Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

M3, dziekuje :)Wlasnie kcem prosty, najprosciejszy z mozliwych!

Jakbys mi jeszcze tylko zdradzil, jaka wysokosc maja scianki kolankowe ...

A wogole to dziendoberek wsystkim.

Tak mnie boli od wczoraj glowa, ze chyba oszaleje :(

Dzieńdoberek!

Azalka,

wysokość ścianek kolankowych:

* od strony ogrodu: 120 cm

* od strony frontu: 46 cm (z tej strony jest lukarna - po zmianie projektu -zwieńczona balkonikiem nad wejściem do domu, poza tym będzie też ścianka ryglowa, która będzie stanowiła ścianę więc i z tej strony będzie wysokość 120 cm.

Trochę to trudne to opisania słowami (a miał byc prosty projekt :-) ) ale tak jest :-)

To ja tez sie przywitam :)

Kurcze okazuje sie, ze mamy juz wszytskie warunki tech. tylko nie z Dobrej odnosnie kanalizacji i deszczowki, pani odeslala mnie na za dwa tygodnie, bo teraz robia wnioski z maja :roll: To myslalam, ze gorzej bedzie w Enei, a tutaj w Dobrej mi stopuja.

Chcielismy zlozyc wszystko do architekta przed urlopem, ale cos nie bardzo sie na to zanosi.

To ja tez sie przywitam :)

Kurcze okazuje sie, ze mamy juz wszytskie warunki tech. tylko nie z Dobrej odnosnie kanalizacji i deszczowki, pani odeslala mnie na za dwa tygodnie, bo teraz robia wnioski z maja :roll: To myslalam, ze gorzej bedzie w Enei, a tutaj w Dobrej mi stopuja.

Chcielismy zlozyc wszystko do architekta przed urlopem, ale cos nie bardzo sie na to zanosi.

Spróbuj Ją trochę ponachodzić, dzwoń i proś. Nie daj o sobie zapomnieć. Już to przerabiałam (dałam się złapać na miły uśmiech). Nie daj się zbyć. Znajdź jakiś sensowny powód, który nie pozwala Ci czekać. Zawsze bądź miła.

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam :)

To prawda... trzeba się przypominać i to ciągle :roll: Ja wczoraj myślałam, że padnę :lol: W połowie kwietnia wystąpiłam o imienne warunki na wodę i kanalizę - miałam grupowe ale tak na wszelki wypadek jakby ktoś w starostwie chciał się przyczepić złożyłam o wydanie imiennych, czyli przepisanie tych co miałam tylko z moim nazwiskiem - wczoraj je dostałam :o :lol: :lol: :lol: Miały być za dwa tygodnie.... ja nie naciskałam bo nikt się nie czepiał :D

Moja dzisiejsza rozmowa z pania od wodociagow tez byla mocna. Pytam sie pania czy sa juz moze warunki, bo skladalam 3 tyg. temu, a pani mi na to, ze na pewno nie ma. Poniewaz w Enei okazalo sie, ze byly juz warunki o ktore wystepowal jeszcze Agrowest i teraz gosciu powiedzial, ze tylko przepisze o to samo spytalam sie pania (moze ta sama sytuacja), ale pani na to ze i tak musze czekac. Ale od slowa do slowa pani spytala sie o nazwisko i powiedziala, ze w sumie to sprawdzi i...BYLY juz :o :lol: Myslalam, ze padne. Oczywiscie usmiech nie schodzil mi z twarzy i przymilna bylam, ze ojoj :p