bryta 12.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hej, hej Widzę, że jakiś boom budowlany nastąpił w naszej grupie No to ja też się pochwalę dzisiaj architekt odebrał nasze pozwolenie na budowę .... jeszcze 2 tygodnie na uprawomocnienie i tydzień od zgłoszenia robót i można zaczynać zabawę... Pod koniec czerwca to będzie tu pewnie wrzało .... no chyba, że wszyscy będą tak zajęci, że nie będzie kiedy pisać .... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Niom witam wszystkich na tej nowej dla mnie stronce.Jesteście na topie więc poradźcie:potrzebuję usług mikroseta (z materiałem lub bez wsio ryba).Z jednym gadałam ale się urwał z choinki i chce ponad 90 zł (gdzie te czasy gdy płaciłam 10-15 zł)No więc czekam na pomocPzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 12.06.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hej, hej Widzę, że jakiś boom budowlany nastąpił w naszej grupie No to ja też się pochwalę dzisiaj architekt odebrał nasze pozwolenie na budowę .... jeszcze 2 tygodnie na uprawomocnienie i tydzień od zgłoszenia robót i można zaczynać zabawę... Pod koniec czerwca to będzie tu pewnie wrzało .... no chyba, że wszyscy będą tak zajęci, że nie będzie kiedy pisać .... hmmm chyba zazdroszczę tobie i innym co juz mają cokolwiek załatwione jutro jadę z teściem do starostwa do polic w sprawie zaakceptowania projektu naszego bliźniaka a swoją drogą na naszej działeczce jeden rolnik obiecał zabronować pole i nic, wyjechał i teraz trza szukać nowego, jeszcze kapusta na polu rośnie gdzie niegdzie, a chwastów po pas nawet z kosą nogi połamać sobie można, jak mąż będzie miał wolne ( w lipcu ) to przy dobrych wiatrach sam zdejmie humus koparką, ale najpierw pod garaż a potem pod bliźniaka. garaż ma być spory, tak byśmy mogli w nim zamieszkać na czas budowy http://www.projekty.muratordom.pl/garaz?IdProjektuG=33 pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 12.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Właśnie wróciłam z Gminy. Złożyłam wniosek o pozwolenie na szambo z obietnicą, że przyłączę się do kanalizacji, gdy będzie wybudowana. Od razu pisałam prośbę o przyspieszenie. Ma być na poniedziałek. Spytałam, czy już mam się zapisać do Pani Wójt żeby w razie braku zgody od razu monitować. Czekam więc na kolejny poniedziałek, a czas i pogoda uciekają.Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy nie zadzwonić do Gminy żeby jeszcze raz zapytać, czy nie da się szybciej. ____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hej, hej Widzę, że jakiś boom budowlany nastąpił w naszej grupie No to ja też się pochwalę dzisiaj architekt odebrał nasze pozwolenie na budowę .... jeszcze 2 tygodnie na uprawomocnienie i tydzień od zgłoszenia robót i można zaczynać zabawę... Pod koniec czerwca to będzie tu pewnie wrzało .... no chyba, że wszyscy będą tak zajęci, że nie będzie kiedy pisać .... Wielkie gratulacje. No to jak zaczniecie to przyjade zobaczyc te zachwalane Legi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 12.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mam gorącą prośbę, czy moglibyscie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. No taki, żeby solidny był i kasiorki za dużo nie kroił, bo jeden mnie wyrolował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 12.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hej, hej Wielkie gratulacje. No to jak zaczniecie to przyjade zobaczyc te zachwalane Legi Zapraszamy, zapraszamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 13.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 pobudka!!! Dziendoberek, jeszcze lyczek kawki i...do roboty Malgolinka GRATULACJE fl1 kurcze nam zrobil rzeczoznawca w ekspresowym tempie i nie zdarl tak bardzo, ale on wspolpracuje z firma doradcza przez ktora zalatwialismy kredyt. podpytam meza czy ma namiary, jak cos dam znac na priv. Ja jeszcze dzisiaj musze podskoczyc do Dobrej po warunki techniczne do odbioru sciekow, pozostale sa juz od wczoraj zlozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 13.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam gorącą prośbę, czy moglibyscie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. No taki, żeby solidny był i kasiorki za dużo nie kroił, bo jeden mnie wyrolował. witam ... my w tamtym roku w grudniu robiliśmy wycenę domu to nas kosztowało 800 zł ale ... cenę robił pod bank i uważamy że trochę zaniżona...teraz w maju robiliśmy wycenę gruntu, rzeczoznawca był z Kredyt Banku i skasował nas 400 zł i uważamy że jest ok, cena dobra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 13.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam środowo...trochę pochmurnie ale jest ok no i po sprawie, dzisiaj miałam jechać do starostwa ale są urlopy, trzeba czekać do następnego tygodnia...swoją drogą to chyba za szybko chcielibyśmy wszystko załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 13.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam środowo...trochę pochmurnie ale jest ok no i po sprawie, dzisiaj miałam jechać do starostwa ale są urlopy, trzeba czekać do następnego tygodnia...swoją drogą to chyba za szybko chcielibyśmy wszystko załatwić. Jak to są urlopy? Nikt nie pracuje? Starostwo w tym tygodniu nieczynne? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 13.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no raczej niee, może nie zaznaczyłam ale ten pan, który zajmuje się naszą sprawą ma urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 13.06.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam środowo...trochę pochmurnie ale jest ok no i po sprawie, dzisiaj miałam jechać do starostwa ale są urlopy, trzeba czekać do następnego tygodnia...swoją drogą to chyba za szybko chcielibyśmy wszystko załatwić. Jak to są urlopy? Nikt nie pracuje? Starostwo w tym tygodniu nieczynne? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Potwierdzam zaczal sie sezon urlopowy W banku przez 3 dni chodzilismy za papierkiem BARDZO PILNYM, bo osoba zajmujaca sie tym jest na urlopie do konca tygodnia. Skonczylo sie na pani naczelnik, ktora obiecala przyspieszyc sprawe i na szczescie dzisiaj papier byl gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 13.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam gorącą prośbę, czy moglibyscie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. No taki, żeby solidny był i kasiorki za dużo nie kroił, bo jeden mnie wyrolował. witam ... my w tamtym roku w grudniu robiliśmy wycenę domu to nas kosztowało 800 zł ale ... cenę robił pod bank i uważamy że trochę zaniżona...teraz w maju robiliśmy wycenę gruntu, rzeczoznawca był z Kredyt Banku i skasował nas 400 zł i uważamy że jest ok, cena dobra. Pozdrawiam Mogę prosić o namiary, o ile to nie był p. Urbański, bo ten mówiąc brzydko "olał" mnie. Umówił sie ze mną i zero odzewu, telefonów tez nie odbierał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam gorącą prośbę, czy moglibyscie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. No taki, żeby solidny był i kasiorki za dużo nie kroił, bo jeden mnie wyrolował. witam ... my w tamtym roku w grudniu robiliśmy wycenę domu to nas kosztowało 800 zł ale ... cenę robił pod bank i uważamy że trochę zaniżona...teraz w maju robiliśmy wycenę gruntu, rzeczoznawca był z Kredyt Banku i skasował nas 400 zł i uważamy że jest ok, cena dobra. Pozdrawiam Mogę prosić o namiary, o ile to nie był p. Urbański, bo ten mówiąc brzydko "olał" mnie. Umówił sie ze mną i zero odzewu, telefonów tez nie odbierał . Witam spojrz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek i cała reszta 14.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 fl 1 spójrz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 14.06.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Hejka! A mi wczoraj niespodziewanie przywieźli bloczki fundamentowe. Jeszcze jestem w szoku, ale się cieszę. Dziś wyprosiłam w Gminie pozwolenie na szambo. Ma być na jutro na 13-tą. Jeszcze w to nie wierzę. Pewnie uwierzę, jak będę miała w garści. Może wreszcie coś się ruszy i będę moła budować! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 15.06.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam piatkowo...nastroj wisielczy...powod...BANK Millenium Aleksandra widze, ze ruszasz juz pelna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.06.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Hejka! Życzę Wszystkim udanego piątku. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Aleksandra widze, ze ruszasz juz pelna para Bardzo bym chciała wreszcie ruszyć, tylko wciąż brak PnB. O 13-tej będę w Gminie po pozwolenie na szambo. Mam nadzieję, że już (dopiero) będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts