azalka 15.05.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Okna tez dorobiliscie chyba, prawda?A czy ten garaz jest przejezdny "na wylot"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Okien nie dorabialiśmy - tylko jedno tarasowe zamieniliśmy na normalne okno... reszta bez zmian. Garaż nie jest przejezdny na wylot jest tylko odsunięty... i dzięki temu pomiędzy garażem i domem powstała wiata Zależało mi na takim zadaszonym kawałku bo nie będę przecież co chwilę otwierać garażu żeby rzucić rowerek albo inną hulajnogę Zostawiliśmy tzw. "brudne wejście" do domu z kotłowni - byłe przejście do garażu... Wklejam jeszcze rzut parteru.... http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Rzut_parteru.jpg Azalka my mamy Groszka 3 - jest to największy z Groszków i trochę się od nich różni - ma rzeczywiście więcej okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.05.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 A połaciówek to sporo macie szczególnie, że dach dwuspadowy.... a jak macie usytuowaną działkę względem kierunków świata ?? Wjazd od zachodu, stad takie usytuowanie salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Okien nie dorabialiśmy - tylko jedno tarasowe zamieniliśmy na normalne okno... reszta bez zmian. Garaż nie jest przejezdny na wylot jest tylko odsunięty... i dzięki temu pomiędzy garażem i domem powstała wiata Zależało mi na takim zadaszonym kawałku bo nie będę przecież co chwilę otwierać garażu żeby rzucić rowerek albo inną hulajnogę Zostawiliśmy tzw. "brudne wejście" do domu z kotłowni - byłe przejście do garażu... Wklejam jeszcze rzut parteru.... http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Rzut_parteru.jpg Azalka my mamy Groszka 3 - jest to największy z Groszków i trochę się od nich różni - ma rzeczywiście więcej okien... Swietny salon wydaje sie olbrzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 16.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 hej, witam grupkę po dłuższej przerwie i od razu się pochwalę naszym "zerem" (zdjęcie zrobione od tyłu przyszłego domku) http://images20.fotosik.pl/278/2f6351a07d36a00bmed.jpg Małgolinka, my też mamy wjazd od zachodu i podobnie rozplanowany parter (oczywiście po adaptacji parter wygląda trochę inaczej): http://www.dobredomy.pl/?id_project=34&infopage=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 hej, witam grupkę po dłuższej przerwie i od razu się pochwalę naszym "zerem" (zdjęcie zrobione od tyłu przyszłego domku) http://images20.fotosik.pl/278/2f6351a07d36a00bmed.jpg Małgolinka, my też mamy wjazd od zachodu i podobnie rozplanowany parter (oczywiście po adaptacji parter wygląda trochę inaczej): http://www.dobredomy.pl/?id_project=34&infopage=2 To cieszy jak juz cos zaczyna byc widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 17.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam wieczorowo... Chciałabym juz moc pokazywac takie same zdjecia, no cóz...wciaz czekamy na decyzje z banku, ponoc wniosek przechodzi przez kolejne komórki i jak na razie zawolali o jeden papier matam dziękuje za info, moze bedzie mi dane w niedalekim (mam nadzieje jak najszybszym) czasie skorzystanie z usług azalka po lewej , a teraz Konwaliowa wylozyli płytami Od momentu jak podjelismy decyzje o kupnie działki i budowie brak mi czasu Wciaz cos zalatwiamy, jesli tylko mam czas (niewiele tego) wlaze na forum i czytam, czytam, czytam...a to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 17.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Bryta salon ma 36 metrów (razem z jadalnią) - myślę, że będzie akurat... nie za duży nie za mały Aleksandra W. ale masz fajnie ... masz się czym chwalić... takie zero to nie jeden chciałby już mieć Madaszka na Konwaliowej to obok Szydasa chyba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 17.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Aleksanda W. niezle to Twoje zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Szydas to Kameliowa. Ale dosyc blisko. Jazda tam byla straszna - my mamy bardzo nisko zawieszone autko i w chmurach kurzu tempie zolwika turlalismy sie we skwarze lejacym sie z nieba... Ale jak juz jest drozka to super. Swoja droga, Madaszko, bardzo sympatyczne miejsce znalazlas!. Tam glebiej juz nie jest tak fajnie. Aleksandra W. - stan zero stanem zero, ale jaka dzialka piekna! Nie zabuduja Wam widoku??? A my czekamy, czekamy... Niby w poniedzialek 2 banki maja dac wstepna odpowiedz, czymcie lapeczki!!! Jejku, do tego czasu zjem chyba wlasne obuwie zez nerwow!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 18.05.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Uff jakoś idzie ale @#$#@# mnie bierze jak widzę ceny i pogodę. Walka ciężka ale każdy bloczek w murze cieszy http://img187.imageshack.us/img187/1583/000357bs1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 18.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 witam witam podczytuję Was cichaczem od jakiegoś czasu... na "dużym Szczecinie" owszem fajnie sporo cennych informacji dla zaczynających...ale i tu całkiem sympatycznie bo większość na tym samym "początkowym wózku" jedzie więc nie przypuszczam coby wątek padł !! hmm...przy okazji... jest tu ktoś Wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.05.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam witam podczytuję Was cichaczem od jakiegoś czasu... na "dużym Szczecinie" owszem fajnie sporo cennych informacji dla zaczynających...ale i tu całkiem sympatycznie bo większość na tym samym "początkowym wózku" jedzie więc nie przypuszczam coby wątek padł !! hmm...przy okazji... jest tu ktoś Wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" Witaj, Na jakiej ulicy będziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroani 22.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam wszystkich!! Istnieje możliwość że niedługo będę miał zaszczyt się budować... i chciałem Was zapytać czy posiadacie jakies informacje o konkretnych ekipach budowlanych które zajmują się bodowaniem pod klucz w Szczecinie... i robią to solidnie... Bardzo proszę o jakies namiary... budować może się będę za 5-6 miesięcy ale dobrze by było mieć jakies namiary... Pozdrawiam i rzycze powodzenia w budowaniu!! P.S. Dodam że szukałem w działach grupa szczecińska lecz nie znalazłem namiarów... a pozatym tam jest ponad 900 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witaj Gdzie bedziesz sie budowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroani 22.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hej, To temat właściwie dość odległy te 5-6 miesięcy to tak różnie może być narazie się życie musi jakoś ułożyć choć może i też wcześniej... a jeżeli chodzi o miejsce to działka znajduje się w Przęsocinie. Ale zawsze jest dobrze mieć jakieś namiary bo kto wie... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 24.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam witam hmm...przy okazji... Jest tu ktoś wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" witaj, na jakiej ulicy będziesz budował? liliowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.05.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam witam hmm...przy okazji... jest tu ktoś Wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" Witaj, Na jakiej ulicy będziesz budował? LILIOWA Nie wiesz moze czy ludziska zaczęli się budować w okolicach ul. Salamandry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 24.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witaj, Na jakiej ulicy będziesz budował? LILIOWA Nie wiesz moze czy ludziska zaczęli się budować w okolicach ul. Salamandry? Przyznam szczerze. że nie wiem gdzie jest taka ulica...(chociaż dzwoni...dzwoni...) może jutro bądź w sobotę tam będziemy to zerknę i dam znać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.05.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja bylam na Salamandry jakies 3 tygodnie temu (Boze, jak tam pieknie!). Trzy domy stoja, sporo skrzynek i tyla. Tylko ta obwodnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts