Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

Witam

Witam Grupę.

Bardzo rzadko z Wami rozmawiam, ale dzisiaj muszę się pochwalić.

DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!Wniosek był złożony w Starostwie w Policach 08.03.07

Małgolinka, a ty przypadkiem z okolic Kalisza Pomorskiego pochodzisz? Bo ja z Kalisza Pom. jestem. Tam teraz jak w kurorcie, ale pracy nie ma i na wygnaniu mi przyszło mieszkać.

Pozdrawiam Wszystkich.

Gratki

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cos mi sie wydaje ze ta grupa umrze smiercia naturalna.wszyscy przeszli do grupy szczecinskiej.a szkoda. :cry:

Kurka, ja bym nie chciał coby tak się stało.

Problem w tym, że tam więcej osób ma doswiadczenie, z którego warto czerpać. Poza tym - na razie jeszcze mało się u mnie dzieje. Po trzecie: nie chce się 2 razy pisać tego samego :-) ...

:lol: my też jesteśmy i żyjemy, jestem na etapie poznawania wszystkiego co się tyczy budowy, tzn czytam i czytam i już głowę mam wielką jak arbuz...a co będzie jak zaczniemy się budować?

no i za tydzień działeczka będzie już NASZA!!! :lol: kredycik załatwiony, tylko notariusz i ................ jazda siać buraki!!! :wink:

Wczesniej zameldowalam sie na głownym watku szczecinskim, ale tutaj mi blizej :) Tam poruszane sa tematy MOCNO dla mnie zaawansowane :) Natomiast my jestesmy na etapie czekania decyzji o przyznaniu kredytu, papiery poszly w poniedzialek, ciekawe ile poczekamy? A kupilismy dzialeczke w Dobrej kolo boiska i BARDZO chcialabym, zebysmy zaczeli jeszcze w tym roku. Ile srednio czeka sie teraz w bankach na decyzje? Do 30 maja musimy podpisac umowe koncowa sprzedazy...

Pozdrawiam goraco, choc za oknem jakas burza :o

Marta z rodzinka

Wczesniej zameldowalam sie na głownym watku szczecinskim, ale tutaj mi blizej :) Tam poruszane sa tematy MOCNO dla mnie zaawansowane :) Natomiast my jestesmy na etapie czekania decyzji o przyznaniu kredytu, papiery poszly w poniedzialek, ciekawe ile poczekamy? A kupilismy dzialeczke w Dobrej kolo boiska i BARDZO chcialabym, zebysmy zaczeli jeszcze w tym roku. Ile srednio czeka sie teraz w bankach na decyzje? Do 30 maja musimy podpisac umowe koncowa sprzedazy...

Marta z rodzinka

Witam sasiadow. Kupowalas na wtornym rynku ?? I w jakim miejscu znajduje sie Twoja dzialka. Chodzi mi o to ktora uliczka na osiedlu.

ciesze sie ze cos sie ruszylo w naszej grupie.Ja jestem na etapie murowania scian tzn. klejenia, a ze robie to sam to pomalutku pomalutku pnie sie do gory.Pozdrawiam :)

Sam robisz!? Fiu, fiu - uznanie!!!

Z czego budujesz? Jesli z BK to ... gdzie kupiłeś i za ile? :-)

Marta z rodzinka

:lol: witaj...my z rodzinką czekaliśmy na kredyt w KB ok. 1 m-ca, tyle się ponoć czeka, najbardziej mnie dziwi ciągłe dokładanie wymagań a to taki papierek a to taki i w zasadzie myślimy, że już wszystko mamy a tu pani jeszcze pojedzie i załatwi, a to zaświadczenie o niezaleganiu z podatkami ( na które czeka się 7 dni roboczych ) a to jeszcze coś...no i tak czas leci,

my kupujemy działeczkę w Siadle Górnym i w policki powiecie ponoć będziemy a w gminie Kołbaskowo, nieźle :wink:

ciesze sie ze cos sie ruszylo w naszej grupie.Ja jestem na etapie murowania scian tzn. klejenia, a ze robie to sam to pomalutku pomalutku pnie sie do gory.Pozdrawiam :)

Sam robisz!? Fiu, fiu - uznanie!!!

Z czego budujesz? Jesli z BK to ... gdzie kupiłeś i za ile? :-)

Również podziwiam, skąd na to czasu bierzesz człowieku?

Może to i dobry sposób...sam będę miał do siebie pretensje :)