urszulak 20.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ewek,faktycznie nie doszło.Proszę na maila [email protected].Chyba jeszcze trochę aktualna ta lista mimo,że sprzed miesiąca...Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.02.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam, Pytanie do tych co juz sa dalej niz ja.Jakie sa ceny robocizny za stan surowy zamkniety w tym roku.Ktos juz placil?Slyszalem wlasnie ,ze robocizna poszla w gore ale nie wiem jakiej wielkosci jest to rzad?dzieki za info. Mi wyjdze cos okolo 52 tys + humus +ubijarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cordoba71 21.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, Pytanie do tych co juz sa dalej niz ja.Jakie sa ceny robocizny za stan surowy zamkniety w tym roku.Ktos juz placil?Slyszalem wlasnie ,ze robocizna poszla w gore ale nie wiem jakiej wielkosci jest to rzad?dzieki za info. Mi wyjdze cos okolo 52 tys + humus +ubijarki Witam, Nie pamietam ile masz metrow.Humus i ubijarki-tez nie wiem jakie sa ceny i to tez zalezy od metrow,tym razem metrow dzialki. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, Pytanie do tych co juz sa dalej niz ja.Jakie sa ceny robocizny za stan surowy zamkniety w tym roku.Ktos juz placil?Slyszalem wlasnie ,ze robocizna poszla w gore ale nie wiem jakiej wielkosci jest to rzad?dzieki za info. Mi wyjdze cos okolo 52 tys + humus +ubijarki Witam, Nie pamietam ile masz metrow.Humus i ubijarki-tez nie wiem jakie sa ceny i to tez zalezy od metrow,tym razem metrow dzialki. dzieki Powierzchnia parteru 110m +garaz 37 + podasze do pozniejszej adaptacji tyle ze beda to 2 osobne ekipy jedna do polozenia dachowki reszta inna ekipa Humus to zamawiasz koparke 300-400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia43 21.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witamy po raz pierwszy w grupie, Planujemy rozpoczac budowe w tym roku, jezeli poradzimy sobie z cala papierologia i urzednikami. Najwazniejsze- dzialka jest! Wybralismy tez juz gotowy projekt - KARAT z Domowych Klimatow. Teraz szukamy architekta ktory dostosowalby projekt do naszych potrzeb. Moze ktos, kto juz przeszedl ten etap i ma dobre doswiadczenia moglby nam kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cordoba71 21.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witamy po raz pierwszy w grupie, Planujemy rozpoczac budowe w tym roku, jezeli poradzimy sobie z cala papierologia i urzednikami. Najwazniejsze- dzialka jest! Wybralismy tez juz gotowy projekt - KARAT z Domowych Klimatow. Teraz szukamy architekta ktory dostosowalby projekt do naszych potrzeb. Moze ktos, kto juz przeszedl ten etap i ma dobre doswiadczenia moglby nam kogos polecić? Witamy serdecznie. Niestety pomoc nie moge,gdyz robilismy indywidualny.Proponuje kogos mlodego niz leciwego/leniwego emeryta.moze i tanszy ale na pewno mniej obrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cordoba71 21.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dzis widzialem pod ENEA nowy typ fachowca.zaluje ,ze nie mialem aparatu.stawiam,ze zdjecie bylo by przebojem facet mial skrzynke na nazedzia wielkosci pudelka na buty w jednej rece a w drugiej aktowke na papiery-moze na kaske- wielkosci nesesera.Tym to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DiW 22.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam serdecznie i dołaczam do grona budujących w 2007 r, okolice Stargarduprzede mna problemy rosną jak grzyby po deszczu...poszukuje sensownego kierownika budowy...ale ponieważ nie mam żadnych znajomych w branży budowlanej...mam problem.....moze ktoś z Was zechciałby mi pomóc.....bardzo proszę[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich ,jeszcze sie nie buduje ale jestem w poczatkowym etapie poszukiwan dzialki na lewobrzezu.dodam ze jestem calkowicie zielony w tym temacie,nie wiem na co zwracac uwage i gdzie dowiadywac sie roznych rzeczy (oczywiscie poza tym forum ) Ostatnio natrafilem na oferte sprzedazy dzialki rolnej : 12 działek rolnych zadrzewionych w studium pod zabudowę jednorodzinną, o pow. od 1407m2 do 2829m2 położonych przy samym lesie, większa część działek z lasem. Ładna malownicza okolica, terny częściowo podmokłe, torf. Wszystkie media w odległości ok 150m. W chwili obecnej są to działki rolne, gdyż brak jest planu zagospodarowania. Jest on w trakcie tworzenia przez gminę. Martwi mnie troche stan podloza i brak planu zagospodarowania.Na co jeszcze zwrocic uwage? w sobote jestem umowiony na wizje lokalną dzialek? Moze ktos wie gdzie mozna kupic jakas dzialke na lewobrzezu ,rolna lub budowlana....jest tylko jedno ale ...musi byc w poblizu lasu lub nawet przylegac do lasu. czy mogl bym prosic o podobne wybadanie tematu: Moje Łęgi są tylko kawałek dalej niż Dobra Jeżeli chodzi o dojazd nie-samochodowy to jeździ tam autobus PKS Co do działek zapytam się i dam Ci znać czy są jeszcze wolne na naszym osiedlu Tam jest dużo działek w okolicy ale pozostałe to są działki rolne, także zależy kiedy chcecie się budować - jak szybko to lepiej kupić budowlaną Ceny w tamtym roku jak kupowaliśmy były o wiele atrakcyjniejsze niż w Dobrej Zapytam co i jak i dam znać Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witajcie . Jesli dzialki sa rolne to najlepiej aby mialy wydane warunki zabudowy .Co do torfu to sa to sa bardzo trudne warunki czesto trzeba wymieniac grunt a to jest kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tez tak myslalem dodatkowo na niektorych dzialkach sa drzewa wiec dochodzi wycinka a co za tym idzie zapewne bieganie o wydanie zgody na wyciecie ..... http://www.bokserywpotrzebie.pl/ szkoda tych zwierzakow......piekne psy boksery tylko troche strasznie podatne na rozne choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tez mam bokserke juz babcie 9-letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Moja siostra miala 2 ......bokserke Bessi(medalistka) i boksera Taysona......teraz jakos zwlekaja z kolejnym zwierzakiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Moja siostra miala 2 ......bokserke Bessi(medalistka) i boksera Taysona......teraz jakos zwlekaja z kolejnym zwierzakiem..... Ja czasami tez tak mysle ze ostatni bokser bo pies brudzi ale czas pokaze bo bez psa dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 wlasnie i dlatego szukam dzialki.....w mieszkaniu trzymac psa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 wlasnie i dlatego szukam dzialki.....w mieszkaniu trzymac psa..... Wspolczuje w poszukiwaniu dzialki bo ceny sa teraz koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 tak ceny sa koszmarne a na dotatek moja druga polowa ma specjalne wymagania...musi byc las!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 tak ceny sa koszmarne a na dotatek moja druga polowa ma specjalne wymagania...musi byc las!!!!! Tez mamy dzialeczke w otulinie lesnej ale w Sz-e Wielgowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jest jeszcze jedna opcja duza dzialka i swoj las Generalnie ofert jest duzo ale opisy nie podaja czesto faktycznego stanu lub sa bardzo skromne ....a gdzie ten las.....tam gdzie tartak.....tak wiec ciagle szukam i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jest jeszcze jedna opcja duza dzialka i swoj las Generalnie ofert jest duzo ale opisy nie podaja czesto faktycznego stanu lub sa bardzo skromne ....a gdzie ten las.....tam gdzie tartak.....tak wiec ciagle szukam i szukam To powodzenia przy szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts