madaszka 03.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Super dziewczyny!!! A ile czekalyscie na PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja swoje złozyłam 18maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Super dziewczyny!!! A ile czekalyscie na PnB? Data złożenia w Starostwie kompletu dokumentów 07.05.2007 r. Data wydania PnB 03.07.2007 r. ___________ Pzdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 04.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Aleksandra gratuluję !!!! A my wczoraj odebraliśmy dziennik, zgłosiliśmy rozpoczęcie robót i kupiliśmy materiały na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich to i ja moze zostane przyjety jestem jeszcze na etapie dzialki ale moze sie uda w tym roku wbic szpadel dzialka okolice kobylanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 04.07.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Doplynelam do komputera Witam wszystkich szczesliwyvch (tu:Aleksandra ) i tych dolaczajacych do grupy (tu: Artuross ) i oczywiscie wszystkich pozostalych Aleksandra a w ktorym to Starostwie tyle czekalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka gratulacje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.07.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wszystkim dziękuję za gratulacje. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aleksandra a w ktorym to Starostwie tyle czekalas Starostwo w Policach. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich to i ja moze zostane przyjety jestem jeszcze na etapie dzialki ale moze sie uda w tym roku wbic szpadel dzialka okolice kobylanki Hejka! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam A my wczoraj odebraliśmy dziennik, zgłosiliśmy rozpoczęcie robót i kupiliśmy materiały na ściany To będę Cię gonić. Kiedy ruszacie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 04.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mamy zamiar ruszyć ok 20 lipca ale jak wyjdzie to zobaczymy Walczymy jeszcze z drogą a raczej jej brakiem Może macie namiary na kogoś kto chce się pozbyć gruzu najlepiej ceglanego z rozbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Gratulacje!!! No, to teraz się zacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 05.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mamy zamiar ruszyć ok 20 lipca ale jak wyjdzie to zobaczymy Walczymy jeszcze z drogą a raczej jej brakiem Może macie namiary na kogoś kto chce się pozbyć gruzu najlepiej ceglanego z rozbiórki Niestety nikogo nie znam. U mnie też kiepsko z drogą i na razie nie ma sensu nic w tym kierunku działać, bo będzie robiona woda, kanaliza i gaz, więc i tak by rozkopali. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Niestety nikogo nie znam. U mnie też kiepsko z drogą i na razie nie ma sensu nic w tym kierunku działać, bo będzie robiona woda, kanaliza i gaz, więc i tak by rozkopali. U nas też niedługo będą robione media .... tylko my w tej chwili wogóle nie mamy jakiejkolwiek drogi nawet ścieżki... po prostu łączka z trawskiem po szyję I my musimy zrobić jakąś namiastkę drogi bo jesteśmy przez to zupełnie zablokowani - ani nie można przygotować placu budowy ani transport z materiałami nie ma szans dojechać... a musimy najpóźniej za tydzień odebrać materiały ze składu Walczę już z tym tematem od kilku miesięcy... brakuje materiałów na drogi a jak już są to ceny zwalają z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 05.07.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 U nas też niedługo będą robione media .... tylko my w tej chwili wogóle nie mamy jakiejkolwiek drogi nawet ścieżki... po prostu łączka z trawskiem po szyję I my musimy zrobić jakąś namiastkę drogi bo jesteśmy przez to zupełnie zablokowani - ani nie można przygotować placu budowy ani transport z materiałami nie ma szans dojechać... il: to jak wam wydali pozwolenie bez drogi dojazdowej?? u nas o to wojna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts