Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa WOŁOMIN, TŁUSZCZ, okolice

Recommended Posts

Znalazłem w naszych okolicach jeszcze jedną betoniarnie w Szczepanku. B20 krzyczeli mi z pompą po 240 zł/m3. Osobiście nie brałem u nich betonu, ale brali na budowę obok. Pytałem budującej tam ekipy jak ten beton i mówili że jest ok.

Co do tego betonu byłbym bardzo ostrożny mieszkam niedaleko i różne dziwne opinie o nim słyszałem

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Poszukuję ekipy do ogrodzenia z siatki. Tzn. wkopanie i zabetonowanie słupków oraz rozciągniecie siatki.

Hej,

koło mojej budowy w Ostrówku, właśnie jest jedna "ekipa" która robi ogrodzenie sąsiadowi (wydaje mi się że z jednej strony siatka, a od fronu będą przęsła) Mam do nich numer telefonu i mogę przez pw podać, ale chyba lepiej podjechać zobaczyć ich robotę i dogadywać się na miejscu. Namiar na budowę sąsiada mogę podać na pw.

Pozdrawiam!

Cześć,

proszę o namiary na ekipę do wylewek, jak zawsze tanie i sprawdzone:)

Dzk

Tko

Witam,

U mnie czyli w Tłuszczu wylewki robiła firma z Zielonki, koszt jesli dobrze pamiętam 11zł/m2. Robota wykonana porządnie, nie znalazłem żadnych nierówności. A co ważniejsze w porównaniu z firmami z Tłuszcza byli tańsi i terminy krótsze.

Kontakt pod linkiem

http://www.posadzkitynki.eu/kontakt.html

Pozdrawiam

marcelus

Poszukuje solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej, która postawi mi dom od fundamentów do stanu zamkniętego (od fundamentów po dach). Chciałem zacząć w lipcu najpóźniej sierpniu. Liczę na waszą pomoc. Namiary mogą być tu albo na priv.

Jeśli gazobeton (yotung) mam ekipę która u mnie robiła dach, ogrodzenie, u sąsiada wykończeniówkę (A-Z)

531-800-207. Powołaj się na Norberta z Radzymina

Witam!

Dziękuję za odpwiedź. Zmieniliśmy koncepcję i postanowiliśmy zrobić ogrodzenie metodą gospodarczą:rolleyes:. Mąż wyszperał tanio ogrodzenie "z klocków". Może komuś się przyda namiar: 52 388 68 17 http://www.kam-eko.pl/panele.asp

Hej,

koło mojej budowy w Ostrówku, właśnie jest jedna "ekipa" która robi ogrodzenie sąsiadowi (wydaje mi się że z jednej strony siatka, a od fronu będą przęsła) Mam do nich numer telefonu i mogę przez pw podać, ale chyba lepiej podjechać zobaczyć ich robotę i dogadywać się na miejscu. Namiar na budowę sąsiada mogę podać na pw.

Pozdrawiam!

Poszukuje solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej, która postawi mi dom od fundamentów do stanu zamkniętego (od fundamentów po dach). Chciałem zacząć w lipcu najpóźniej sierpniu. Liczę na waszą pomoc. Namiary mogą być tu albo na priv.

Wysłałem PW ale nie wiem czy doszło bo u siebie w skrzynce nie mogę znaleźć. U dobrych ekip mogą być problemy z terminem. Ja wiem że moja ekipa ma w najbliższym czasie poumawiane budowy, ale mogę ich polecić. Jak byś chciał coś więcej to zapraszam na pw. Pracują u mnie na budowie (stawiana jest więźba) więc jeśli chciałbyś zobaczyć ich prace na własne oczy lub zobaczyć chociaż zdjęcia to pisz.

Witam,

jezeli ktos szuka dobrych fachowcow od montarzu drzwi i okien to moge polecic - ekipa z Wolomina ale pracuje rowniez w Warszawie i okolicach.

Wczoraj zakonczyli u mnie montaz i jestem mega zadowolony.

Tomasz Staniec

509 261 874

Pozdrawiam

figer

..........................................

To moje gratulacje i wyrazy zazdrości, u mnie nawet kreciki dołka nie wykopały ...

:o((

• 2 weeks później...