matam 10.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam grupkę Matam gratuluję !! Widzę, że projekcik już gotowy Spostrzegawcza jestes Koncepcja projektu zaakceptowana. Teraz wszystkie obliczenia, projekty przylaczy ZUD-y, wiec troche to potrwa. Ale rozklad pomieszczen juz sie nie powinien zmienic, ewentualnie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam grupkę Matam gratuluję !! Widzę, że projekcik już gotowy Małgolinka, a co u Ciebie? Nie piszesz, nie dzwonisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 10.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam grupkę Matam gratuluję !! Widzę, że projekcik już gotowy Małgolinka, a co u Ciebie? Nie piszesz, nie dzwonisz ? U nas ... nic Czekamy na pozwolenie i nic się nie dzieje ciekawego... A zaczynać chcemy pod koniec czerwca albo na początku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 10.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Grupę. matam - projekt do adaptacji daliśmy na początku lutego. Sami załatwiliśmy wcześniej warunki przyłączy mediów. Resztę załatwiał architekt w naszym imieniu. Od momentu złożenia wniosku w starostwie (08.03.07) nie chcieli już żadnych papierków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 10.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam i ja ja też myślalam, że zaczniemy budowę w 2007 roku, ale póki co nie mozemy kupić zadatkowanej dzialki, bo - geodeci jeszcze z działek nie wyszli - dwie działki kompletnie zmieniły swoje wielkości bo rzeczka na nich płynąca lekko poszła w inną stronę - i tak ciągle cóś... ale będę na bieżąco Was śledzić i oczywiście wiele się od Was uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 11.05.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 matam pochwal się projektem Wklej rzuty i elewacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 11.05.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 witam weekendowo.Buduje sam bo czasu mam duzo.Jestem na utrzymaniu zony.buduje z BK SOLBET.kupilem w lutym po 7,60 brutto w REALBUDZIE.Klej po 16 za worek 25 kg.I tak pomalu pomalu mury pna sie do gory.Dzis przeszkodzil mi deszcz.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 11.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam sasiadow. Kupowalas na wtornym rynku ?? I w jakim miejscu znajduje sie Twoja dzialka. Chodzi mi o to ktora uliczka na osiedlu. Tak kupilismy od kogos, nie z agrowestu. Dzialka jest narozna na Konwaliowej zaraz jak sie wjezdza w uliczke, nie jest kwadratowa, ale mojemu mezowi bardzo sie spodobala i tak zostalo . Milo, ze ktos jeszcze jest tutaj z tamtych stron Prosilabym na namiar na dobrego geodete, gdzies tutaj ktos zachwalal, ale juz nie pamietam kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 matam pochwal się projektem Wklej rzuty i elewacje... Zgodnie z prosba http://picasaweb.google.pl/matamowo/ Z czasem usune rzuty bo tak bezpieczeniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam sasiadow. Kupowalas na wtornym rynku ?? I w jakim miejscu znajduje sie Twoja dzialka. Chodzi mi o to ktora uliczka na osiedlu. Tak kupilismy od kogos, nie z agrowestu. Dzialka jest narozna na Konwaliowej zaraz jak sie wjezdza w uliczke, nie jest kwadratowa, ale mojemu mezowi bardzo sie spodobala i tak zostalo . Milo, ze ktos jeszcze jest tutaj z tamtych stron Prosilabym na namiar na dobrego geodete, gdzies tutaj ktos zachwalal, ale juz nie pamietam kto spojrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 11.05.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 matam pochwal się projektem Wklej rzuty i elewacje... Zgodnie z prosba http://picasaweb.google.pl/matamowo/ Z czasem usune rzuty bo tak bezpieczeniej. Super domek Spory .. ile metrów wyszło ?? Widzę, że lubicie myć okna .... sporo połaciówek daliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.05.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 matam pochwal się projektem Wklej rzuty i elewacje... Zgodnie z prosba http://picasaweb.google.pl/matamowo/ Z czasem usune rzuty bo tak bezpieczeniej. Super domek Spory .. ile metrów wyszło ?? Widzę, że lubicie myć okna .... sporo połaciówek daliście... 166 m2 bez garazu i pomieszcenia gospodarczego przy garazu. Z tego mozna odliczyc jeszcze kilkanascie metrow jakby liczyc tylko uzytkowa. Polaciowek chcemy mniej. Co do mycia to zonka mowi ze maz ma wprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 13.05.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 matam - super ładny dom - wcale nie za duży a kto Wam projektował? jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 matam - super ładny dom - wcale nie za duży a kto Wam projektował? jeśli to nie tajemnica Projekt jeszcze nie skonczny, to jest koncepcja. Projketowala jedna osob z listy. Jezeli interesuje to moge na priv dac. Nie pytalem sie jeszcze o zgode na pochwale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 13.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 matam - przyznam szczerze, że najbardziej interesuja mnie ceny wykonania proketu... bo ja mam niby wybrany, ale trochę dużo byśmy chcieli w nim zmiecić... wiec teraz trzeba policzyć co będzie bardziej ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 meggys priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 13.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 matam - dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam śpiącą grupkę 166 m2 bez garazu i pomieszcenia gospodarczego przy garazu. Z tego mozna odliczyc jeszcze kilkanascie metrow jakby liczyc tylko uzytkowa. Polaciowek chcemy mniej. Co do mycia to zonka mowi ze maz ma wprawe Matam to taki akurat domek Mi też jakbym nie liczyła to zakładając odpowiednią ilość pomieszczeń oraz ich wielkość zawsze wychodziło ok. 160-170 metrów A połaciówek to sporo macie szczególnie, że dach dwuspadowy.... a jak macie usytuowaną działkę względem kierunków świata ?? Ja muszę w końcu pokazać Wam jak przerobiliśmy naszego Groszka Zaraz powrzucam na serwer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dawaj, Malgolinko Uwielbiam ogladac rzuty Madaszka, a ktora narozna? Po prawej czy po lewej jak sie wjezdza? Mysmy se ostatnio omal nie zakopali przy Konwaliowej wlasnie. Prawdziwe Camel-Trophy Musze przyznac, ze nazwy uliczek sa w tym rejonie SLICZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Za dużo nie zmieniliśmy... największą zmianą było odsunięcie garażu od domu i przerobienie jego dachu... No to proszę bardzo http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Elewacja1.jpg http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Elewacja2.jpg http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Elewacja3.jpg http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Elewacja4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts