qqrq5 27.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 M3 jaki budujesz projekt?? nie wiem czy juz sie nie pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam, witam Trochę mnie nie było a tu taki ruch w interesie M3 gratuluję !!! To teraz życzę Ci M4 A my trochę wygrzaliśmy kości nad naszym polskim morzem i teraz z podwójną siłą działamy w sprawach budowlanych Mamy zacząć ok 20 lipca .... a dużo jeszcze do zrobienia Ja też poproszę o namiar na stolarza... a co... domu jeszcze nie mam ale kuchnię mogę już zacząć projektować Bryta idziesz jak burza... niedługo napiszesz, że przeprowadzka Bylo by swietnie swieta w swoim domku pomarzyc mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 27.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 M3 jaki budujesz projekt?? nie wiem czy juz sie nie pytałam A taki: http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w2712d.html z małymi przeróbkami: garaz z dwu na jedno stanowiskowy, lukarna wysunieta do plaszczyzny sciany frontowej, zwienczona malym balkonikiem oraz schody betonowe zamiast drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 27.06.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 M3 bardzo fajny projekt, metraz niewiele wiekszy od naszego domku (125m). Ja niestety nie bede miala spizarki kolo kuchni (a jest to b.dobre rozwiazanie) tylko jedno pomieszczenie gospodarcze gdzie m.in bedzie piec i zapewne bedzie sluzylo jako spizarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 27.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 M3 bardzo fajny projekt, metraz niewiele wiekszy od naszego domku (125m). Ja niestety nie bede miala spizarki kolo kuchni (a jest to b.dobre rozwiazanie) tylko jedno pomieszczenie gospodarcze gdzie m.in bedzie piec i zapewne bedzie sluzylo jako spizarnia. Dzieki, nam też sie spodobał. Troszke ten salon mało ustawny - krótka scianka pomiedzu krawedzia wykusza a sciana od tarasu. Ale to i tak był projekt najbardziej odpowiadający naszym wymaganiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.06.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Hejka, ale tu ruch!!! Dwa dni nie zaglądałam i przybyło mnóstwo postów. Strona się rozkręca. Super! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.06.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam Mam nadzieje, ze nik nie bedzie mial nic przeciwko jak dolacze do waszej grupy. Sluchajcie, mam pytanie co do ceny postawienia domu bez wiezby i dachu. Dom jest oczywiscie parterowy z adaptowanym poddaszem jakies 130m2w podstawie. Bardzo prosta konstrukcja w ksztalcie litery "L". dzisiaj gosc krzyknal 80000zl. mysle ze chlop troche oszalal. za same lawy i sciany fundamentowe zaspiewal cos kolo 25000. na poczatku muslalem, ze to jest cena z jego materialem, a potem wyszlo ze to za sama robocizne. Jak tak dalej pojdzie to chyba sam te fundamenty zrobie. Jak macie namiary na jakas dobra i nie droga ekipe to prosze o jakis telefon do nich. Pozdrawiam wszystkich Artur Witaj w Grupie! Ja płacę 60.000 zł za stan surowy zamknięty (300 zł/m2). Buduję z Ytonga. Twoja cena wydaje mi się za wysoka. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.06.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Walus 1 mam takie pytanko .Zauwazylam ze pod Szczecinem jest taniej .Stargardu nie znam .Sa tam moze jakies fajne salony kuchenne meblowe ,ze sprzetem Jeśli chodzi o meble to oczywiście np. Black Red White ale trzeba wydać 15tyś bez sprzętu. Co do sprzetu to u nas nie ma za wiele sklepów, cenowo jeszcze sie nie orientuję gdzie taniej. Na meble zdecyduje sie u stolarza. A masz namiary na jakiegos dobrego stolarza On robił kuchnie u moich koleżanek i sa zadowolone. Jednej w stylu nowoczesnym, drugiej dębową. Ta pierwsza zapłaciła 3,5tyś w bloku ta druga 9tyś w domku. Jak wkońcu wezme od niej namiary to przeslę ci obiecałam to tez maksiowi. Też bardzo proszę o te namiary. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 28.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam Juz czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 28.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hej, hej brygado M3 bardzo ładny jest Twój domek - czyli teraz Wasza lukarna wygląda mniej więcej tak jak w naszym groszku ... czy dobrze myślę ?? Aleksandra Ty już zaczęłaś ?? Ja już się gubię Pochwalę się i tutaj Dwa dni temu wywierciliśmy sami studnię - 8 metrową Szkoda nam było kasy na studniarza - koszt ogromny a woda potrzebna tylko do podlewania ogródka i początek budowy - potem będzie wodociąg - niedługo składamy papiery o pozwolenie na budowę wod-kanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 jeszcze jutro i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 28.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 M3, pytanie w zwiazku z Twoim projektem - jak on byl opracowany jakosciowo? Sa jakies babole, czy wszystko jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hejka, witam wszystkich i życzę udanego dnia! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Aleksandra Ty już zaczęłaś ?? Ja już się gubię Jeszcze nie, ale już wkrótce!!! Może dostanę dziś PnB!!! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Aleksandra Ty już zaczęłaś ?? Ja już się gubię Jeszcze nie, ale już wkrótce!!! Może dostanę dziś PnB!!! nasze tez juz prawie prawie jest byłam w pon w starostwie i Pan moje projekty miał juz na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 28.06.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Odnosnie studni to mam pytanko. Czy trzeba gdzies wystepowac, zeby moc zrobic studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 28.06.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hej, hej brygado M3 bardzo ładny jest Twój domek - czyli teraz Wasza lukarna wygląda mniej więcej tak jak w naszym groszku ... czy dobrze myślę ?? Aleksandra Ty już zaczęłaś ?? Ja już się gubię Pochwalę się i tutaj Dwa dni temu wywierciliśmy sami studnię - 8 metrową Szkoda nam było kasy na studniarza - koszt ogromny a woda potrzebna tylko do podlewania ogródka i początek budowy - potem będzie wodociąg - niedługo składamy papiery o pozwolenie na budowę wod-kanu Hmm, no ... podobnie będzie ale niedokładnie tak Raczej bardziej tak jak tu: http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 28.06.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 M3, pytanie w zwiazku z Twoim projektem - jak on byl opracowany jakosciowo? Sa jakies babole, czy wszystko jest ok? Nie mam zdania - nie czuję się kompetentny by ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 28.06.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Małgolinka,a czym wierciliście studnię i ile Wam to zajęło?Nio i jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 28.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Małgolinka,a czym wierciliście studnię i ile Wam to zajęło?Nio i jaki koszt? Dolaczam do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts