Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Okien nie dorabialiśmy - tylko jedno tarasowe zamieniliśmy na normalne okno... reszta bez zmian.

Garaż nie jest przejezdny na wylot jest tylko odsunięty... i dzięki temu pomiędzy garażem i domem powstała wiata :) Zależało mi na takim zadaszonym kawałku bo nie będę przecież co chwilę otwierać garażu żeby rzucić rowerek albo inną hulajnogę :D Zostawiliśmy tzw. "brudne wejście" do domu z kotłowni - byłe przejście do garażu... Wklejam jeszcze rzut parteru....

http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Rzut_parteru.jpg

Azalka my mamy Groszka 3 - jest to największy z Groszków i trochę się od nich różni - ma rzeczywiście więcej okien...

Okien nie dorabialiśmy - tylko jedno tarasowe zamieniliśmy na normalne okno... reszta bez zmian.

Garaż nie jest przejezdny na wylot jest tylko odsunięty... i dzięki temu pomiędzy garażem i domem powstała wiata :) Zależało mi na takim zadaszonym kawałku bo nie będę przecież co chwilę otwierać garażu żeby rzucić rowerek albo inną hulajnogę :D Zostawiliśmy tzw. "brudne wejście" do domu z kotłowni - byłe przejście do garażu... Wklejam jeszcze rzut parteru....

http://www.zielony-slon.pl/images/Dom/Rzut_parteru.jpg

Azalka my mamy Groszka 3 - jest to największy z Groszków i trochę się od nich różni - ma rzeczywiście więcej okien...

Swietny salon wydaje sie olbrzymi

hej, witam grupkę po dłuższej przerwie i od razu się pochwalę naszym "zerem" :)

(zdjęcie zrobione od tyłu przyszłego domku)

http://images20.fotosik.pl/278/2f6351a07d36a00bmed.jpg

Małgolinka, my też mamy wjazd od zachodu i podobnie rozplanowany parter (oczywiście po adaptacji parter wygląda trochę inaczej):

http://www.dobredomy.pl/?id_project=34&infopage=2

hej, witam grupkę po dłuższej przerwie i od razu się pochwalę naszym "zerem" :)

(zdjęcie zrobione od tyłu przyszłego domku)

http://images20.fotosik.pl/278/2f6351a07d36a00bmed.jpg

Małgolinka, my też mamy wjazd od zachodu i podobnie rozplanowany parter (oczywiście po adaptacji parter wygląda trochę inaczej):

http://www.dobredomy.pl/?id_project=34&infopage=2

To cieszy jak juz cos zaczyna byc widoczne :D

Witam wieczorowo...

Chciałabym juz moc pokazywac takie same zdjecia, no cóz...wciaz czekamy na decyzje z banku, ponoc wniosek przechodzi przez kolejne komórki i jak na razie zawolali o jeden papier 8)

matam dziękuje za info, moze bedzie mi dane w niedalekim (mam nadzieje jak najszybszym) czasie skorzystanie z usług :)

azalka po lewej , a teraz Konwaliowa wylozyli płytami :)

Od momentu jak podjelismy decyzje o kupnie działki i budowie brak mi czasu :o Wciaz cos zalatwiamy, jesli tylko mam czas (niewiele tego) wlaze na forum i czytam, czytam, czytam...a to dopiero początek :roll: :lol:

Szydas to Kameliowa. Ale dosyc blisko. Jazda tam byla straszna - my mamy bardzo nisko zawieszone autko i w chmurach kurzu tempie zolwika turlalismy sie we skwarze lejacym sie z nieba...

Ale jak juz jest drozka to super. Swoja droga, Madaszko, bardzo sympatyczne miejsce znalazlas!. Tam glebiej juz nie jest tak fajnie.

Aleksandra W. - stan zero stanem zero, ale jaka dzialka piekna! ;) Nie zabuduja Wam widoku???

A my czekamy, czekamy... Niby w poniedzialek 2 banki maja dac wstepna odpowiedz, czymcie lapeczki!!!

Jejku, do tego czasu zjem chyba wlasne obuwie zez nerwow!...

witam witam :D

podczytuję Was cichaczem od jakiegoś czasu...

na "dużym Szczecinie" owszem fajnie sporo cennych informacji dla zaczynających...ale i tu całkiem sympatycznie bo większość na tym samym "początkowym wózku" jedzie :lol: więc nie przypuszczam coby wątek padł !!

hmm...przy okazji...

jest tu ktoś Wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" :(

podczytuję Was cichaczem od jakiegoś czasu...

na "dużym Szczecinie" owszem fajnie sporo cennych informacji dla zaczynających...ale i tu całkiem sympatycznie bo większość na tym samym "początkowym wózku" jedzie :lol: więc nie przypuszczam coby wątek padł !!

hmm...przy okazji...

jest tu ktoś Wołczkowa ?...przecież tam też się sporo buduje a jakoś nie wypatrzyłam żadnego "sąsiada" :(

Witaj,

Na jakiej ulicy będziesz budował?

Witam wszystkich!!

Istnieje możliwość że niedługo będę miał zaszczyt się budować... i chciałem Was zapytać czy posiadacie jakies informacje o konkretnych ekipach budowlanych które zajmują się bodowaniem pod klucz w Szczecinie... i robią to solidnie...

Bardzo proszę o jakies namiary... budować może się będę za 5-6 miesięcy ale dobrze by było mieć jakies namiary...

Pozdrawiam i rzycze powodzenia w budowaniu!!

P.S. Dodam że szukałem w działach grupa szczecińska lecz nie znalazłem namiarów... a pozatym tam jest ponad 900 postów...

Hej,

To temat właściwie dość odległy te 5-6 miesięcy to tak różnie może być narazie się życie musi jakoś ułożyć choć może i też wcześniej... a jeżeli chodzi o miejsce to działka znajduje się w Przęsocinie. Ale zawsze jest dobrze mieć jakieś namiary bo kto wie...

Pozdrowienia

hmm...przy okazji...

Witaj,

LILIOWA

Nie wiesz moze czy ludziska zaczęli się budować w okolicach ul. Salamandry?

Witaj,

LILIOWA

Nie wiesz moze czy ludziska zaczęli się budować w okolicach ul. Salamandry?

Przyznam szczerze. że nie wiem gdzie jest taka ulica...(chociaż dzwoni...dzwoni...) może jutro bądź w sobotę tam będziemy to zerknę i dam znać !