jelik 30.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzięki za podpowiedź.Ja sam gotuje się bo czas leci, upatrzona działka niepewna, cany materiałów rosną, ceny działek też idą do góry w oszałamiającym tempie - koszmar.Mam nadzieję że zdąże sie z tym uporać i w tym roku uda mi się postawić stan surowy zamkniety na wymarzonej działce. P.S. Jeżeli posiadacie informację dotyczące sprzedaży działek na prawobrzeżnej części Szczecina lub jego okolicach to byłbym zobowiązany .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mam juz uzgodniony Zud zrobione zmiany konstrukcyjne ,czekamy na jeden dokument (dostep do drogi ) i skladamy A jak u Ciebie A my dalej w polu.. nie mam jeszcze mapy z ZUDem będzie pewnie trochę zabawy, bo u nas nie ma jeszcze mediów dopiero robią się plany chociaż warunki z gazowni i energetyki dostaliśmy pozytywne a wod-kan będziemy kładli sami z sąsiadami. Jak będę miała już tą mapę to dopiero można zabrać się za projekty i uzgodnienia Witam, Ja postanowiłem wyluzować! Będę kontrolował przebieg wszystkich etapów ale bez przesady. Za duzo mam stresów w pracy, żeby jeszcze sobie dokładać nowe przy budowaniu. Podejrzewam, że moje nerwy niewiele pomogą a tylko siwych włosów przybędzie (jeśli w ogóle nie wyjdą) i jeszcze jakieś choróbsko się przyplącze ... A chciałbym jeszcze troszkę pomieszkać w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 30.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zdrowe podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam, Ja postanowiłem wyluzować! Będę kontrolował przebieg wszystkich etapów ale bez przesady. Za duzo mam stresów w pracy, żeby jeszcze sobie dokładać nowe przy budowaniu. Podejrzewam, że moje nerwy niewiele pomogą a tylko siwych włosów przybędzie (jeśli w ogóle nie wyjdą) i jeszcze jakieś choróbsko się przyplącze ... A chciałbym jeszcze troszkę pomieszkać w nowym domu Ja tam wyluzowana jestem hehe... Po co stresować się na początku... jeszcze będziemy mieli pewnie sporo powodów Oby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dzięki za podpowiedź. Ja sam gotuje się bo czas leci, upatrzona działka niepewna, cany materiałów rosną, ceny działek też idą do góry w oszałamiającym tempie - koszmar. Mam nadzieję że zdąże sie z tym uporać i w tym roku uda mi się postawić stan surowy zamkniety na wymarzonej działce. P.S. Jeżeli posiadacie informację dotyczące sprzedaży działek na prawobrzeżnej części Szczecina lub jego okolicach to byłbym zobowiązany . Pozdrawiam Ceny rzeczywiscie rosna i rosna a i ludzie niebardzo chca sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja to troche sie denerwuje chciala bym miec juz pozwolenie bo ekipa zaliczkowana i chce kupowac powoli materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 31.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja to troche sie denerwuje chciala bym miec juz pozwolenie bo ekipa zaliczkowana i chce kupowac powoli materialy. Zaliczkowałaś nie mając pewności co do terminu kiedy dostaniesz pozwolenie i kiedy bedziesz mogła zacząć budowę? Jak wygląda Twoja umowa z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja to troche sie denerwuje chciala bym miec juz pozwolenie bo ekipa zaliczkowana i chce kupowac powoli materialy. Zaliczkowałaś nie mając pewności co do terminu kiedy dostaniesz pozwolenie i kiedy bedziesz mogła zacząć budowę? Jak wygląda Twoja umowa z ekipą? Nie duzo ale zawsze a umowa zakres robot ,kto za co odpowiada itp. Do budowania maja nie tylko mnie . Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok dopiero jest koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 31.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam nową grupę , ja mam zamiar także rozpocząć budowę na wiosnę ale bardzo się boję czy zdążymy z pozwoleniem i potem kredytem. Ekipa na stan surowy wybrana, hydraulik też, nie wiem dlaczego ale on wydawał się nam najważniejszy zaraz po ekipie. Mamy działeczkę w Kobylance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 31.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam nową grupę , ja mam zamiar także rozpocząć budowę na wiosnę ale bardzo się boję czy zdążymy z pozwoleniem i potem kredytem. Ekipa na stan surowy wybrana, hydraulik też, nie wiem dlaczego ale on wydawał się nam najważniejszy zaraz po ekipie. Mamy działeczkę w Kobylance Witaj W którym miejscu w Kobylance działeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 31.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam nową grupę , ja mam zamiar także rozpocząć budowę na wiosnę ale bardzo się boję czy zdążymy z pozwoleniem i potem kredytem. Ekipa na stan surowy wybrana, hydraulik też, nie wiem dlaczego ale on wydawał się nam najważniejszy zaraz po ekipie. Mamy działeczkę w Kobylance Witaj W którym miejscu w Kobylance działeczka? Osiedle Sosnowe,w Kobylance trzeba zjechać z głównej drogi na Stargard w prawo i po jakiś 100m jest duża polana na której powoli wyrasta nasze osiedle złożone w przyszłości z 48 domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 31.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam nową grupę , ja mam zamiar także rozpocząć budowę na wiosnę ale bardzo się boję czy zdążymy z pozwoleniem i potem kredytem. Ekipa na stan surowy wybrana, hydraulik też, nie wiem dlaczego ale on wydawał się nam najważniejszy zaraz po ekipie. Mamy działeczkę w Kobylance Witaj W którym miejscu w Kobylance działeczka? Osiedle Sosnowe,w Kobylance trzeba zjechać z głównej drogi na Stargard w prawo i po jakiś 100m jest duża polana na której powoli wyrasta nasze osiedle złożone w przyszłości z 48 domów Zazdroszcze bo bardzo chciałem kupić tam działkę ale się spóźniłem. Nawet kilka dni temu próbowałem rozmawiać nt. tej ich drugiej inwestycji ale wszystko porezerwowane. Jakby było cosik słychać o jakiś wolnych działkach to prosze o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 31.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam! Zamierzam rozpocząć budowę w tym roku. Jako, że Kliniska Wielkie zaliczam do okolic Szczecina, bez skrępowania rozpoczynam swoje uczestnictwo w tym temacie co to za projekt domu masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 31.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Masz pewnie na myśli inwestycje Przembudu, przy drodze na Kołbacz. Na nasze osiedle zjeżdża sie w następną drogę przy remizie, to była prywatna ziemia, działki sprzedawali jakieś 3 lata temu, teraz tylko z drugiej ręki można próbować, ale zdarzają sie, my tak kupiliśmy pół roku temu wtedy była tam jeszcze jedna działka na sprzedaż. Niedaleko, w stronę Reptowa jest NIedźwiedź, jest bardzo ładnie i jeszcze 2 tyg temu były działki na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam! Zamierzam rozpocząć budowę w tym roku. Jako, że Kliniska Wielkie zaliczam do okolic Szczecina, bez skrępowania rozpoczynam swoje uczestnictwo w tym temacie co to za projekt domu masz? W.2712d z jednostanowiskowym garażem i innymi niedużymi zmianami. Link: http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w2712d.html A Twój to jaki? Wygląda całkiem zgrabnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 01.02.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam grupkę A my mamy już mapkę a w sobotę jedziemy wiercić dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam grupkę A my mamy już mapkę a w sobotę jedziemy wiercić dziury Ile cie mapka kosztowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 01.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 matam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomec69 01.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Za to my będziemy już stawiać płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 03.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witajcie, dzisiaj - jako że pogoda dopisała - wybraliśmy się z naszą młodszą pociechą na spacer na działeczkę, a tam niespodzianka - Enea postawiła nam skrzynkę ZK, niby nic wielkiego i oczywista sprawa, a jednak jak cieszy...! Co to będzie, gdy pojawi się cos więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts