Aleksandra M05a 01.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Hejka ! Witam w niedzielny poranek i dobrego humorku życzę. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 01.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 M3, dziekuje Wlasnie kcem prosty, najprosciejszy z mozliwych! Jakbys mi jeszcze tylko zdradzil, jaka wysokosc maja scianki kolankowe ... A wogole to dziendoberek wsystkim. Tak mnie boli od wczoraj glowa, ze chyba oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 M3, dziekuje Wlasnie kcem prosty, najprosciejszy z mozliwych! Jakbys mi jeszcze tylko zdradzil, jaka wysokosc maja scianki kolankowe ... A wogole to dziendoberek wsystkim. Tak mnie boli od wczoraj glowa, ze chyba oszaleje Dzieńdoberek! Azalka, wysokość ścianek kolankowych: * od strony ogrodu: 120 cm * od strony frontu: 46 cm (z tej strony jest lukarna - po zmianie projektu -zwieńczona balkonikiem nad wejściem do domu, poza tym będzie też ścianka ryglowa, która będzie stanowiła ścianę więc i z tej strony będzie wysokość 120 cm. Trochę to trudne to opisania słowami (a miał byc prosty projekt ) ale tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 01.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 sciana ryglowa to inaczej scianka przedkolankowa, tak? z regipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 sciana ryglowa to inaczej scianka przedkolankowa, tak? z regipsu? Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zegar 01.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 macie jakieśnamiary na dobrego stolarza? obłożenie schodów betonowych.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasikk 01.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam w niedzielny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 01.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ja tez witam z driniem w reku ( w zasadzie juz bez ). Czas na replay Wczoraj byla inspekcja na dzialeczce Na sasiedniej dzialce bedzie blizniak, ida jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 01.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Hejka, ja odwiedziłam dziś sąsiada, z którym graniczy tył mojej działki z zapytaniem czy pozwoli skorzystać ze swojego prądu i wody. Od razu się zgodził. Fajnie mieć kogoś takiego za płotem. Życzę wszystkim dobrej nocy. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 czesc pozdrawiam budujących i tych prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 02.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam w lipcowy poniedziałek. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 02.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To ja tez sie przywitam Kurcze okazuje sie, ze mamy juz wszytskie warunki tech. tylko nie z Dobrej odnosnie kanalizacji i deszczowki, pani odeslala mnie na za dwa tygodnie, bo teraz robia wnioski z maja To myslalam, ze gorzej bedzie w Enei, a tutaj w Dobrej mi stopuja. Chcielismy zlozyc wszystko do architekta przed urlopem, ale cos nie bardzo sie na to zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 02.07.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To ja tez sie przywitam Kurcze okazuje sie, ze mamy juz wszytskie warunki tech. tylko nie z Dobrej odnosnie kanalizacji i deszczowki, pani odeslala mnie na za dwa tygodnie, bo teraz robia wnioski z maja To myslalam, ze gorzej bedzie w Enei, a tutaj w Dobrej mi stopuja. Chcielismy zlozyc wszystko do architekta przed urlopem, ale cos nie bardzo sie na to zanosi. Spróbuj Ją trochę ponachodzić, dzwoń i proś. Nie daj o sobie zapomnieć. Już to przerabiałam (dałam się złapać na miły uśmiech). Nie daj się zbyć. Znajdź jakiś sensowny powód, który nie pozwala Ci czekać. Zawsze bądź miła. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 02.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam To prawda... trzeba się przypominać i to ciągle Ja wczoraj myślałam, że padnę W połowie kwietnia wystąpiłam o imienne warunki na wodę i kanalizę - miałam grupowe ale tak na wszelki wypadek jakby ktoś w starostwie chciał się przyczepić złożyłam o wydanie imiennych, czyli przepisanie tych co miałam tylko z moim nazwiskiem - wczoraj je dostałam Miały być za dwa tygodnie.... ja nie naciskałam bo nikt się nie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 02.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Moja dzisiejsza rozmowa z pania od wodociagow tez byla mocna. Pytam sie pania czy sa juz moze warunki, bo skladalam 3 tyg. temu, a pani mi na to, ze na pewno nie ma. Poniewaz w Enei okazalo sie, ze byly juz warunki o ktore wystepowal jeszcze Agrowest i teraz gosciu powiedzial, ze tylko przepisze o to samo spytalam sie pania (moze ta sama sytuacja), ale pani na to ze i tak musze czekac. Ale od slowa do slowa pani spytala sie o nazwisko i powiedziala, ze w sumie to sprawdzi i...BYLY juz Myslalam, ze padne. Oczywiscie usmiech nie schodzil mi z twarzy i przymilna bylam, ze ojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 02.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hejka, a ja nadal czekam na PnB, które Pani ze Starostwa zaczęła wypisywać w czwartek. Nie wiadomo, czy dzisiaj skończy. Już się nawet nie dziwię. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hejka, witam wszystkich. Właśnie dostałam informację od architekta, że jest w Starostwie i stempluje moje PnB!!! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Co tu tak cicho? Wszyscy na urlopie czy tacy zapracowani? ____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u nas tez juz PnB w toku 7dni maja sasiedzi na odwołanie jak do konca tyg nie bedzie miał nikt zastrzezen w pon mamy jechac po odbior jedziemy sami bo poczta czasami nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam No to gratulacje dla odbierajacych PnB. Nasze pozwolenie juz niedlugo bedzie zlozone. Milego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts