mariuani 27.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Rozumiem, ze zmieniamy nazwe grupy na "Kamikadze"? My wciaz jeszcze w warunkach do warunkow. W styczniu moze zaczniemy U nas także warunki. W prawdzie wszytko już mam prócz warunków zabudowy z gminy gdzie dzisiaj pani mnie oświeciła iz wszystko już jest i przeszło przez rade gminy ale jeszcze musi dokompletować wszystko i prześle pocztą wiec czekam ja i oczywiście cała reszta. Dzisiaj w starostwie pani mnie oświeciła że do wyłączenia z produkcji rolnej będę potrzebował jakiejś analizy gleby - czy ktoś może wie o co chodzi i gdzie się to załatwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Moze byscie jakies zdjecia z budowy pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam zaczynających w 2007 My zaczynamy już dziś Jesteśmy mocno niedoświadczeni wiec cieszymy się jeszcze........ Strasznie mocno się cieszymy zupełnie nie zdając sobie sprawy z wszystkich przeciwności które nas spotkają Dziś o 7 rano stawiamy się na placu boju w "mieście" Kurów Z samego rana mają nam przywieść materiał, później geodeta wyznaczy osie i.........chyba się zacznie .......aż nie mogę w to uwierzyć....spać też nie mogę Jestem strasznie podekscytowana tym że to już się zaczyna Zobaczymy co przyniesie ten dzień !!! Gratulacje. Czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich! Basia & Tomek - jak tam drugi dzień budowania? Emocje choć trochę opadły? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibi1 28.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A może jakiś jogging, rowerek dla tych co już mieszkają w ... Dobrej, zwłaszcza w okolicy boiska? Nie chcę zdenerwować tych co mają pełne ręce roboty, ale inni może pomyślą o czynnym wypoczynku. Heee???? Jest już nawet taki kącik pod hasłem: "Nie tylko budowa - kącik zapaleńców" i dalej: "A może wreszcie rowerek i bieganko w Dobrej k/ Szczecina", ale jakoś tam nawet pies z kulawą nogą nie zagląda Mogę dużo doradzić co do budowy domów w systemie kanadyjskim i jakiej firmy wystrzegać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 29.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik No kto wie jeszcze jaka ta zima będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik No kto wie jeszcze jaka ta zima będzie... oby taka jak poprzednia kupiliscie dzialke w kobylance? jak nie jest to tajemnica to w jakiej cenie? na tym nowym osiedlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Rozumiem, ze zmieniamy nazwe grupy na "Kamikadze"? My wciaz jeszcze w warunkach do warunkow. W styczniu moze zaczniemy U nas także warunki. W prawdzie wszytko już mam prócz warunków zabudowy z gminy gdzie dzisiaj pani mnie oświeciła iz wszystko już jest i przeszło przez rade gminy ale jeszcze musi dokompletować wszystko i prześle pocztą wiec czekam ja i oczywiście cała reszta. Dzisiaj w starostwie pani mnie oświeciła że do wyłączenia z produkcji rolnej będę potrzebował jakiejś analizy gleby - czy ktoś może wie o co chodzi i gdzie się to załatwia? a nie macie mapki sytuacyjnej gdzie sa oznaczone klasy ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Aleksandra M05a -dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 29.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik No kto wie jeszcze jaka ta zima będzie... oby taka jak poprzednia kupiliscie dzialke w kobylance? jak nie jest to tajemnica to w jakiej cenie? na tym nowym osiedlu? W Kobylance ale raczej na tym starym osiedlu tzn - 8-go Marca (to osiedle na przeciwko gminy). Cena nie odzwierciedli rzeczywistości bo była kupowana gdzieś w 1996 roku, ale z tego co słyszałem to około 160 -170 za m2 trzeba szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 29.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Rozumiem, ze zmieniamy nazwe grupy na "Kamikadze"? My wciaz jeszcze w warunkach do warunkow. W styczniu moze zaczniemy U nas także warunki. W prawdzie wszytko już mam prócz warunków zabudowy z gminy gdzie dzisiaj pani mnie oświeciła iz wszystko już jest i przeszło przez rade gminy ale jeszcze musi dokompletować wszystko i prześle pocztą wiec czekam ja i oczywiście cała reszta. Dzisiaj w starostwie pani mnie oświeciła że do wyłączenia z produkcji rolnej będę potrzebował jakiejś analizy gleby - czy ktoś może wie o co chodzi i gdzie się to załatwia? a nie macie mapki sytuacyjnej gdzie sa oznaczone klasy ziemi? Mapka jest ale klasy ziemi brak na mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 29.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czytając posty bardzo niektórym zazdroszczę, że odnajdujecie się na forum i okazuje się że macie działki w pobliżu. Mam działkę na Bezrzeczu, ale kawałek od "wsi", tak za lasem, i jestem w tej chwili na tym terenie sam jak palec . Zaczynam w nastepnym tygodniu. W związku z moją samotnością mam gorącą prośbę szukam do kupienia solidnego kontenera w rozsądnej cenie (znalazłem jedna ofertę, ale kwota prawie 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Może ktoś słyszał, widział, wie, z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czytając posty bardzo niektórym zazdroszczę, że odnajdujecie się na forum i okazuje się że macie działki w pobliżu. Mam działkę na Bezrzeczu, ale kawałek od "wsi", tak za lasem, i jestem w tej chwili na tym terenie sam jak palec . Zaczynam w nastepnym tygodniu. W związku z moją samotnością mam gorącą prośbę szukam do kupienia solidnego kontenera w rozsądnej cenie (znalazłem jedna ofertę, ale kwota prawie 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Może ktoś słyszał, widział, wie, z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv.no fajnie sie odnalezc poszukaj na allegro,mozna kupic garaz za 1400-1800 z postawieniem .ja kupilem potem sie czyms ociepli pomaluje i sie przyda,a jak nie to mozna potem odsprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik No kto wie jeszcze jaka ta zima będzie... oby taka jak poprzednia kupiliscie dzialke w kobylance? jak nie jest to tajemnica to w jakiej cenie? na tym nowym osiedlu? W Kobylance ale raczej na tym starym osiedlu tzn - 8-go Marca (to osiedle na przeciwko gminy). Cena nie odzwierciedli rzeczywistości bo była kupowana gdzieś w 1996 roku, ale z tego co słyszałem to około 160 -170 za m2 trzeba szykować.to witaj w gminie! ja 2 kilometry dalej a w kobylance mam wielu znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 29.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Basia jak tam pierwszy dzien na budowie? Gratulacje. Czekamy na zdjecia Basia & Tomek - jak tam drugi dzień budowania? Emocje choć trochę opadły? Pierwsze trzy dni to emocje, emocje i jeszcze raz emocje Raz lepiej raz gorzej ale najważniejsze że do przodu. Generalnie jestem rozemocjonowana, poddenerwowana, niewyspana, przerażona ale chyba jednak szczęśliwa Staram się na bieżąco opisywać w dzienniku ale jak tak dalej pójdzie to sił mi zabraknie.......mąż cały czas pracuje więc wszystko jest na mojej biednej kobiecej główce ... A jeszcze przede mną jutro zmiana warunków na przyłącze gazu i co za tym idzie zmiana projektu branżowego. Dobrze że pozwolenie na budowę było składane na "skorupę" więc przyłącza pójdą swoją drogą........nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 30.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 no to czym sie martwicie ? he he ja musze sie wyniesc z mieszkania do konca kwietnia a na dzialce mam jeszcze lebiode dopiero papiery u architekta ale jakos to bedzie,oby zimy nie bylo phi co tam do kwietnia ja się musze wyprowadzić do końca tego miesiąca a na działce wczoraj dopiero humus zdzierałem . Dobre!!!! )) pocieszac cie nie bede bo miesiac to chyba niema szans no chyba ze garaz postawicie i w nim zamieszkacie ale zima idzie gdyby to byl kwiecien to luzik No kto wie jeszcze jaka ta zima będzie... oby taka jak poprzednia kupiliscie dzialke w kobylance? jak nie jest to tajemnica to w jakiej cenie? na tym nowym osiedlu? W Kobylance ale raczej na tym starym osiedlu tzn - 8-go Marca (to osiedle na przeciwko gminy). Cena nie odzwierciedli rzeczywistości bo była kupowana gdzieś w 1996 roku, ale z tego co słyszałem to około 160 -170 za m2 trzeba szykować.to witaj w gminie! ja 2 kilometry dalej a w kobylance mam wielu znajomych Czyżby w stronę Bielkowa? Bo tam teraz widzę że nie jedne mury pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 30.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 tak, kawalek za bielkowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej, hej grupo Ostatnie dni były szaleństwem ... zwieźli nam 60 wywrotek piachu kilka łódek pospółki (oczywiście 2 razy się zakopali ) , gruz i ................... DZISIAJ SIĘ ZACZĘŁO ... po godzinie pracy wsiorbało drogę ... ja chyba niedługo zwariuję ... jak do końca tygodnia nie wyjdę z tego bagna A od wczoraj mam kolejny krzyżyk na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej, hej grupo Ostatnie dni były szaleństwem ... zwieźli nam 60 wywrotek piachu kilka łódek pospółki (oczywiście 2 razy się zakopali ) , gruz i ................... DZISIAJ SIĘ ZACZĘŁO ... po godzinie pracy wsiorbało drogę ... ja chyba niedługo zwariuję ... jak do końca tygodnia nie wyjdę z tego bagna A od wczoraj mam kolejny krzyżyk na karku To gratuluje rozpoczenia pracy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts