta jeszcze aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 26.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Poszukuje solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej, która postawi mi dom od fundamentów do stanu zamkniętego (od fundamentów po dach). Chciałem zacząć w lipcu najpóźniej sierpniu. Liczę na waszą pomoc. Namiary mogą być tu albo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 26.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wczoraj zalałem strop a jutro zaleję się no może nie do upadłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wczoraj zalałem strop a jutro zaleję się no może nie do upadłego:) No to na zdrowie /opadłego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.05.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Poszukuje solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej, która postawi mi dom od fundamentów do stanu zamkniętego (od fundamentów po dach). Chciałem zacząć w lipcu najpóźniej sierpniu. Liczę na waszą pomoc. Namiary mogą być tu albo na priv. Jeśli gazobeton (yotung) mam ekipę która u mnie robiła dach, ogrodzenie, u sąsiada wykończeniówkę (A-Z) 531-800-207. Powołaj się na Norberta z Radzymina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 29.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wczoraj zalałem strop a jutro zaleję się no może nie do upadłego:) I jak strop? Dobrze oblany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekJRG13 29.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 I jak strop? Dobrze oblany? Całkiem nieźle się trzyma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Poszukuję elektryka. Najlepiej kogoś kto ma kontaktu w energetyce w Wołominie. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mranisz 30.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć, potrzebuję namiar na piach? DzkTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 31.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja kupowałem piach na Leśniakowiżnie tel 227878007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figer 02.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam,jezeli ktos szuka dobrych fachowcow od montarzu drzwi i okien to moge polecic - ekipa z Wolomina ale pracuje rowniez w Warszawie i okolicach.Wczoraj zakonczyli u mnie montaz i jestem mega zadowolony. Tomasz Staniec509 261 874 Pozdrawiamfiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris1980 04.06.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam! Dziękuję za odpwiedź. Zmieniliśmy koncepcję i postanowiliśmy zrobić ogrodzenie metodą gospodarczą. Mąż wyszperał tanio ogrodzenie "z klocków". Może komuś się przyda namiar: 52 388 68 17 http://www.kam-eko.pl/panele.asp Hej, koło mojej budowy w Ostrówku, właśnie jest jedna "ekipa" która robi ogrodzenie sąsiadowi (wydaje mi się że z jednej strony siatka, a od fronu będą przęsła) Mam do nich numer telefonu i mogę przez pw podać, ale chyba lepiej podjechać zobaczyć ich robotę i dogadywać się na miejscu. Namiar na budowę sąsiada mogę podać na pw. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 05.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Poszukuje solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej, która postawi mi dom od fundamentów do stanu zamkniętego (od fundamentów po dach). Chciałem zacząć w lipcu najpóźniej sierpniu. Liczę na waszą pomoc. Namiary mogą być tu albo na priv. Wysłałem PW ale nie wiem czy doszło bo u siebie w skrzynce nie mogę znaleźć. U dobrych ekip mogą być problemy z terminem. Ja wiem że moja ekipa ma w najbliższym czasie poumawiane budowy, ale mogę ich polecić. Jak byś chciał coś więcej to zapraszam na pw. Pracują u mnie na budowie (stawiana jest więźba) więc jeśli chciałbyś zobaczyć ich prace na własne oczy lub zobaczyć chociaż zdjęcia to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 12.06.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam, jezeli ktos szuka dobrych fachowcow od montarzu drzwi i okien to moge polecic - ekipa z Wolomina ale pracuje rowniez w Warszawie i okolicach. Wczoraj zakonczyli u mnie montaz i jestem mega zadowolony. Tomasz Staniec 509 261 874 Pozdrawiam figer .......................................... To moje gratulacje i wyrazy zazdrości, u mnie nawet kreciki dołka nie wykopały ... (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 24.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 sprzedam dobrej jakości pustaki ceramiczne U 220 z Lewkowa, pozostałość po budowie, ok 450 szt (4 pełne, zafoliowane palety i trochę luzem)1,45 zł za sztukę czy całość 650zl Odbiór w Radzyminie tel 695 399 116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts