brunet wieczorową 28.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam, firma wykonująca tynki i wylewki: Pan Krzysztof Zając (Zielonka) http://www.posadzkitynki.eu/index.html Czy miał ktoś do czynienia i mógłby opisać czy firma jest godna zaufania? Proszę o słowa referencji. Zatrudniłem tą firmę do wykonania tynków. Dzisiaj powinni u mnie skończyć. Jak wszystko dokładnie obejrzę i zmierzę, napiszę tutaj rzetelną opinię o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 28.09.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A jak na dzień dzisiejszy wygląda praca z nimi? Rozmawiałem z Panem Krzysztofem o posadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 28.09.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Mam pytanie gdzie kupowaliście cegłę na budowę Potrzebuje pustak ceramiczny U-220, pustak ceramiczny K-3 cegłę pełną klasy 200 i cegłę klinkierową. Interesuje mnie cegła dobra ale też nie bardzo droga. Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mam pytanie gdzie kupowaliście cegłę na budowę Potrzebuje pustak ceramiczny U-220, pustak ceramiczny K-3 cegłę pełną klasy 200 i cegłę klinkierową. Interesuje mnie cegła dobra ale też nie bardzo droga. Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Zacznij poszukiwania od Procerbudu, naprawdę miła, szybka, korzystna współpraca. Co prawda pustaki Wienerbergera /25 P+W oraz trochę działowych 11,5 P+W/ brałam z Minoxa, ale wszystkie cegiełki pełne oraz pustaki wentylacyjne były z Procerbudu /tel.502 217 494/ i moje Mróweczki /ekipa ) / były bardzo zadowolone. Na ich stronie internetowej jest pełny wykaz materiałów budowlanych, które produkują, rozwożą hsdem. Potem po zmianach cen- cegły działowe Wienerbergera, papę i wiele drobiazgów brałam z Jarobudu w Kobyłce- tel. 661 48 48 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 PROCERBUD Kobyłka, ulica Gospodarcza 15 http://www.cegielnie-mazowieckie.pl/cegly-pustaki.php PROCERBUD BARTOSIEWICZSpółka Jawna 05-230 Kobyłka, ul. Gospodarcza 15tel/fax (22) 786-83-30,tel. (22) 786-80-20,tel. kom. 0 502 217 494e-mail: [email protected] Biuro czynne:poniedziałek - piątek: 7.00 - 15.00sobota: 7.00 - 12.30 Link do serwisu » mapa.szukacz.pl « z zaznaczoną lokalizacją firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pskosz 29.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Zatrudniłem tą firmę do wykonania tynków. Dzisiaj powinni u mnie skończyć. Jak wszystko dokładnie obejrzę i zmierzę, napiszę tutaj rzetelną opinię o tej firmie. a ile biorą za metr i jaki tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 30.09.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Mam pytanie gdzie kupowaliście cegłę na budowę Potrzebuje pustak ceramiczny U-220, pustak ceramiczny K-3 cegłę pełną klasy 200 i cegłę klinkierową. Interesuje mnie cegła dobra ale też nie bardzo droga. Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Cegłę klinkierową ROBEN /cieniowane brązy, bardzo ładna, niepokruszona, z polewką jakby lakier/ nr 38 kupowałam na Fabrycznej 95 [żółte ogrodzenie] w Markach razem z czarną zaprawą [wulkaniczną tzw tras, który podobno nie powoduje wykwitów], plastykowymi ciemnobrązowymi kratkami wentylacyjnymi [po 3 zł]. Na 700 szt klinkieru [po 2,21zł] poszło 32 worki zaprawy trasowej [po 20zł]. Dowóz gratis. Szukając pap - w Wodanie w Markach papa IZOBUD W400/1200 po 61zł, - papa ICOPAL W400/1200 była najtaniej w JAROBUD Kobyłka po 72 zł. Zdecydowałam się jednak na Icopala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 30.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 a ile biorą za metr i jaki tynk Biorą 17zł za m2 samej robocizny. Materiały kupowałem samemu. Tynk maszynowy cementowo - wapienny Dolina Nidy Super Lekki. Do tego szpryc (u mnie Atlas). Szprycu poszło niewiele, ok. 33 worków. U mnie pracowało 3 ludzi i całość zrobili w 10 dni roboczych (2 tygodnie). Jednak wrócą jeszcze na poprawki. Musiałbym dokładnie policzyć, ale materiał wyniósł mnie ok. 11zł/m2. Czyli razem 28zł/m2. Struktura tynku jest świetna. Moim zdaniem dużo przyjemniejsza niż tynk zacierany białym wapnem i piaskiem kwarcowym. Bardzo drobne uziarnienie i ja nie będę już robił gładzi. Na ten tynk pójdzie farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 30.09.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 A jak na dzień dzisiejszy wygląda praca z nimi? Rozmawiałem z Panem Krzysztofem o posadzkach Współpraca jak na razie bez zarzutu. Co do jakości wykonania tynków, to póki nie skończą, nie będę się rozpisywał. Generalnie wyszło dobrze, ale było (i nadal jest) sporo poprawek do zrobienia. Pan Krzysztof robi wylewki i prawdopodobnie zdecyduję się na współpracę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 01.10.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam, szukam w naszej okolicy dobrej godnej polecenia ekipy do wykończenia wnetrza. Głównie chodzi mi o kartongipsy, ew. zabudowę kominka. Jesli ktos jest wstanie mi takową polecic to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Chcemy przed zimą zamontować kozę w domu a co za tym idzie musimy zamontować komin stalowy dwuścienny. Czy znacie jakieś firmy z okolic Marek które się tym zajmują? Znalazłam Usługi kominiarskie Marcin Kita z Radzymina, Mar-Bud z Warszawy ul. Szanajcy, ktoś może zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_Bober 04.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witam serdecznie, Mam pytanie trochę z innej bajki. Orientujecie się może czy tylko w tłuszczu jest kiepskiej jakości woda? Czy ten problem dotyczy także okolic wołomina czy klembowa? PozdrawiamBober z miasta Tłuszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 04.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ostrówek k. Klembowa - woda z 46 metrów i jest mocno zażelaziona, kiepska. Sąsiad ma studnie na ponad 60 metrów i też zadowolony nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splatch 05.10.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To ja z innej beczki - poszukuję murarzy którzy potrafią*stawiać z ytonga (24cm) na klej. Macie kogoś godnego polecenia? W tym roku planujemy jeszcze fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 06.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A gdzie ta beczka? Murarze to w temacie forum. Zakładam że każdy dobry murarz potrafi murować na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 07.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 szukam stempli w przyzwoitej cenie - wys. ok 3m mam transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 07.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 szukam stempli w przyzwoitej cenie - wys. ok 3m mam transport Zostały mi jakieś resztki, będzie ze 20-30 sztuk. Długość 3m. Chętnie bym się tego pozbył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 07.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Szukam wykonawcy, który zrobi mi instalację gazową (szafka w płocie, rury na terenie działki i w samym budynku. Pirawawa, kto u Ciebie robił/będzie robił? Szafkę już masz z tego co widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelus 07.10.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Szukam wykonawcy, który zrobi mi instalację gazową (szafka w płocie, rury na terenie działki i w samym budynku. Pirawawa, kto u Ciebie robił/będzie robił? Szafkę już masz z tego co widziałem. Jeśli szukasz dobrego gazownika to mogę ci polecić Pana który robił u mnie. Facet był cenowo bezkonkurencyjny cała instalację na zewnątrz i w środku wykonał w jeden dzień, ma swoją minikoparkę i załatwiał również całą papierkową robotę, potem sam sobie zrobił odbiór ponieważ pracuje w gazowni a jak podpisałem umowę to następnego dnia przyjechał zainstalować licznik. Także szybko, bez problemów i cenowo OK. Telefon do p. Darka to 607214966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 10.10.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Pan Darek, kontakt masz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts