matam 26.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Witam Grupę. Bardzo rzadko z Wami rozmawiam, ale dzisiaj muszę się pochwalić. DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!Wniosek był złożony w Starostwie w Policach 08.03.07 Małgolinka, a ty przypadkiem z okolic Kalisza Pomorskiego pochodzisz? Bo ja z Kalisza Pom. jestem. Tam teraz jak w kurorcie, ale pracy nie ma i na wygnaniu mi przyszło mieszkać. Pozdrawiam Wszystkich. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike21pl 26.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Hej O masz! A co to jest wymiana gruntu i po co? Jak masz słaby grunt to musisz wymienić ... cała filozofia Weź geologa zanim kupisz tą działkę Zgadzam się. W razie czego cennik badań geotechnicznych jest na tej stronce: badania gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 26.04.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich.Dziękuję za gratulacje. Zaczynamy jak tylko pozwolenie się uprawomocni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 26.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja też przyłączam się do gratulacji z odrobiną zazdrości.My dopiero wczoraj oddaliśmy projekt do adaptacji.No i czekamy,ale pocieszyło mnie ,że pozwolenia w Policach dają szybciej niż w przepisachTo może uda mi sie ruszyć w sierpniu...Rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Dziękuję za gratulacje. Zaczynamy jak tylko pozwolenie się uprawomocni. Pozdrawiam. Tak na marginesie czy musieliscie donosic jakies dokumenty i wogole ile to wszystko trwalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noa0 27.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam. Zostało mi ok. 1oo pustaków teriwy BIS po starej cenie. Może ktoś reflektuje, W Szczecinie trudno ją dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Podaje dla wszystkich zainteresowanych:siatka leśna (producent na "B") h=1,50, rolka 50 mb = PLN 137,- w Castoramie dziś kupowałem. Sprawdzałem u innych sprzedawców:Karo Goleniów = PLN 215/50mSiatki na Rmarskiej w Podjuchach - PLN 215/50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jip 03.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witam,kto wie gdzie w szczecinie można kupić pustaki szalunkowe ok. 38 cm szerokości ??? komuś się udało?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 09.05.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 cos mi sie wydaje ze ta grupa umrze smiercia naturalna.wszyscy przeszli do grupy szczecinskiej.a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 cos mi sie wydaje ze ta grupa umrze smiercia naturalna.wszyscy przeszli do grupy szczecinskiej.a szkoda. Kurka, ja bym nie chciał coby tak się stało. Problem w tym, że tam więcej osób ma doswiadczenie, z którego warto czerpać. Poza tym - na razie jeszcze mało się u mnie dzieje. Po trzecie: nie chce się 2 razy pisać tego samego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 09.05.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Żyjemy, żyjemy Tylko nic się na razie nie dzieje to i pisać nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 10.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 my też jesteśmy i żyjemy, jestem na etapie poznawania wszystkiego co się tyczy budowy, tzn czytam i czytam i już głowę mam wielką jak arbuz...a co będzie jak zaczniemy się budować? no i za tydzień działeczka będzie już NASZA!!! kredycik załatwiony, tylko notariusz i ................ jazda siać buraki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.05.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 cos mi sie wydaje ze ta grupa umrze smiercia naturalna.wszyscy przeszli do grupy szczecinskiej.a szkoda. ja podczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 10.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wczesniej zameldowalam sie na głownym watku szczecinskim, ale tutaj mi blizej Tam poruszane sa tematy MOCNO dla mnie zaawansowane Natomiast my jestesmy na etapie czekania decyzji o przyznaniu kredytu, papiery poszly w poniedzialek, ciekawe ile poczekamy? A kupilismy dzialeczke w Dobrej kolo boiska i BARDZO chcialabym, zebysmy zaczeli jeszcze w tym roku. Ile srednio czeka sie teraz w bankach na decyzje? Do 30 maja musimy podpisac umowe koncowa sprzedazy... Pozdrawiam goraco, choc za oknem jakas burza Marta z rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 10.05.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wczesniej zameldowalam sie na głownym watku szczecinskim, ale tutaj mi blizej Tam poruszane sa tematy MOCNO dla mnie zaawansowane Natomiast my jestesmy na etapie czekania decyzji o przyznaniu kredytu, papiery poszly w poniedzialek, ciekawe ile poczekamy? A kupilismy dzialeczke w Dobrej kolo boiska i BARDZO chcialabym, zebysmy zaczeli jeszcze w tym roku. Ile srednio czeka sie teraz w bankach na decyzje? Do 30 maja musimy podpisac umowe koncowa sprzedazy... Pozdrawiam goraco, choc za oknem jakas burza Marta z rodzinka Witam sasiadow. Kupowalas na wtornym rynku ?? I w jakim miejscu znajduje sie Twoja dzialka. Chodzi mi o to ktora uliczka na osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 10.05.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ciesze sie ze cos sie ruszylo w naszej grupie.Ja jestem na etapie murowania scian tzn. klejenia, a ze robie to sam to pomalutku pomalutku pnie sie do gory.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ciesze sie ze cos sie ruszylo w naszej grupie.Ja jestem na etapie murowania scian tzn. klejenia, a ze robie to sam to pomalutku pomalutku pnie sie do gory.Pozdrawiam Sam robisz!? Fiu, fiu - uznanie!!! Z czego budujesz? Jesli z BK to ... gdzie kupiłeś i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 10.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wczesniej zameldowalam sie na głownym watku szczecinskim, ale tutaj mi blizej Tam poruszane sa tematy MOCNO dla mnie zaawansowane Natomiast my jestesmy na etapie czekania decyzji o przyznaniu kredytu, papiery poszly w poniedzialek, ciekawe ile poczekamy? A kupilismy dzialeczke w Dobrej kolo boiska i BARDZO chcialabym, zebysmy zaczeli jeszcze w tym roku. Ile srednio czeka sie teraz w bankach na decyzje? Do 30 maja musimy podpisac umowe koncowa sprzedazy... Pozdrawiam goraco, choc za oknem jakas burza Marta z rodzinka witaj...my z rodzinką czekaliśmy na kredyt w KB ok. 1 m-ca, tyle się ponoć czeka, najbardziej mnie dziwi ciągłe dokładanie wymagań a to taki papierek a to taki i w zasadzie myślimy, że już wszystko mamy a tu pani jeszcze pojedzie i załatwi, a to zaświadczenie o niezaleganiu z podatkami ( na które czeka się 7 dni roboczych ) a to jeszcze coś...no i tak czas leci, my kupujemy działeczkę w Siadle Górnym i w policki powiecie ponoć będziemy a w gminie Kołbaskowo, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 10.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ciesze sie ze cos sie ruszylo w naszej grupie.Ja jestem na etapie murowania scian tzn. klejenia, a ze robie to sam to pomalutku pomalutku pnie sie do gory.Pozdrawiam Sam robisz!? Fiu, fiu - uznanie!!! Z czego budujesz? Jesli z BK to ... gdzie kupiłeś i za ile? Również podziwiam, skąd na to czasu bierzesz człowieku? Może to i dobry sposób...sam będę miał do siebie pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 10.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam grupkę Matam gratuluję !! Widzę, że projekcik już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts