Małgolinka 18.04.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Bryta zaczęliście już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam,to ja - żeby nie było za cicho - powiem, iż dzis dostałem news'a od Pani, która prowadzi sprawę naszego pozwolenia w Starostwie. Z dniem dzisiejszym wszczyna proces procedury o pozwolenie (czy jakos tak). Czyli po miesiącu leżakowania wniosku coś się zaczęło dziać. Może nie będzie źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 18.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 witam.Ja jestem na etapie zasypywania fundamentow.Stal zbrojeniowa kupowalem w lutym w Dobrej na sportowej po 2,60kg.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Bryta zaczęliście już ?? Tak juz zaczelismy i tez przylacze wodociagowe a za tydzien prad Najbardziej martwi mnie ze zostalo nie duzo przy fundamentach a ytong jeszcze nie doszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 19.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Oooo fajowo... też bym już chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 20.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich zaczynajacych budowniczych, zostało mi ponad 6 palet ceramiki Poroton 24 Roben i chętnie sprzedam.Zainteresowanych proszę o kontakt p.w. Pozdrawiam pandusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich z mojego (budowlanego) rocznika, Powoli zamierzam organizować plac budowy. W związku z czym poszukuję kilku rzeczy: 1. Ogrodzenie: słupki drewniane (chyba jakieś 10-15 cm średnicy) 25 szt. oraz siatka leśna z 75 m - gdzie kupic najtaniej? ! Moze ktoś ma wypożyczyć/sprzedać dołownik? 2. Kibelek, ustęp, sławojka czy inna ciekawie brzmiaca nazwa tego niezastąpionego na budowie urządzenia . Klepać z desek, kupić, kupic/wydzierżawić Toi-toi'a? Jaki sposób najtańszy? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i pamietajcie, że miejsce przeznaczenia to Kliniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 22.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Maggie, keram8 dziękuje Wam za informacje o stali. Ja znalazłem również na Pomorskiej - Centrostal. Wysłałem zapytanie mailem - błyskawiczna odpowiedź i jasne warunki. Generalnie jak widzę 2.60 / kg to standartowa cena. Już jutro będę chyba zamawiał choć moja ekipa lekko mnie zwodzi i nie wiem kiedy prawdziwy start nastąpi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TO-SIA 23.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A ja się witam po dłuższej przerwie... Jelik, zaglądasz tu czasami? Właściciel gruntu w Kobylance, z którego miały powstać nasze działki, "rozmyślił się"!! Wywindował cenę i zastanawia się, czy jeszcze jej nie podnieść, i czy w ogóle nie wstrzymać się ze sprzedażą "na później". Paranoja jakaś. Jesteśmy w punkcie wyjścia, tylko ceny nam uciekły dalej niż te trzy miesiące temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Maggie, keram8 dziękuje Wam za informacje o stali. Ja znalazłem również na Pomorskiej - Centrostal. Wysłałem zapytanie mailem - błyskawiczna odpowiedź i jasne warunki. Generalnie jak widzę 2.60 / kg to standartowa cena. Już jutro będę chyba zamawiał choć moja ekipa lekko mnie zwodzi i nie wiem kiedy prawdziwy start nastąpi. Pozdrawiam Zobacz na hurtostalu i w Felmaxie ja placilam po 2,39 oprocz chyba 10 mmale to bylo z3 tyg temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A ja się witam po dłuższej przerwie... Jelik, zaglądasz tu czasami? Właściciel gruntu w Kobylance, z którego miały powstać nasze działki, "rozmyślił się"!! Wywindował cenę i zastanawia się, czy jeszcze jej nie podnieść, i czy w ogóle nie wstrzymać się ze sprzedażą "na później". Paranoja jakaś. Jesteśmy w punkcie wyjścia, tylko ceny nam uciekły dalej niż te trzy miesiące temu A po ile teraz chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam grupkę A ja się witam po dłuższej przerwie... Jelik, zaglądasz tu czasami? Właściciel gruntu w Kobylance, z którego miały powstać nasze działki, "rozmyślił się"!! Wywindował cenę i zastanawia się, czy jeszcze jej nie podnieść, i czy w ogóle nie wstrzymać się ze sprzedażą "na później". Paranoja jakaś. Jesteśmy w punkcie wyjścia, tylko ceny nam uciekły dalej niż te trzy miesiące temu TO-SIA ale .... z tego gościa... a nie mieliście umowy przedwstępnej ?? Może nie tak łatwo uda mu się wykręcić Jakby co to zapraszam do nas.. piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TO-SIA 23.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Bryta - on się nie może zdecydować ile chce... Było 95 zł/m (w tym czasie w Dobrej były po 150 i zrezygnowaliśmy bo dla nas za drogo). Teraz mówił, że 130, a może poczeka i weźmie 160; albo sprzeda jak uzbroi i liczy na 200-250 za metr. Ludzie normalnie powariowali. Małgolinka - mieliśmy umowę rezerwacyjną w biurze nieruchomości. Przedwstępnej nie można było, dopiero w czerwcu, bo wtedy działki miały być uzbrojone i miały być wydane warunki zabudowy. Właściciele biura wściekli na faceta dzisiaj obdzwaniali klientów.A niech mu bokiem wyjdzie. 200 zł za metr 40 minut od Szczecina - zostanie z całym polem niesprzedanym, to zobaczy!A Łęgi też ładne, ale Kobylanka piękniejsza, poza tym jedna z najbogatszych gmin w Polsce (!), no a lasy sosnowe bezpieczne dla moich alergików. Byłyby, gdyby były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 U mnie na Wielgowie za uzbrojone tez juz wlasciciel chce cos 140 albo 150 i ponoc zapisuje klientow w zeszyt bo nie chce za duzo sprzedawac Porobilo sie z tymi dzialkami jak ja dwa lata temu jezdzilam to dobra byla po 75 za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jeszcze w tamtym roku w lipcu w Dobrej były po 70zł/mkw teraz 200zł/mkw To-SIA no co Ty Łęgi ładniejsze niż Kobylanka ....... przynajmniej tam gdzie my mamy działeczkę Jak chcesz bogatą gminę to do Drawska i Kalisza Pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jeszcze w tamtym roku w lipcu w Dobrej były po 70zł/mkw teraz 200zł/mkw To-SIA no co Ty Łęgi ładniejsze niż Kobylanka ....... przynajmniej tam gdzie my mamy działeczkę Jak chcesz bogatą gminę to do Drawska i Kalisza Pomorskiego Witam wszystkich, Pamietam, rok temu, w lutym dzwoniłem do faceta z Agrowestu i wołał 70zl/mkw. Trza było brać - nawet na kredyt. Teraz bym sprzedał i miał rekompensate za podwyzke cen materiałów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jeszcze w tamtym roku w lipcu w Dobrej były po 70zł/mkw teraz 200zł/mkw To-SIA no co Ty Łęgi ładniejsze niż Kobylanka ....... przynajmniej tam gdzie my mamy działeczkę Jak chcesz bogatą gminę to do Drawska i Kalisza Pomorskiego Witam wszystkich, Pamietam, rok temu, w lutym dzwoniłem do faceta z Agrowestu i wołał 70zl/mkw. Trza było brać - nawet na kredyt. Teraz bym sprzedał i miał rekompensate za podwyzke cen materiałów ... M3 mądry Polak po... w tamtym roku w Łęgach rolne były po 10zł/mkw teraz sprzedają po 50zł/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 25.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Grupę.Bardzo rzadko z Wami rozmawiam, ale dzisiaj muszę się pochwalić.DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!Wniosek był złożony w Starostwie w Policach 08.03.07 Małgolinka, a ty przypadkiem z okolic Kalisza Pomorskiego pochodzisz? Bo ja z Kalisza Pom. jestem. Tam teraz jak w kurorcie, ale pracy nie ma i na wygnaniu mi przyszło mieszkać. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Grupę. Bardzo rzadko z Wami rozmawiam, ale dzisiaj muszę się pochwalić. DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!Wniosek był złożony w Starostwie w Policach 08.03.07 Małgolinka, a ty przypadkiem z okolic Kalisza Pomorskiego pochodzisz? Bo ja z Kalisza Pom. jestem. Tam teraz jak w kurorcie, ale pracy nie ma i na wygnaniu mi przyszło mieszkać. Pozdrawiam Wszystkich. Ewek gratulacje !!! To kiedy zaczynacie ?? Nie, jestem szczecinianką .... a w Kaliszu przez kilka lat obsługiwałam jedną firmę... lubiłam tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Grupę. Bardzo rzadko z Wami rozmawiam, ale dzisiaj muszę się pochwalić. DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!Wniosek był złożony w Starostwie w Policach 08.03.07 Małgolinka, a ty przypadkiem z okolic Kalisza Pomorskiego pochodzisz? Bo ja z Kalisza Pom. jestem. Tam teraz jak w kurorcie, ale pracy nie ma i na wygnaniu mi przyszło mieszkać. Pozdrawiam Wszystkich. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts