zachcianka 20.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Gratulacje! NO to czekamy na wieści z postępu prac nie powiem troszke zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna_N 20.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Gratulacje! NO to czekamy na wieści z postępu prac nie powiem troszke zazdroszcze postęp będzie jak BANK przydzieli nam kredycik.... tylko martwi mnie, że ktoś kto zobowiązał się na początku roku do pomocy w budowie domu (rodzinka) zażyczył sobie taką kasę OOOOO.... aż zzieleniałam ze złości. Teraz szukamy ekipy, która nam za rozsądne pieniądze postawi dom w stanie surowym wraz z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich zachcianka a Ty sąsiadko kiedy ruszasz z budową? Masz już pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna_N 20.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ewamin jeżeli to nie tajemnica to jakie koszta robocizny zaproponowała Ci ekipa, która buduje Ci domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Joanna_N spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 20.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej, nie jeszcze pozwolenia nie mamy... w zasadzie nie wiem nawet na jakim to jest etapie bo architekci sie długo nie odzywaja, może już złożyli? muszę sie zdzwonić żeby zobaczyć jak to wygląda :/ Moje zaproszenie na herbatke nadal aktualne ale fajnie się patrzy jak się wasze "mury pną do góry..." mijam je co dzień na spacerach z psami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.08.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dziękujemy bardzo za zaproszenie na pewno jak będziemy mieć tylko troszkę więcej czasu to wpadniemy poznać osobiście sąsiadów Może niedługo zaczniemy obserwować zmiany na Waszej działce. A jakie masz psiaki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 20.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Takie białe kudłate... Najgłośniejsze na ulicy... więc na pewno je zauważysz... NIe wiadomo jeszcze jak będzie z tymi zmanami jak zaczniemy to będę spokojniejsza, póki co przymierzamy się Ze zmain to a razie : jest szopa z materiałami, jest sterta pustaków białych, jest już płot i brama mała rzecz a cieszy... na razie szczęśliwe sa psy... maja całe pole do hasania i bęą niepocieszone kiedy skórczy sie one tylko do małego wybiegu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 20.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 WitamPoszukuje osób które kupiły działki w Dołujach w okolicach ulicy Bratkowa, Bławatkowa kierunek na Lubieszyn w celu wymiany informacji dotyczącej doprowadzenia mediów pozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi13 21.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Gratulacje! NO to czekamy na wieści z postępu prac nie powiem troszke zazdroszcze postęp będzie jak BANK przydzieli nam kredycik.... tylko martwi mnie, że ktoś kto zobowiązał się na początku roku do pomocy w budowie domu (rodzinka) zażyczył sobie taką kasę OOOOO.... aż zzieleniałam ze złości. Teraz szukamy ekipy, która nam za rozsądne pieniądze postawi dom w stanie surowym wraz z dachem. Hahaaaaa!!! skąd ja to znam ...... mój wujek ma fimę budują domki od podstaw , "wybudujemy ci super podaj tylko termin" zaznaczam bardzo bliski członek rodziny jak mi dofasolił cenę zaznaczając , że po znajomości to usiadłam ,do tego jeszcze pomarudził ,że z tym będzie problem , a to tu będzie problem to podziękowałam. Przemyśleliśmy jak mamy się szarpać , uwagi nie zwrócisz bo się obrażą, znaleźliśmy ekipę tańszą jak narazie jest ok rozkręcają się. NIE MA CO SIE MARTWIĆ konkurencja jest na rynku ale porządnych ludzi też mozna znaleźć. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Gratulacje! NO to czekamy na wieści z postępu prac nie powiem troszke zazdroszcze postęp będzie jak BANK przydzieli nam kredycik.... tylko martwi mnie, że ktoś kto zobowiązał się na początku roku do pomocy w budowie domu (rodzinka) zażyczył sobie taką kasę OOOOO.... aż zzieleniałam ze złości. Teraz szukamy ekipy, która nam za rozsądne pieniądze postawi dom w stanie surowym wraz z dachem. Hahaaaaa!!! skąd ja to znam ...... mój wujek ma fimę budują domki od podstaw , "wybudujemy ci super podaj tylko termin" zaznaczam bardzo bliski członek rodziny jak mi dofasolił cenę zaznaczając , że po znajomości to usiadłam ,do tego jeszcze pomarudził ,że z tym będzie problem , a to tu będzie problem to podziękowałam. Przemyśleliśmy jak mamy się szarpać , uwagi nie zwrócisz bo się obrażą, znaleźliśmy ekipę tańszą jak narazie jest ok rozkręcają się. NIE MA CO SIE MARTWIĆ konkurencja jest na rynku ale porządnych ludzi też mozna znaleźć. pozdr A jakie sa teraz ceny za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jakie sa teraz ceny za robocizne Ja teraz dostalem za 160 m2 uzyt plus 30 m garaz z pom gosp cene 48 tys inna wycena 56 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jakie sa teraz ceny za robocizne Ja teraz dostalem za 160 m2 uzyt plus 30 m garaz z pom gosp cene 48 tys inna wycena 56 tys. Jesli z dachem to swietne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jakie sa teraz ceny za robocizne Ja teraz dostalem za 160 m2 uzyt plus 30 m garaz z pom gosp cene 48 tys inna wycena 56 tys. Jesli z dachem to swietne ceny To jest oferta bez sprzetu, wiec szalunki, koparka itp musze sam zalatwic i zaplacic. Teraz czekam na oferte z pelnym materialem, sprzetem i robocizna. Najbardziej mnie to interesuje, gdyz wtedy wszytko to lezy po stronie wykonawcy a ja oszczedam na nerwach telefonach paliwie. No i 7% Vatu od raz bez czekania. Ale wszystko bedzie zalezalo od ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jakie sa teraz ceny za robocizne Ja teraz dostalem za 160 m2 uzyt plus 30 m garaz z pom gosp cene 48 tys inna wycena 56 tys. Jesli z dachem to swietne ceny To jest oferta bez sprzetu, wiec szalunki, koparka itp musze sam zalatwic i zaplacic. Teraz czekam na oferte z pelnym materialem, sprzetem i robocizna. Najbardziej mnie to interesuje, gdyz wtedy wszytko to lezy po stronie wykonawcy a ja oszczedam na nerwach telefonach paliwie. No i 7% Vatu od raz bez czekania. Ale wszystko bedzie zalezalo od ceny. To i tak dobre oferty wazne aby byla to dobra ekipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 To i tak dobre oferty wazne aby byla to dobra ekipa . Ta tansza jest z polecenia, ale w tygodniu mam jeszcze obejrzec inne budowy przez nich prowadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 21.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej, hej... Matam a kiedy zaczynacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej, hej... Matam a kiedy zaczynacie ?? Sadze ze wciagu 1-2 miesiecy. Zalezy od pozwolenia na budowe. Ono juz by bylo ale zabraklo jednego uzgodnienia i jutro zostanie doniesione. Teraz to zalezy czy ktos zastapi pania ktora poszla na urlop . Jak nie to za 3 tygodnie powinno byc wtedy 1 miesiac od tego. Wiem ze pisalem ze zaczniemy na wiosne ale postanowislismy przyspieszyc. Mamy nadzieje ze swieta w grudniu nastepnego roku beda w nowym domku. A ty kiedy zaczynasz? Bo z tego co czytalem to czekasz na lepsza pogode z wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 21.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo matam to wyglada na to, ze w podobnym czasie zaczniemy. Dobrze, bo juz myslalam, ze to tylko my tak jakos dziwnie na jesien zaczynamy budowe Wiadomo, ze wiosna jest lepsza, ale czas goni. Tez mam nadzieje, ze swieta spedzimy juz we wlasnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo matam to wyglada na to, ze w podobnym czasie zaczniemy. Dobrze, bo juz myslalam, ze to tylko my tak jakos dziwnie na jesien zaczynamy budowe Wiadomo, ze wiosna jest lepsza, ale czas goni. Tez mam nadzieje, ze swieta spedzimy juz we wlasnym domku. Na wiosne popyt na materialy firmy jest wiekszy. Ponadto wrzesien/pazdziernik nie jest za zimny wiec jest szansa na wyciagniecie stanu surowego. Bardziej martwie sie o dach. Ale mam nadzieje ze zima bedzie podobna i nie przeszkodzi za bardzo w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts