bryta 23.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zaklepujcie bo trzeba czekac 1,5 miesiaca Nawet dysperbity,papy rzadko sa do wziecia od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Bardzo droga z dnia na dzien jest stal i zaczyna brakowac szostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.03.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Małgolinka, zaklepujecie już materiały? Nie, jeszcze nie a Wy ?? Znalazłeś gdzieś BK w rozsądnej cenie ?? Nie, chyba weźmiemy ofertę budowy z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 24.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Nie wiem gdzie wy szukacie materialow na budowe ale bryta przesadza z brakiem dysperbitu czy innymi materialami.CASTORAMA zawalona pod sufit dysperbitem, papa,a ceny troche nizsze niz w hurtowniach.Nie panikujcie .Tu chyba wlasciciele hurtowni budowlanych nnapedzaja koniunkture.BK w Dolujach jest do nabycia po 8 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Nie wiem gdzie wy szukacie materialow na budowe ale bryta przesadza z brakiem dysperbitu czy innymi materialami.CASTORAMA zawalona pod sufit dysperbitem, papa,a ceny troche nizsze niz w hurtowniach.Nie panikujcie .Tu chyba wlasciciele hurtowni budowlanych nnapedzaja koniunkture.BK w Dolujach jest do nabycia po 8 zl. To po ile jest tam dysperbit i jaka papa chetnie bym sie dowiedziala Co do materialow to zaczynaja miec opoznienia przynajmiej tak jest z Ytongiem i nie jest to wina hurtowni W Castoramie nie wszystko jest tanio sprawdzalam ceny przed kupnem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 24.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dysperbit 20 kg kosztuje 52zl a papa wierzchniego krycia nadajaca vsie na izolacje pozioma za 15m2 54zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Za dysperbit ale 2 tygodnie temu placilam po 45 zl tego troche sie zuzywa z kolei jesli jet to zwykla papa to drogo jesli modyfikowana V60 S30 to za tania cena . Chyba ze tak tanio ja sprzedaja tylko w papach koszty sa bardzo rozne. Co do BK 8 zl za jakiego producenta gladki czy P+W i ile za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam i odrazu nie naśmiewam sie z co niektórych to tak było by nieładnie z mojej strony jak ktoś mi próbował zarzucic ale przyjdą takie czasy (mam nadzieje) ze ludziska pójda na kompromis i powstanie więcej szkieletów (bo to i taniej a komfort mieszkania prawie a może i lepszy mieszkać w takim drewnianym BUNKIERKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Za dysperbit ale 2 tygodnie temu placilam po 45 zl tego troche sie zuzywa z kolei jesli jet to zwykla papa to drogo jesli modyfikowana V60 S30 to za tania cena . Chyba ze tak tanio ja sprzedaja tylko w papach koszty sa bardzo rozne. Co do BK 8 zl za jakiego producenta gladki czy P+W i ile za transport Hej Bryta, podesłałem zapytanie na mail'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 25.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam Kto z Was ma działkę w Dobrej Szczecińskiej w okolicach ul. Lawendowej i Storczykowej kupionej od Agro-westu?Jak przebiega tam proces uzbrajania działek? Czy są jakieś problemy? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Za dysperbit ale 2 tygodnie temu placilam po 45 zl tego troche sie zuzywa z kolei jesli jet to zwykla papa to drogo jesli modyfikowana V60 S30 to za tania cena . Chyba ze tak tanio ja sprzedaja tylko w papach koszty sa bardzo rozne. Co do BK 8 zl za jakiego producenta gladki czy P+W i ile za transport Hej Bryta, podesłałem zapytanie na mail'a. Odpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Za dysperbit ale 2 tygodnie temu placilam po 45 zl tego troche sie zuzywa z kolei jesli jet to zwykla papa to drogo jesli modyfikowana V60 S30 to za tania cena . Chyba ze tak tanio ja sprzedaja tylko w papach koszty sa bardzo rozne. Co do BK 8 zl za jakiego producenta gladki czy P+W i ile za transport Hej Bryta, podesłałem zapytanie na mail'a. Odpisalam Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 25.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam niedzielnie. Jesli ktoś potrzebuje geologa to podaje namiary:Anna Wojtuszkiewicz tel: 601/754642Pani opracowuje dokumentację w tydzień (3 odwierty na głębokości 3,5m). Mieszka w Wołczkowie więc szczegolnie polecam budującym z gminy Dobra.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.03.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam Witam niedzielnie. Jesli ktoś potrzebuje geologa to podaje namiary: Anna Wojtuszkiewicz tel: 601/754642 Pani opracowuje dokumentację w tydzień (3 odwierty na głębokości 3,5m). Mieszka w Wołczkowie więc szczegolnie polecam budującym z gminy Dobra. pozdr. A mozesz okreslic o ile twoj portfel zrobil sie szczuplejszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 25.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam niedzielnie. Jesli ktoś potrzebuje geologa to podaje namiary: Anna Wojtuszkiewicz tel: 601/754642 Pani opracowuje dokumentację w tydzień (3 odwierty na głębokości 3,5m). Mieszka w Wołczkowie więc szczegolnie polecam budującym z gminy Dobra. pozdr. również korzystaliśmy z usług tej pani, poszło sprawnie i sympatycznie (4 odwierty 4m i też kilka dni trwało oczekiwanie na raport) - kwoty nie pamiętam już, a nie mam jak teraz sprawdzić, ale po targu była trochę poniżej średniej pzdr, KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 25.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam Witam niedzielnie. Jesli ktoś potrzebuje geologa to podaje namiary: Anna Wojtuszkiewicz tel: 601/754642 Pani opracowuje dokumentację w tydzień (3 odwierty na głębokości 3,5m). Mieszka w Wołczkowie więc szczegolnie polecam budującym z gminy Dobra. pozdr. A mozesz okreslic o ile twoj portfel zrobil sie szczuplejszy ?? priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 26.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Kto z Was ma działkę w Dobrej Szczecińskiej w okolicach ul. Lawendowej i Storczykowej kupionej od Agro-westu? Jak przebiega tam proces uzbrajania działek? Czy są jakieś problemy? Z góry dziękuję za odpowiedź Witamy. Nie mamy pojęcia, gdzie są ulice Lawendowa i Storczykowa w Dobrej, ale kupiliśmy działkę od Agrowestu w październiku, ma być uzbrojona do końca czerwca 2007 i w sobotę z zadowoleniem stwierdziliśmy, że woda już jest Nie widać prac związanych z gazem i prądem, ale pewnie niedługo się zaczną bo wiosna przyszła Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 26.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Kto z Was ma działkę w Dobrej Szczecińskiej w okolicach ul. Lawendowej i Storczykowej kupionej od Agro-westu? Jak przebiega tam proces uzbrajania działek? Czy są jakieś problemy? Z góry dziękuję za odpowiedź Witamy. Nie mamy pojęcia, gdzie są ulice Lawendowa i Storczykowa w Dobrej, ale kupiliśmy działkę od Agrowestu w październiku, ma być uzbrojona do końca czerwca 2007 i w sobotę z zadowoleniem stwierdziliśmy, że woda już jest Nie widać prac związanych z gazem i prądem, ale pewnie niedługo się zaczną bo wiosna przyszła Pozdrawiamy. Te ulice są zaraz na wjeżdzie do Dobrej od strony Wołczkowa po lewej stronie. Doszły mnie słuchy, że prace związane z uzbrajaniem terenu zostały przerwane, ale to tylko słuchy więc pytam się. Oczek zajrzyj na priv wysłałem zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 26.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupkę Te ulice są zaraz na wjeżdzie do Dobrej od strony Wołczkowa po prawej stronie. Doszły mnie słuchy, że prace związane z uzbrajaniem terenu zostały przerwane, ale to tylko słuchy więc pytam się. Oczek zajrzyj na priv wysłałem zapytanie e_tomi po prawej stronie ?? A ja cały czas myślałam, że po lewej te wielkie pola na wjeździe A to gdzieś w las się wjeżdża ?? ... bo nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 26.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupkę Te ulice są zaraz na wjeżdzie do Dobrej od strony Wołczkowa po prawej stronie. Doszły mnie słuchy, że prace związane z uzbrajaniem terenu zostały przerwane, ale to tylko słuchy więc pytam się. Oczek zajrzyj na priv wysłałem zapytanie e_tomi po prawej stronie ?? A ja cały czas myślałam, że po lewej te wielkie pola na wjeździe A to gdzieś w las się wjeżdża ?? ... bo nie kojarzę sorki mój błąd Oczywiście po lewej stornie jadąc od Wołczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts